Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש לכם מנטור/מאמן אישי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ברשותכם אני אחזיר את הדיון לנושא המקורי שלו.

הייתי (אני עדיין) אבוד בחיים. תמיד מחפש מישהוא שיסביר לי איך ומה לעשות.

קרה שהגעתי לבן אדם שמעביר הרצאות בנושא "עזרה עצמית" או "איך להצליח בחיים" וכדומה.

הלכתי לשם (בכסף כמובן).

אני לא אגיד שזה לגמרי בולשיט, בגדול מה שהוא אמר זה נכון.

אבל אני לא רואה סיבה לשלם על זה כסף. תקנה ספר - ילמד אותך הרבה יותר.

הבעיה היא שאף אחד לא ישנה אותך אם אתה לא מוכן לשינוי.

קח דוגמא: אתה רוצה להיות מצליח עם בחורות, אבל אתה נעול על זה שאתה בכלל לא בנוי למערכת יחסית, בן אדם לא מעניין, וכדומה - אתה יכול לשלם גם מיליוני שקלים למאמנים הכי "מוכשרים", כל עוד לא תחליט עם עצמך שאתה רוצה שינוי, שאתה לא אדם משעמם, שאתה כן בנוי למערכת יחסית - שום דבר לא יעזור. לא מאמן אישי, לא ספר, לא הורים \ חברים.

אתה חושב שתגיע למאמן אישי והוא יגלה לך איזה סוד אפל, שרק מאמנים \ מנטורים יודעים ושומרים אותו עמוק עמוק בלב, אבל תמורת כמה אלפי שקלים יהיו מוכנים לגלות לך אותו? אתה יודע מה הסוד הזה? אהבה עצמית. הערכה עצמית.

האנשים מסביבך הם המראה שלך. אתה יודע איך עובדת מראה? אתה מסתכל בה ורואה את עצמך. אתה חושב שאתה לא מעניין? זה מה שאנשים יראו בך. אתה חושב שאתה לא יפה? אנשים ידאגו להזכיר לך את זה. אתה חושב שאתה לא סוציאלי? אנשים יזכרו לא להזמין אותך לאירועים סוציאליים.

הכרתי אנשים, שבוא נגיד לא הכי מוצלחים בחיים, אבל הדרך שבה הם מדברים ומציגים את המציאות שלהם. הם לא אומרים "אני מסכן אני בחובות כי השותף שלי לעסק הוא מניאק ודפק אותי", הם אומרים "ניסיתי להקים עסק, לקחתי הלוואה, אבל נפלתי על בן אדם לא נכון, עכשיו אני יודע הרבה יותר ובטוח שבפעם הבאה אדאג לא ליפול במלכודת הזאת שוב". ואתה יושב, מקשיב לו, וחושב "שמע, הבן אדם מבין על מה הוא מדבר, אין ספק שהוא יצליח".

יש לנו במוח, סוג של סטיה, שאם ניהיה מסכנים ואומללים, אנשים יאהבו אותנו, כי אנחנו מצפים לאמפתיה מהם. "איך היא יכולה להיות כזאת קרה כלפי אחרי ששפכתי בפניה את הלב שלי! הרי אף פעם לא הייתה לי מערכת יחסית, היא אמורה להבין את זה ולעזור לי!" - אז זהו, שלא.

תזכור דבר נורא חשוב שעליו בנוי כל ספר על עזרה עצמית, כל קורס של מנטורים או מאמנים אישיים:

אם אתה לא תעזור לעצמך - אף אחד אחר לא יעזור לך.

אם אתה לא תאהב את עצמך - אף אחד אחר לא יאהב אותך.

אם אתה אל תעריך את עצמך - אף אחד לא יעריך אותך.

אנשים יתחייסו אליך כמו שאתה מתייחס על עצמך!

אל תחשוב שמנטור או מאמן אישי יתנו לך תשובות לחיים ותתחיל, סליחה על הביטוי, לז** על ימין ועל שמאל, להרויח אלפי דולרים ביום ולהיות שמח בחיים. הם רק יספרו לך את מה שאני כתבתי לך, בצורה יותר מעניינת, יותר ארוכה, יותר מושכת וכן, יותר יקרה. אם לא תיהיה מוכן לאכול את מה שהם אומרים לך, שום דבר לא ישתנה. השינוי צריך לבוא ממך. כל עוד אתה נעול על קו מחשבה של קורבן, אף אחד לא יעזור לך חוץ ממך.

תחסוך את הכסף. עדיף תשקיע אותו בלצאת מאיזור הנוחות שלך. תעז לעשות דברים שלא עשית אף פעם. תרחיב את האופקים שלך. תלמד. תתעניין. תיהיה אגויסט - כן אגויסט, אבל לא במובן של לפגוע באנשים אחרים, אלה במובן של לשים את עצמך לפני השאר. תתעניין באנשים אחרים ותלמד מהם. המנטורים הכי טובים זה אנשים קרובים אליך כמו חברים. מהם אפשר ללמוד. הם חוו את החיים. יש להם מה לספר ולשתף.

דבר אחד שהוא טוב בכל הסדנאות האלה, זה שיש סדנאות שמכירחות אותך לעשות תרגילים, כמו לגשת לאנשים ולספר להם על היום שלך, לשיר שירה בכיכר המדינה מול מאות אנשים זרים, וכדומה. כל זה נועד בשביל לבנות אצלך בטחון עצמי, בשביל להכניס לך לראש, שהעולם לא יקרוס אם תעשה משהוא משפיל ושלרוב האנשים לא באמת אכפת שאתה עומד שם ומדקלם את רומיו ויוליה של שייקספיר. הם אולי יצחקו עליך, אבל אחרי 5 דקות יחזרו לחשוב על הבעיות היום יומיות שלהם.

אבל אפשר להשיג את אותו האפקט גם בלי לשלם עבור סדנאות. זה דורש המון אומץ ורצון באמת להשתנות. אם קשה לך לעשות את זה לבד, תמצא חברים שידרבנו אותך, ואתה בתמורה תדרבן אותם.

בסופו של דבר, תאהב את עצמך, כי אם לא אתה, אז מי?

אא וכן, אם זה עוזר: אני כמוך, עד לא מזמן לא אהבתי את עצמי (עכשיו אני חושב שאני הבן אדם הכי נפלא על כדור הארץ וכל מי שיהיה איתי בקשר פשוט ירויח מזה המון), אני אבוד בחיים, מחפש אנשים שיגידו לי מה ואיך לעשות, מחפש משמעות, וכן לא תמיד אוהב \ מעריך את עצמי, ולפעמים אוהב לקחת את התפקיד של הקורבן.

עריכה אחרונה על ידי raiden
  • תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הטלפון הנייד החליף את המחשב בשעות הלימודים ובדרכים. בבית הילדים שיחקו במחשב כבר מתחילת או אמצע שנות ה-90 - המשחקים השתנו, אבל לא העיסוק.

אשתי התלוננה על הפרעות לשיעורים שלה על ידי צלצולי הסלולר החל מ-1996.

ה-SMS הפך אמצעי תקשורת משמעותי, במיוחד בין הצעירים, בתחילת שנות ה-2000 (וגם זה באיחור, בגלל רשתות ה-AMPS ו-TDMA המיושנות של פלאפון וסלקום, אורנג' הכניסה את הטכנולוגיה במרץ עם כניסתה לשוק ב-1999). עקרונית, לא שונה מהואטסאפ ושאר IM שמבצעים את אותה פונקציה בצורה יתר משוכללת.

משחקי ג'אוה הופיעו בסביבות 2003-3004.

האייפון הופיע ב-2007 אבל בגלל מדיניות אפל הגיע ארצה בכמויות קטנות מאד, והדור הראשון תמך רק בדור השני של הסלולר כך שהיה די מוגבל. רק החלפתו ל-3G הפכה אותו למכשיר יעיל בתקשורת אינטרנט.

מכל מקום, כל זה התפלספות. הנקודה היא שלפני 10 שנים חיבורי פס רחב היו נפוצים בארץ והילדים תקשרו באמצעות המחשבים, כך שבשעות אחה"צ ההפרעה כבר היתה קיימת. והיו גם משחקי מחשב (PS, גיימבוי ודומיהם) שהעסיקו אותם. ובכל זאת, לפחות הכנופיה שלי עם חבריהם, היתה יוצאת לא מעט למגרש כדי לרדוף אחרי כדורים, לבעוט בהם ולרדת אחר כך לחפש אותם בואדי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

^מצד שני, כשאני הייתי ילד והיה לכולם (לפחות לרוב המכריע) אינטרנט בבית, היו מקומות שהולכים אליהם כדי לשחק ברשת ביחד (LAN) וזה היה ממש כיף. כמובן שהמקומות האלה לא ממש הצליחו כי אנשים הבינו שמבחינה הגיונית רק טיפש ישלם כסף על מה שכבר יש לו בחינם בבית.

לדעתי אין מה ללכת לכל המנטורים והמאמנים האלה.

חבל על הכסף, חבל על הזמן. מי שלא באמת רוצה, לא משיג כלום.

אני לא כותב את זה כי אני איזה יזם מטורף, אני סתם עצלן שמחפש את החיים הקלים. אבל כשבאמת צריך משהו קמים ועושים, אחרת בחיים לא יהיה לך. אתה רק צריך להחליט שאתה קם ועושה. זה החלק הקשה. אחרי זה הכל זורם בקלות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דריש, באמת שכחת את פקטור הסבתא. זה חשוב :p

ריידן, לפעמים בן אדם צריך שידחפו אותו אל מחוץ לאזור הנוחות שלו. אישית, אני לא חושב שמאמן אישי זה הפתרון, כי בעייני זה על גבול תרמית \ פירמידה \ כת (מחק את המיותר), אבל בשביל זה כן יש פסיכולוגים, עובדים סוציאלים ואנשים אחרים, שיש להם השכלה וכלים אמתיים לעזור.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

כן

Seems legit

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זה נכון, אבל גם פאלו צודק - הדור של היום פשוט לא ערוך להתמודדות עצמאית עם קשיים.

מצד שני, כשזה נוגע לבעיות אמיתיות בלימודים או בעבודה - הם קופאים כמו מחשב 486 שמנסה להריץ פטושופ. "לתפעל ארוע" זה מילה גסה בשבילם. עזוב ארוע, הם יתקהלו בצפיפות מחוץ לאולם הרצאות ריק ויחכו למרצה שיפתח את הדלת, אבל לא יחשבו להיכנס פנימה ולהתיישב על דעת עצמם. וזה לא רק בגלל שהם אנגלים, אלא כי החשיבה שלהם מוגבלת.

אין לך מושג כמה מבוגרים מתנהגים באותה צורה בדיוק, לצערי הרב.

חזרה לארץ, אני זוכר את עצמי בגיל צעיר, לפני הפלאפונים - להתקשר לעבודה של אבא אפר היה רק במקרי חירום. להתקשר לאמא זה משהו שהיינו עושים פעם ביום, להגיד שחזרנו מביה"ס. כל שאר הזמן היינו ברשות עצמנו, מתמודדים לבד עם הבעיות והאתגרים של החיים המודרניים, קלות וחסרות משמעות כפי שהן נראות עכשיו. ומה יש לנו היום? אמהות שנמצאות במשרד אבל כל עשר דקות הפלאפון מצלצל והן מתחילות לדקלם לילדים הוראות אפילו בסיטואציות הכי פשוטות לכאורה. הורים שמביאים את הילד לביה"ס עם אוטו ואוספים אותו עם אוטו, גם אם זה במרחק הליכה או ניסעת אוטובוס קצרה. חבל הטבור לא מנותק גם כשהילדים בני 10-12, אז מה הפלא שאח"כ אין להם חוש כיוון בחיים הבוגרים?

:roll:

מר פות"ש. במקום למצוא מישהו שיעזור לך למצוא את עצמך, תמצא את עצמך ותחסוך את העלויות... בתוך כל אדם נמצאות היכולות והתשובות שהוא מחפש. הוא רק צריך ללמוד לסתום את הפה ולהקשיב.

ואם לסתום ולהקשיב לא עוזר, אז תמיד אפשר לשאול את עצמך את השאלות הקשות, הנוקבות, אלו שיוציאו אותך ממקום הנוחות שלך, השאלות שבראיון לטלויזיה לא יעיזו לשאול אותך. משם תקבל כמה תובנות חשובות, בעיקר מהשאלות שאתה לא שואל את עצמך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

3 עמודים של טחינת מים, ה bottom line הוא הדבר היחיד שצריך כדי להצליח לבצע משימות זה כח הרצון, כל השאר זה בול-ש~ט נטו.

אף מאמן/גורו/דאלי למה לא יגרום לכם לעשות דברים אם המצרך הבסיסי הזה שנקרא כח רצון חסר.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

מר פות"ש. במקום למצוא מישהו שיעזור לך למצוא את עצמך, תמצא את עצמך ותחסוך את העלויות... בתוך כל אדם נמצאות היכולות והתשובות שהוא מחפש. הוא רק צריך ללמוד לסתום את הפה ולהקשיב.

ואם לסתום ולהקשיב לא עוזר, אז תמיד אפשר לשאול את עצמך את השאלות הקשות, הנוקבות, אלו שיוציאו אותך ממקום הנוחות שלך, השאלות שבראיון לטלויזיה לא יעיזו לשאול אותך. משם תקבל כמה תובנות חשובות, בעיקר מהשאלות שאתה לא שואל את עצמך.

While I'm sure you have good intentions, I dont think this is very helpful, people are seeking help from others when they feel like they have exhausted their own resources. Not everyone is equal, people have different capacities and mental tolerances.

My personal opinion is that having a professional mentor is a great privilege, we all get better when realize we don't know it all, at that point when we're open to learn, a good mentor can assist in accelerating the process that will help you achieve your professionals goals.

פורסם

וזה תפקידו של המאמן

נדירים האנשים שהתחילו ללכת בלי תמיכה.

האם אנחנו לא ממליצים כאן לאנשים , ללכת לקורס לנהיגה מתקדמת, כדי לשפר את יכולותיהם.

לצאת מאיזור הנוחות שלנו דורש כוחות, והכוונה, וזה תפקידו של המאמן

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נדירים האנשים שהתחילו ללכת בלי תמיכה.

האם אנחנו לא ממליצים כאן לאנשים , ללכת לקורס לנהיגה מתקדמת, כדי לשפר את יכולותיהם.

לצאת מאיזור הנוחות שלנו דורש כוחות, והכוונה, וזה תפקידו של המאמן

שניכם צודקים. וטועים, באותו הזמן. לדעתי לפחות.

גולן, זה נכון שאנחנו לא יודעים הכל. לחלוטין נכון ולחלוטין מסכים.

אם היית שומע על רכב חדש שיצא לשוק, היית מחפש טלפון של פועל ייצור במפעל כדי שיספר לך על היכולות שלו- או היית מתחיל לשאוב מידע מהאינטרנט ולשאול חברים או מכרים שמתעניינים בתחום ויכולים לתת לך מידע?

אם אתה רוצה לקנות מחשב חדש, שיתאים לצרכים שלך, אתה לא יושב באינטרנט ולומד מפרטים של לוחות וכרטיסים שקיימים כיום בשוק על מנת להבין איפה אתה חי, או שואל חבר שמומחה בתחום- או שאתה מנסה לשלם למומחה מחשבים כדי שייתן לך המלצה?

בתוך כל אדם יש את היכולת והידע לפתור כמעט כל משבר או מועקה. לשלם למישהו כדי שייתן לך "בעיטות מוטיבצייה" זו לא הדרך הנכונה לדעתי לחיות את החיים. אם אין לך את המוטיבצייה ללמוד, לגדול ולשפר את עצמך- מעצמך, תקרא לזה דרייב, כח מניע, איך שלא תרצה לקרוא לזה, גם מנטור לא יוכל לעזור לך.

הלכתי במספר דרכים שלא כל אדם היה הולך בהן. בין היתר, פתחתי (וסגרתי אחרי שנתיים) עסק עצמאי.

האם היו לי את כל התשובות? ברור שלא.

האם אחרי שנתיים (!!!) של הכנות, לימוד עצמי, שאיבת חומר מכל מקור אפשרי, וישיבות לתוך הלילה עם השותף, קיבלתי את כל התשובות? ברור שלא.

יש דברים שאתה יכול ללמוד רק אחרי שאתה עושה את הצעד הראשון. הצעד השני, לא כל כך רחוק מהראשון, אבל הראשון הוא הכי מפחיד וגדול.

אז כן, ישבתי ולמדתי, לקחתי קורסים בתחומים שאני חלש בהם (שיווק), טחנתי שעות מול האינטרמת ושאבתי חומר חינמי ממומחים שונים, וובינרים, מאמרים וכל מה שהצלחתי לשים עליו את הידיים שלי. ועדיין, אם לא הייתי עושה את הצעד ופותח את העסק, היום הייתי מזמר זמירות אחרות לגמרי.

ישה, כדי לצאת מאיזור הנוחות שלך, כל מה שצריך זה רצון מספיק חזק כדי להתחיל לגשש ולחפש מידע.

החלטתי שאני צריך לקדם את העסק שלי בגוגל, כדי למכור יותר. קבעתי פגישה עם חברה לקידום אתרים, ובפגישה הובהר לי שמדובר על "חתונה קתולית", "לא כל אחד יכול", "יש טריקים", "צריך להשקיע המון מאמצים" ועוד. אה, וכמובן שזה יקר.

יצאתי מאיזור הנוחות שלי. הכי נוח בעולם זה לשלם למישהו, ולא להבין מה בדיוק הוא עושה. אז התחלתי ללמוד איך עושים את זה- לבד, בבית, בעצמי. שאלתי מכרים וחברים. קיבלתי עזרה אפילו מחבר הפורום "פלאטינום" שייעץ ונתן לא מעט הסברים.

תוצאה?

הגעתי לתוצאות הראשונות בקידום האורגאני בגוגל, בכוחות עצמי, ובחינם. במקום לשרוף מאות אלפי שקלים.

הכל תלוי בכמה אתה מוכן לזוז ולעשות.

הכל תלוי בך. הכל נמצא בתוכך. השאלה היא, מה אתה עושה עם זה.

הבעייה במנטור היא, שהוא לא "אישי". הוא לא מכיר אותך מספיק טוב כדי להבין אותך ולתת לך את העצות הנכונות עבורך, אלא רק "בכללי", "בערך". חבר טוב יכול לכוון אותך בצורה שתפורה עליך ושלך יהיה קל לעקוב אחרי הנתיב, וזה הרבה יותר יעיל מכל מנטור שאני שמעתי עליו עד היום.

דעתי האישית? אם אתה רוצה שינוי, תתחיל מלגגל "איך אני משנה (הכנס תחום רצוי כאן)".

אני מבטיח לך שאתה לא האדם הראשון, השני ואפילו לא המליון שרוצה לעשות את אותו השינוי בדיוק. רובם מתחילים מלחפש בגוגל, ולא מלחפש מנטור בגוגל.

While I'm sure you have good intentions, I dont think this is very helpful, people are seeking help from others when they feel like they have exhausted their own resources. Not everyone is equal, people have different capacities and mental tolerances.

My personal opinion is that having a professional mentor is a great privilege, we all get better when realize we don't know it all, at that point when we're open to learn, a good mentor can assist in accelerating the process that will help you achieve your professionals goals.

פורסם

לורד גע גע

כל הרעיון של מיקור חוץ הוא שהעסק יתעסק בעסקי הליבה שלו , וייתן למקצוענים לסייע לו במתן שירותים אחרים שהם לא בליבת עסקיו.

אתה למדת כל דבר מאלף ( האות ) , והזנחת את העסק העיקרי.

בשיעור ראשון בכלכלה נשאלה השאלה הבאה.

אתה רואה החשבון המוצלח ביותר בעיר, עמוס מעל הראש , גובה 500 ש"ח לשעת עבודה וגם המכונאי הטוב ביותר בעיר.

האם תתקן את מכוניתך לבד או תיתן למכונאי מקצוען אחר לתקנה, שגובה עבור שעת עבודה 200 ש"ח לשעה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מצאת את מי לשאול, ובפורום הלא נכון... אני אתקן אותה לבד, בשעות הפנאי שלי. בניגוד להיגיון הכלכלי של השאלה שגם הוא מוטל בספק בעיניי...

אתה צודק לגבי המיקור חוץ ועסקי הליבה. זה מתאים אחרי שמצאת את עצמך, ואתה יודע מה הוא עסק הליבה שלך...

כשפתחתי את העסק, אחד הדברים הראשונים שעשיתי היה למצוא רואה חשבון- כחודש לפני פתיחת העסק. למה? מיקור חוץ למשהו שאין לי הבנה בו ואין לי רצון וצורך ללמוד בעצמי. רצון לשינוי הוא דבר חזק מאד, חזק יותר מכל דבר שצריך ללכת למיקור חוץ לדעתי.

מי שצריך מנטור, עוד לא בדיוק הבין אם הוא רואה חשבון, מכונאי או זמר. וההבנה הזו תוכל לבוא רק מבפנים, ולא ממישהו חיצוני.

ועוד לא דיברנו על האינטרסים של המישהו החיצוני, ששונים מאלו שלך...

אם אני הולך לעורך דין ומעוניין לתבוע מישהו. אני מתייעץ, ושואל אם יש לי קייס.

99% מעורכי הדין יגידו לי "כן, בטח! בוודאי!" כדי לגבות ממני את הכסף שעולה השירות שלהם.

1% יגיד לי את האמת. או שכן, או שלא, אבל זו תהיה האמת.

אם אני הולך למכון טסטים כדי לעבור טסט, ברור לי שיכשילו אותי על לוחית רישוי גם אם הכל בסדר כדי להרוויח ממני קצת.

אם אני הולך לפנצ'רייה כדי לתקן תקר, ברור לי שיגידו לי שהגלגלים שלי לא תקינים וצריך להחליף את כל השש (כולל ההגה, יש להם מומו במבצע...), כדי שירוויחו כסף ממני.

לא כולם ככה, אבל למה לקחת גם את הסיכון הזה, כשיש לך את המשאבים להבין לבד מה לעשות?

פורסם

מה אתה מביא לנו דוגמה שבו 99% מהעו"ד מקלקלים לכלל העו"ד.

ומה הקשר בין מה שהבאת לבין מה שכוונת השרשור.

ואשר למבוא לכלכלה כל העולם מבוסס על היתרון היחסי שיש לכל אחד מאיתנו , או למשקים שלמים.

וכדי לסבר לך את האוזן.

נניח שהתיקון לוקח 5 שעות, לכן הרו"ח משלם למכונאי 1000 ש"ח (200X5)ובאותו זמן הוא מרוויח מלקוחותיו 2500 ש"ח (500X5).

הבנת שטקר:lol:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא מבין למה אנשים כל כך סקפטיים וממורמרים על כל הנושא הזה.

כן, לא חסר גנבים ואנשים שלא יודעים כלום. אבל יש בזה הרבה עוצמה והרבה פוטנציאל.

אה כן? זה שאני אשלם 200 שקל לפגישה בכל זאת אומר שאני אצטרך לעשות משהו בעצמי?

שיט.. חשבתי שתמורת 200 שקל אני אשכיב כל היום בחורות ואביא 50 אלף שקל בחודש.

יש למנטורים ומאמנים שיודעים את העבודה כלים שיכולים לעזור לך לשבור הרגלים שתוקעים אותך מלהצליח.

כלים שיעזרו לך להתפקס ולהתחיל לעשות את מה שאתה באמת צריך לעשות...

• תוכן חדש...