Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטרייה לחורף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בתור אחד ששונא להתרטב בחורף אפילו מטפטוף חלש, נמאס כל שנה לקנות מטרייה שעד סוף העונה הולכת..

מחפש המלצה למטריות מה שנקרא "heavy duty". ידוע לי כי קיימות כאלו מחומרים מרוכבים וכל מיני פטנטים כמו חופה כפולה שזה דבר שאמור לאפשר לרוח לצאת מהמטרייה

אם למישהו יש מטרייה כלשהי אשמח לקישור או לפירוט מאיפה נקנתה.

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

יש לי מטריה מהמתקפלות האלו ל3 חלקים שנכנסת לתיק.

מהסוג של ה 20 שקל.

כבר שכחתי ממתי היא אצלי, יתכן כבר מעל עשור.

תמיד אצלי באוטו ושולף אותה בכל מצב גשם.

מטריה צריך לדעת להחזיק מתי שיש רוח.

גם הכי חזקות נשברות אם אתה לא שולט היטב במיטריה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש לי כבר שנתיים-שלוש מטריה פשוטה של ikea, נקנתה ב10 שח בתור חצי בדיחה והפתיעה לטובה. החסרון שלה שהיא לא מתקפלת לתיק, אלא נשארת ישרה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

http://www.aliexpress.com/snapshot/6988707643.html?orderId=70051767972600

גם אני שונא גשם ולא אוהב לקנות 3 מטריות בעונה (4 ימי גשם).

יש לי כזאת. אחלה מטריה. מאוד איכותית

בגדול מה שאתה צריך לחפש זה widproof עם 9 חשורים (?! המוטות תמיכה) לפחות. גודל של 100 ס"מ זה סבבה, אם תמצא יותר אז יותר טוב. אני לא קטן ומספיק לי 100 ס"מ קוטר

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...