Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי לאחר שמכרתי את הרכב הקודם (מאזדה 2) הגיע הזמן להתקדם לרכב אחר.

התקציב שלי הוא בסביבות 70-72K והוא נורא לחוץ.

האופציות שחשבתי עליהן הן :

פולו 1.2 TSI אוט' שנתון 2012/2013 - 105 כ"ס.

ראיתי גם שנתון 2014 שנכנס בתקציב אך מכיוון ומדובר ב-90כ"ס אני נאלץ לוותר.

אופציה שנייה :

למתוח את התקציב ולקנות את האיביזה החדשה ב-83K עם המנוע 1.0 TSI.

אני נוטה להימנע מהאיביזה מכיוון שיש מלא כאלה בשוק והערך שלה ירד מהר מאד,בנוסף אני אצטרך למתוח את התקציב ואני לא מתלהב מכך.

חשבתי גם ללכת לכיוון הפולו GTI (אוט') בשנתון 2011 אך לאחר שקראתי את הבעיות של מנוע ה1.4 אני ממש חושש.

אז מה אתם הייתם עושים ?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאבא שלי יש פולו 2013 105 כ״ס וגם אני נוהג מדי פעם באוטו, לפי דעתי הוא הכי איכותי בקטגוריה, מאוד מהיר (ביחס למתחרות) ומאוד נוח גם, עד עכשיו לא היה תקלה אחת... בקיצור מומלץ. אם יש לך עוד שאלה על הרכב הנ״ל שאל בכיף

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

אשמח לשמוע דעות נוספות לגבי איזה רכב עדיף לרכוש ?

איביזה (110 כ"ס) 2016 חדשה - מנוע 1.0TSI.

או

פולו (110 כ"ס) 2014 משומשת - מנוע 1.2TSI. (סביר להניח שתעלה גם יותר מאיביזה חדשה).

כמובן שלכל בחירה מאחת האופציות הנ"ל יש יתרונות וחסרונות,השאלה מי מבין האופציות תהיה בחירה טובה יותר.

פורסם

אם אתה לא נעול על VAG, אז במחיר הזה יש לך גם את ה-208 מהניילונים עם מנוע 1.2 ליטר (110 כ"ס) ותיבה אוטומטית. לדעתי מעניקה תמורה טובה יותר.

פורסם

אני נעול כבר על VAG לכן ההתבלטות היא רק בין איביזה 2016 לבין פולו 2014 שציינתי.

אשמח לשמוע תגובות נוספות כי זו התלבטות קשה

פורסם

הכל DSG.

לגבי ההתלבטות, כמו שציינת התקציב לחוץ ולפיכך הייתי נשאר עם פולו משומשת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ממליץ לך להצמד לתקציב שלך, ולא להתפרע. גם איביזה AM5 בת פחות משנה אפשרית לדעתי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

נראה לי שאחכה עוד קצת זמן כדי שהמחיר של הפולו 2014 ירד במעט.. מוכן למתוח את התקציב עד 80,לא יותר כי כבר ממש לחוץ.

נכון לשלב זה יהיה קשה למצוא פולו 2014 110 כ"ס ב80K.

פורסם

אם כבר הגעת ל-80K, לך על האיביזה החדשה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)

האמת שאני מאד לא מתלהב לרכוש את האיביזה החדשה מהסיבה שערך השוק שלה ירד מהר מאד לעומת הפולו 2014.

לעומת זאת היתרון הוא שאני מקבל כאן רכב חדש מהניילונים כולל אחריות ולא אזדקק להוצאות מיותרות על הרכב לאחר הקניה.

הפולו 2014 יהיה רכב משומש וסביר להניח שיתגלו בו גם כמה ליקויים במכון הבדיקה וזה ידרוש הוצאה נוספת מצידי.

אך לפי מה שהבנתי איכות החומרים בפולו הרבה יותר טובה משל האיביזה וכך גם איכות הנסיעה ובנוסף לזה כמו שציינתי לעיל ערך השוק לא יצנח כ"כ מהר כמו באיביזה.

עריכה אחרונה על ידי kfirg

• תוכן חדש...