Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנתיים וחצי בערך קצינה ששירתה איתי (מודיעין) השתחררה ועברה ל-QA, הרוויחה סכום של 5 ספרות ללא שום ניסיון.

אגב הרקע הטכני שלה במחשבים שואף ל-0 ולא ידוע לי שעברה איזה קורס מסויים לפני הקבלה לעבודה.

מה שכן - קשרים היו שם.

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

15K ולא כל שכן 20K לעובד QA מתחיל הן משכורות מאוד לא מייצגות.

חלוקה ב 2 תתן אומדן יותר מתאים לבוגר קורס.

מהנדס יכול להתחיל (בבדיקות) טיפה גבוהה מכך כמובן.

זאת מניסיון אצלינו בעבודה (הייטק - לא סטארט אפ), אישית אני מנהל מחלקה לא קטנה שקולט מידי פעם מהנדסי QA שמתקדמים אצלי לשלב הבא בקריירה שלהם.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
לפני כשנתיים וחצי בערך קצינה ששירתה איתי (מודיעין) השתחררה ועברה ל-QA, הרוויחה סכום של 5 ספרות ללא שום ניסיון.

אגב הרקע הטכני שלה במחשבים שואף ל-0 ולא ידוע לי שעברה איזה קורס מסויים לפני הקבלה לעבודה.

מה שכן - קשרים היו שם.

הוווו הקצינננהההההה,

עם הטלטל על ה....

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני חושב שאם כל מה שיש לך זה קורס בלי נסיון קח כל מה שיציעו לך. זה לא קל למצוא עבודה בלי נסיון.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

מהיכרות עם התחום המשכורת במשרות האלה תלויה יותר ביכולות של העובד ופחות בהכשרה שלו. לפעמים אפילו הניסיון לא משנה.

ספציפית בתחום ה-QA - האדם שממלא את התפקיד קובע את המשכורת יותר מאשר הגדרת המשרה.

אני מכיר אנשי ״בדיקות ידניות״ שעושים בנוסף לבדיקות גם פיתוח\אוטומציה\מחקר\1000 דברים שהם כביכול לא הוכשרו לעשות אבל הוכיחו שהם יכולים שמקבלים משכורות מכובדות מאוד.

מהצד השני אני מכיר אנשי ״בדיקות ידניות״ אחרים שעושים עבודה שגם קוף יכול לעשות בלי שום הגדלת ראש והשכר בהתאם.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם

כל אלה ששואלים כמה לצפות למי שסיים קורס/ תואר/ הדרכה/ לצפות בסירטוני יוטיוב, אז התשובה כי כ-ל עבודה.

הניסיון ההתחלתי הרבה יותר חשוב מהשכר, תצפו גם לשכר של 6 אלף אבל תוודאו שיש אפיקי קידום לאוטומציה או פיתוח בטכנולוגיות חדשות.

אחרי שנתיים אומרים תודה, ממשיכים הלאה ואז מתחילים לדרוש שכר גבוה

פורסם
עכשיו נתקלתי שבחברת סאן דיסק רוצים בודקי חומרה/תוכנה ללא ניסיון רק עם ידע של טכנאי מחשבים.

העבודה דרך חברה חיצונית (בינת מחשבים) 10 שעות עבודה ביום ושכר אם לא טועה של סביב ה7-8 ברוטו.

זה היה בקבוצה בפייסבוק של עבודה בהייטק ללא ניסיון.

7 ברוטו ל200 שעות עבודה בחודש זה ממש נגיעה משכר המינימום (בשקלול שעות נוספות).

פורסם

כן.

הם לא דורשים ניסיון בבדיקות או הכשרה אז אולי זאת הסיבה מה שגם זו עבודה

בתור עובד קבלן לא עובד חברה סאן דיסק.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
זקוק לחוכמת ההמונים בנושא.

לאיזה הצעות אמור לצפות בוגר טרי למדעי המחשב במכללה ללא נסיון מיוחד במשרות qa אוטומציה ומשרת פיתוח?

טבלאות שכר שאני מוצא במרשתת תמיד אופטימיות ביחס למה שאני שומע מחברים וסטודנטים אחרים, ואני רוצה לשמוע משהו עדכני מהנסיון שלכם.

תודה!

א. איזה מכללה? איזה ממוצע?

ב. למה הבוגר הטרי ישב על התחת במהלך התואר ולא חיפש עבודת סטודנט?

ג. איזו סיבה יש לך לנסות לQA או אוטומציה ולא ישירות למשרת פיתוח חוץ מהתפשרות? אלו ל א מקפצות טובות לפיתוח.

אתה יודע מה מקפצה טובה לפיתוח? פיתוח!

(אלא אם כן אתה אוהב לשרוף שנים של ניסיון שלא באמת תורמות לך ואולי ממתגות אותך בנישה מסוימת על מנת שאולי יעבירו אותך פנימית)

משכורות - לא כזה מעודכן כי אני לא בארץ אבל מה שאני מכיר - QA נגיד 8-12 (כן לבוגר תואר) , אוטומציה על הצד העליון של המשכורות QA ופיתוח 10-14

אבל זה מאוד בלנפנף ידיים ובתיאוריה.

יותר חשוב מהפרש של 2000 ש״ח בנטו זה לעסוק בתחום שאתה רוצה , שגדל ובחברה שיש לך Tech mentoring טוב בכמה שנים הראשונות.

תכניס את זה טוב טוב לראש.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
אם כבר מדברים על משכורות, למה ניתן לצפות אחרי קורס net. ?

רק על סמך הניסיון של קורס .net? בערך בגובה דמי אבטלה - אלא אם כן ה״מכללה״ שלך לא מארגנת עבודה במסגרת ואז האיזור משכורות ההתחלתיות הן בסביבות ה8-10 ביום טוב.

מעטים המקומות שיעסיקו אותך על סמך טכנולוגיה ספציפית (שנפוצה אגב בעיקר בחברות גדולות. זה לא הכיוון עבור חברות קטנות שיותר גמישות) ולא על פי יכולות מוכחות או לימודים במשרות פיתוח.

תאמין לי - לחצי שנה הראשונה - אפילו אם משלמים לך 0 ש״ח - אתה עולה להם כסף בMentoring והתעסקות של מפתחים אחרים - ותורם מעט מאוד - וגרוע מכך - יש סיכוי גדול מאוד שהניסוי הזה יכשל (וזה מה שזה - מנסים) ואז הם שרפו זמן וכסף רציני.

אנשים לא מבינים אבל גיוס כושל זה משהו יקר מאוד לחברה , בכסף, במוראל של האנשים , בפרודוקטיביות והרבה דברים מסביב

עריכה אחרונה על ידי Liviur

Then dying is forgetting

פורסם

זה הדף שתולה בפתחה של המכללה המדוברת.

מסתבר שהם אופטימיים בכוונה, אבל לפחות נותן אינדיקציה.

IMG_20160106_190125.jpg

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
זה הדף שתולה בפתחה של המכללה המדוברת.

מסתבר שהם אופטימיים בכוונה, אבל לפחות נותן אינדיקציה.

[ATTACH=CONFIG]448285[/ATTACH]

דווקא הטבלאות שכר סבבה. אם כבר רשום בהן סכומים נמוכים מידי. רק שלא בטוח שאחרי קורס שלהם באמת מישהו יקח אותך לעבוד.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

השאלה שרציתי לשאול קודם, ושכחתי - כמה עולה הקורס, מה היקפו ומה התעודה שהוא מקנה (וכנגזר מכך - מה היא שווה בשוק)?

SV COLLEGE

4.5 חודשים

18 אלף שקל

הבוגרים הצטיינים יוצאים לעבודה של 15

הבינוניים 12

הרגילים 10 אלף שקל בחודש.

זה אני מצטט את גיסי

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

הדף טבלאות שכר הוא דף כללי של השוק שלוקח בחשבון אנשים שמתקבלים לעבודה וכו - ובהם בעיקר יש אנשים עם הכשרה (צבא / תואר) אמיתית.

את רוב בוגרי הקורסים - פשוט לא יקחו לתפקידים האלו מעבר לQA , הלפדסק וכו וגם שם בעיקר בספקטרום הנמוך.

eladns1 - אם זה היה המצב ואחוז השמת הבוגרים היה גבוהה - אז למה לעשות תואר ראשון? הנה - קיצור דרך ועלות בלפחות שליש בכסף וחמישית בזמן.

בפועל זה לא באמת המצב וגם אח״כ יש תקרות זכוכית כאלו ואחרות (בעיקר בחברות גדולות) בלי תארים (שלא לדבר על אופציות לרילוקיישן כשהרבה מהויזות מתחילות ב״תואר רלוונטי במקצוע״)

מוכרים חלומות ובחוסר אחריות נוראי.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

המכללה הזאת ספציפית עובדת עם החברות הגדולות ביותר.

יש להם התחייבות חתומה להשמה במידה וצולחים את הקורס בתנאים מסויימים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...