Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

נשמע לי לא הגיוני אבל גיסי טוען בתוקף שכן

עשה יג+יד- הנדסאי

לומד היום להיות בודק QA,קורס של 4 וחצי חודשים.

מדברים על שכר של 15 אלף שקל.

עבודה במרכז.

אני קוקו?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא אומר שאין סיכוי - כי תמיד יש סיכוי לעוד פרטים (היה ביחידת מודיעין , מקורב למקים , עשו סמים כשכתבו את ההסכם עבודה) או למאוד יוצאי דופן.

ככלל ובממוצע - אין סיכוי.

מה שהבחור מעלי כתב - מדויק אם זה הניסיון היחיד שלו בשוק העבודה.

אפשר להגיע למשכורת גבוהה יותר דיי מהר אם אתה מוכשר , לומד מהר ונותן בראש - אבל להתחיל ב15? על סמך מה?

זו משכורת שבוגרי תואר במקומות טובים עם ציונים לא רעים אולי יצליחו למצא בפיתוח (זה בטווח - יש פחות ויש יותר - שוב תלוי ברקע ובמועמד - יש משרות גם ב10 ומטה ויש גם לכיוון ה18 - למרות שאלו באות לרוב עם עוד קצת הוכחות וקבלות בתור התחלה).

(רקע - בעולם ההייטק מאז שנת 2000 , עם סביב ה6 שנים בבדיקות ידניות , אוטומטיות ודברים דיי מתקדמים , 3 שנים בניהול מסדי נתונים ועוד 5-6 שנים בפיתוח בחברות גדולות וקטנות , תואר בתחום והמון משפחה וחברים בתעשיה)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בטח ירוויח 15 אלף

השאלה רק בכמה חודשים.

אלה שמדברים הם אותם אלה ששיכנעו אותו כמה כדאי לו לעבור את הקורס הזה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

פעם הסבירו לי שמי שלא מסוגל להיות מהנדס (או בעל כל מקצוע אחר) הופך למנהל, ומי שלא מסוגל לנהל הוך למורה. או, אולי, בלבלתי את הסדר.

הבעיה היא שה"מכללות" האלה הן הסק כלל לא רע.

השאלה שרציתי לשאול קודם, ושכחתי - כמה עולה הקורס, מה היקפו ומה התעודה שהוא מקנה (וכנגזר מכך - מה היא שווה בשוק)?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בטח ירוויח 15 אלף

השאלה רק בכמה חודשים.

אלה שמדברים הם אותם אלה ששיכנעו אותו כמה כדאי לו לעבור את הקורס הזה

הוא יכול לבקש שישלמו לו את המשכורת כל 3-4 חודשים, ואז אפשר להגיע גם ל20.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני עובד ב QA. הסיכוי למצוא משרה עם משכורת כזו עם הניסיון שיש לו הוא קלוש. כמובן שהכל אפשרי ולפעמים יש מזל, אבל רוב הסיכויים שיקח לו כמה שנים להגיע לשכר כזה. זה שהוא עשה קורס זה טוב ויפה, גם אני עשיתי קורס, הלמידה האמיתית מתחילה כשמתחילים לעבוד, אף אחד לא ישלם שכר כזה לאדם שיקח כמה חודשים טובים אם לא יותר כדי להכשיר אותו.

פורסם

חבר שעבד איתי (עבודה ראשונה, היה כשנתיים) עבר לחברה אחרת לעבוד ב-QA עם שכר של 20K.

פורסם

תגיד לחבר שלך שיקרא טוב טוב את כל הכוכביות שלא יגלה פתאום שהוא צריך להיות נוכח 80% ולהגיש 3 פרוייקטים עד סוף הקורס

עריכה:

הכוונה היא שזה פחות או יותר (אם לא בדיוק) מה שהוא יגלה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

גולף - הבחור קיבל שכר של 20 אלף עבור בדיקות ידניות עם שנתיים ניסיון בלבד וקורס בדיקות? או שיש פה עוד נעלמים (תואר , אוטומציות) או שהוא סופרסטאר.

יכול להיות פוקס מטורף - אבל זה לא קרוב לממוצע או למשכורת סבירה.

לגבי הקורסים וההכשרות האלו - בתור משהו שגם ראיין למשרות כאלו - ניסיון > קורסים , הקורסים בפני עצמם כמעט לא משנים כלום בלי ניסיון ובין שני מועמדים עם אותו ניסיון - גם בקושי מזיז את המחט.

לפחות במקומות שאני מכיר.

הבעיה שאופי העבודה הוא מאוד שונה ברמת הרצינות והמקצועיות - אז משהו בלי קורס שעבד במקום מסודר ולמד תהליכים טובים יהיה ברוב המקרים הרבה יותר מבוקש ממשהו שעבד במקום חרטא ולחץ על כפתורים וסיכם דוחות באקסל.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אוקיי - זה שונה. שונה מאוד.

עדיין על הצד הגבוהה של הסקאלה ואני מהמר שהוא או על הדרך של לעשות אוטומציות ודברים דיי מורכבים או על מסלול להיות ראש צוות בטווח קרוב.

בא נזכור שגם אלטרנטיבית - הוא היה יכול להיות מפתח שאז עם שנתיים ניסיון טוב 20 תיהיה משכורת הגיונית למדי שאפשר להגיע אליה.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...