Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פלג שנמצא במקום חשוף למים, אמור להיות מוגן מים במקור. כלומר בתוך תקע/שקע או מעליהם צריכה להיות גומיה שמונעת כניסת מים לחלוטין.

צריך לבדוק שהגומיה קיימת ושלמה.

לבדוק שהמגעים של היוניט ושל הפלג לא חלודים, שאין בידוד קרוע שיכול לקצר לגוף, שכל הצמה נראית תקין ומבודדת טוב.

אפשר למלא בתוך הפלג גריז דיאלקטרי.

בידוד הפלג עם איזולירבנד באיזור חשוף למים - ביזבוז זמן, איזולירבנד לא מבודד ממים.

כלומר הוא כן ימנע באופן חלקי כניסת מים לפלג לזמן מסויים אבל עקב החום והרטיבות כל האטימה הזו לא תחזיק מעמד.

באיזה מקום במנוע נמצא הפלג ואיזה אוטו זה?

פורסם

קודם כול בצע את שכתב בוקי.

אם לא הצלחת לפתור את הבעיה בעזרת איזולירבנד/סלוטייפ או כוסות רוח אשמח לעזור לך עם חומר אטימה מעולה שאני משתמש איתו לאטימת קונקטורים של ציוד תקשורת החשוף לגשם ועוד...

אם מתאים לך לקפוץ לרמת-גן אוכל לתת לך חתיכה מחומר אטימה ייעודי או שתרכוש באיביי חומר הנקרא Coax Seal.

http://www.ebay.com/itm/Coax-Seal-Moldable-Plastic-Sealant-Watertight-Coaxial-Cable-Connector-Tape-USA-/390893229328?hash=item5b030d5510:g:7s0AAOSwDk5T0CjS

איזה כייף לי :)

פורסם

אז ככה מדובר במיצובישי קולט 98

היוניט לחץ שמן נימצאת למטה בלוק מאחורה

מהיוניט יוצא תקע אחד ומתחבר אליו חוט אם שקע מבודד

לא יכול להיות שכתוצאה מנסיעה בשלוליות החיישן סוגר אם עצמו מעגל

אני חושד וכאן אתם תתנו לי חוות דעת מקצועית שיכול להיות שאם החוט טיפה חשוף ונוגע מים

בנו לבין הגוף אז זה סוגר מעגל ודולקת המנורה בלוח שעונים

כי החוט לא חשוף עד לכניסה לתוך השרשור של כול הצמה שיש בה עוד חוטים

פורסם

לפעמים הקצר / מגע רופף, הוא בתוך החיבור, הוצאה והכנסה משפרת את ההידוק והמגע.

אפשר לבנות גומיית אטימה מסיליקון מתאים, אפשר גומייה אורגינלית.

אפשר להחליף את קצה החוט עם מחבר + גומייה חדש.

אפשר הרבה דברים.

גש למוסך הרם את הרכב על הליפט וראה כי זו הבעיה..

כי אולי הבעיה היא לחץ שמן נמוך לסרוגין, וזה יגרום לנזק למנוע.

למוסכים / בעל מקצוע, יש ניסיון והם יתאימו פתרון.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...