Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בספק שאין מגב אחורי , באקסס הידנית עם הרדיו המצחיק (או מעציב, מה שתבחרו) יש מגב ומתז אחוריים.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם (נערך)

לרנו יש קליאו 1.2 טורבו אוטומטית ברמת גימור מופשטת - נקראת לייף.

כנראה שהיא המקבילה לאקסס. רק שהיא מתומחרת ב99 ולא ב83.

אז אני עדיין מחזיק בדעה שה208 אופציה ראויה מאוד.

מקבלים את המרכיבים העיקריים שזה מנוע. גיר. אביזרי בטיחות והכל בחבילה שהיא די אסתטית ונעימה. אפילו מתנהגת.

אז יש ירידה באבזור לא קריטי. מי שזה לא מתאים לו תמיד יכול להוסיף לגרסה המאובזרת כ10-15 אלף (לא יודע לכמה הגעתם כאן בחישובים).

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם

אין רכב נטול פשרות בטווחי המחירים האלה

בכל אחד מוותרים על משהו אחר, בין אם זה אבזור, סוסים, גיר אוט', מרחב, מחיר וכו'

כמו שאני מבין את ה208 הזאת היא נותנת אחלה מנוע עם הגיר שכולם אוהבים באחלה מחיר בתמורה לאבזור יותר נמוך

רוצים מנוע גיבור ושפע של אבזור? תוותרו על הגיר האוט' ולכו על הדיזל, שמאובזר יותר מגרסאות הבנזין

חשוב לכם הגיר האוט' והאבזור? תוותרו על מרחב וטורבו, יש ספארק ב₪82.5K שמגיעה עם AppleCarPlay/AndroidAuto

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מדובר ברכב שעולה 83k, סכום שעד לא מזמן היה חלום בשביל סופר מיני אוטומטית.

לכל אלה שבוחרים באיביזה בגלל האבזור- הסיאט כבר מיושנת ברוב ההיבטים (למעט המנוע) וכרכב היא פחות טובה מהפיג׳ו. בנוסף, בהפרש של מחירי הביטוח, אפשר יהיה לאבזר את הפיג׳ו בעוד דבר או שניים.

פורסם

אני לא יודע מה אתם רוצים, נראה שיש גם פגושים בצבע הרכב, גם לדים, גם פנסי ערפל וגם ג'אנטים מגנזיום!

(אגב, הבחור בתמונה זה אילוסטרציה של סוכן מכירות של לובינסקי כשמגיע לקוח חדש לראות את ה-208

ואומר לו "היא נראית כמו במודעה, נכון?")

fa291v.jpg

פורסם
מדובר ברכב שעולה 83k, סכום שעד לא מזמן היה חלום בשביל סופר מיני אוטומטית.

לכל אלה שבוחרים באיביזה בגלל האבזור- הסיאט כבר מיושנת ברוב ההיבטים (למעט המנוע) וכרכב היא פחות טובה מהפיג׳ו. בנוסף, בהפרש של מחירי הביטוח, אפשר יהיה לאבזר את הפיג׳ו בעוד דבר או שניים.

לא מכיר את האיביזה החדשה, הישנה היתה מרווחת פחות, מהנה פחות, נוחה פחות מה 208 אותה בחנתי ולאחר מכן גם רכשתי. היום כשל 208 יש גם יחידת הנעה, גם גיר משופרים משמעותית, האיביזה היתה צריכה להערכתי לעבור מטמורפוזה קיצונית בכדי שתהיה עדיפה על הפז'ו. אם לוקחים בחשבון שיש לה שתי שנות אחריות בלבד, תיבת הילוכים עם תדמית מעט בעייתית ומרחב פנימי זהה לקודמתה, השאלה אם ל 208 יש חלונות חשמליים מאחור, הופכת להיות קצת שולית ביחס. אבל זה אני וזה טעמי.

פורסם

מחירי הרכבים יורדים ויורדים ואנשים פה מתלוננים. עד לפני כמה שנים הייתם משיגים במחיר הזה אלטו ידנית (מגזים בכוונה. לטובת אלו שהיו נטפלים רק לזה מכאן ואילך).

אם המחיר עדיין גבוה לטעמכם, אל תקנו. בדיוק כמו שהיה בזמנו עם ה208 הרגילה ולובינסקי ידעו להוריד את המחיר למשהו יותר הגיוני.

לי לדוגמא, אבזור לא משנה בשום צורה. ואם היה חסר לי משהו קריטי, הייתי משלם בשביל להוסיף.

אני חושב שזה טוב שיש לחברות מסויימות דגמים ערומים לחלוטין למכירה (איביזה דוגמא מצויינת ועכשיו גם 208 אוטומטית) במחירים נמוכים. כך יש לך יותר אופציה להתאים לעצמך רכב לשביעות רצונך.

האם המחיר המבוקש עדיין גבוה מידי? לא יודע. לא מכיר את ה208 האוטומטית בגרסתה החדשה.

אני יודע שבכל מקרה, הגרסה המאובזרת שלה עדיפה מלא מעט מתחרות בסגמנט שגם מתומחרות הרבה מעל.

ודרך אגב, בשביל להיות הוגנים. כמה עולה i20 אוטומטית בסיסית? ג'אז אוטומטית בסיסית? פאביה? יאריס? ריו? פולו? קליאו?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

ה208 יותר מרווחת מהאיביזה,אבל האיביזה נותנת תחושה שלא חסכו עליך בניגוד לפיגו לפי האיבזור שהוצג פה.

אני הייתי הולך על האיביזה בגלל באיבזור,כי שניהם חזקות האיביזה גם נוחה עם מושבים טובים ולא ניראית דגם זול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יכול להיות שהאיביזה עדיפה, באמת שכן. זו הסיבה שטרחתי לציין שאני לא מכיר את ה208 האוטומטית, כי אני באמת לא יודע אם היא שווה 83K בגרסתה הערומה.

אבל אני כן יודע שלובינסקי כבר הוכיחו בעבר שהם יודעים להוריד מחיר אם מתעורר הצורך (כמו שגם סיאט השכילו לעשות לפני שנה- שנתיים). מקווה שעוד חברות יצטרפו לעניין.

דרך אגב, אני קורא שוב את מה שאני כותב וזה נראה כאילו אני מנסה להצדיק על לובינסקי. ממש ממש לא.

אני כן מנסה להצדיק מדיניות של הצעת דגמים ערומים וזולים שעליהם ניתן להלביש תוספות בתוספת כסף.

תמיד הרגשתי קצת קנאה כשראיתי את המחירים הסופר זולים של רכבים שונים בחו"ל (כן, מיסים בארץ וכו') שניתנים לקוסטומיזציה לחלוטין בעת הרכישה (כל תוספת אפשרית). שמח לראות את זה מתחיל גם כאן (רק התחלה)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

האיביזה הוצגה בסוף 2008 והיא זקנה במונחי עולם הרכב. גם האיכות וגם המרווח וגם חוויית הנסיעה בה הרבה פחות טובים. אבזור תמיד אפשר להוסיף, אבל את התכונות הבסיסיות של הרכב, לא.

פורסם (נערך)

רמת האבזור לא חדשה בכלל היא זהה לאותה אקסס ידנית שנמכרת כאן מאז שהגיעה ה208 לארץ ובעבר תג המחיר של זו היה 84K.

כיום ב1000 ש"ח פחות מקבלים טורבו , גיר אוטומט ומערכת מולטימדיה עם מסך גדול יותר מהמערכת המקורית (שד"א אין מה לעשות עם אותה מערכת מקורית בארץ כ"כ), שמסתכלים על זה כך החבילה בסך הכל נראית לא רעה בכלל.

וד"א אני מבין שבזאת הופסק שיווק הגרסה הרובוטית?

עריכה אחרונה על ידי zivk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תוכן חדש...