Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השוואתי את הרשימה מהפוסט הראשון למפרט שמפורסם באתר היבואן: ההערות בכחול.

להלן ההבדלים:

1. LED - הדגם החדש לא יכלול את פנסי הלד הן מקדימה והן מאחור, אלא פנסים רגילים.

2. פנסי ערפל - יש\אין

3. פגוש וציפוי מראות צד - שחורים Vs הצבע בו מגיע הרכב - לפי האתר פשוט אין "מראות בגימור כרום", לא מדובר בשחור או צבע הרכב.

4. מראות צד - חשמליות ונסגרות אוטומטית \ כיוון ידני - לפי האתר חסר "מראות חיצוניות מתכווננות חשמלית, עם הפשרת אדיםומתקפלות"

5. חלונות חשמליים 4 מול 2 בלבד. נסגרים אוטומטית בנעילת הרכב \ לא קיים.

6. חלונות אחוריים מושחרים - יש \ אין

7. מע' מולטימדיה - מקורית 7'' במפואר Vs מע' "מקורית" 8'' אבל שמותקנת בארץ ולא במפעל.

8. ג'נטים כמובן - מגנזיום \ רגילים (שניהם 16'')

9. השוס - אין נעילה עם שלט. רק עם המפתח של הרכב!! תרצו להוסיף את זה? ישלחו אתכם למישהו חיצוני! דווקא זה קיים: "נעילה חשמלית מרכזית של הדלתות ושל תא המטען עםשלט רחוק"

10. וישר אחורי - קיים\חסר - מדובר בהפעלה אוטומטית: "מגב אחורי עם הפעלה אוטומטית בהילוך אחורי"

ככל הנראה אפשר להרגע, אומנם לא מדובר באיבזור נדיב, אבל עדיין לא מחזירים אותנו לשנת 2000 עם פגושים שחורים, נעילה עם מפתח וכיוון מראות ידני.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

כך זה נראה מבחוץ:

V3DImage.ashx?client=CFGAP3D&version=1PIAA5FCQQUBA0E0&color=0MM00NZR&trim=0P400RFX&width=830&height=340&ratio=1&view=008&format=jpg&quality=90&back=2

וכך מבפנים:

V3DImage.ashx?client=CFGAP3D&version=1PIAA5FCQQUBA0E0&color=0MM00NZR&trim=0P400RFX&width=675&height=305&ratio=1&view=011&format=jpg&quality=90&back=2

רק שבארץ כאמור במקום הרדיו המיושן יש מולטימדיה 8'.

למי שמעוניין לראות יותר , הוא מוזמן להיכנס לפיג'ו אוסטרליה : http://www.peugeot.com.au/configure/208/5-door-hatch/#

ד"א שם הרכב עולה 19,980 דולר אוסטרלי שבשקלים זה 57K ש"ח

עריכה אחרונה על ידי zivk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

זה פשוט דורש מבחן השוואתי מול האיביזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

באמת שאני לא מבין מההבעיה באבזור של הרכב הזה.

וישר אחורי- כמו שכתבו פה,חייב להיות.

נעילה מרכזית- יש, רק שאין"שלט נוחות" מקורי בתוך המפתח לפתיחה וסגירת הרכב מרחוק. אז מה, גם ביונדאי i30 בדגם ליסינג אין. מוסיפים שלטי נוחות בארץוכנראה למתקין הרשמי של לובינסקי אין עדיין מלאי של שלטים כאלו.

יש מנוע וגיר מתקדמים (רקשיהיו אמינים), פלטפורמה עדכנית (בניגוד לאיביזה העתיקה) ומסך מולטימדיה בהתקנהמקומית (גם הצג המקורי של הדגם המפואר די מעפן ובכל מקרה הייתי מעדיף דיבורית BT מקורית ורדיו מקורי).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם (נערך)

תשמעו יכול להיות שאתם צודקים ומה שכתבתי הוא לא נכון.

רק שאני אומר את הדברים לאחר בירור אל מול נציג מכירות של פיג'ו ולא דברים שהחלטתי על-דעת עצמי

במידה וכל מה שהוא אמר לי הוא פשוט לא נכון אז המצב דורש בירור מצד חברת לובינסקי שנותנת יד לכך שהמוכר שלה ישקר בנוגע לפרטי הרכב מכל סיבה שהיא (למשל לנסות להמחיש לי כמה שהגרסא הזולה עירומה אל מול ה"לוקסוס" של הגרסא המאובזרת)

אותו נציג לקח אותי אל הרכב בתצוגה והתחיל: "המראות? ציפוי שחור. הפגוש? אין פנסי ערפל, גם הוא יהיה בצבע שחור. מאחור אין וישר אחורי" וכו' וכו'

בבקשה - דף שהנציג הביא לי בסוכנות.

ובנוסף סימנתי לכם בתמונה הזו את ההבדלים מתוך הקטלוג:

http://i66.tinypic.com/ruzl8j.png

rh1shx.jpg

3232.jpg

עריכה אחרונה על ידי onissan
פורסם

מה לגבי הגרסא הידנית שעולה 67K ? איזה מנוע כמה הילוכים ?

פורסם (נערך)

כל השרשור הזה מגוחך. יותר נכון הכיוון שהוא הלך אליו, כי הצגה של רשימת ההבדלים המדוייקת הייתה מועילה.

יש גירסה זולה ויש גירסה "יקרה".

הגירסה הזולה מציעה סופר מיני מודרנית מבחינת המידות, בטוחה, נוחה, ועם יחידת גיר+מנוע מצויינת.

אז חסכו באבזור מה ציפיתם? עדיין מדובר בעיסקה טובה מאוד למי שמוכן לוותר על קצת אבזור. פיקנטו "ספורט" עולה 81200 מי שלא טוב לו מוזמן לקנות אותה.

הגירסה "היקרה" של ה208 גם לא ממש יקרה. איזה רכב בדיוק בקבוצה שלה נותן יותר תמורה לשקל?

"

הם משתמשים בפלטפורמה של דגם הבסיס כנסיון פיתוי לרכוש את הדגם המפואר. בדגם המפואר הם יגזרו לכם את מחיר האגרה והכספת, את חיישני הרוורס וכו'... לעומת זאת בדגם הבסיסי הם לא יזוזו מילימטר."

מי ישמע הקונים הם אנשים חסרי מוח שלא יכולים לשלוט בעצמם. פשוט מגוחך.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

האם בדגם המוזל יש סטרטר או שהנעה היא באמצעות מנואלה בקדמת הרכב?הגיוני שינסו להתחרות באיביזה על ידי השוואת המחיר אבל החיסכון באבזור הוא דרסטי מדי וזה כבר מתחיל להזכיר את הסיפור על הסוס של האיכר הפולני

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם
תשמעו יכול להיות שאתם צודקים ומה שכתבתי הוא לא נכון.

רק שאני אומר את הדברים לאחר בירור אל מול נציג מכירות של פיג'ו ולא דברים שהחלטתי על-דעת עצמי

במידה וכל מה שהוא אמר לי הוא פשוט לא נכון אז המצב דורש בירור מצד חברת לובינסקי שנותנת יד לכך שהמוכר שלה ישקר בנוגע לפרטי הרכב מכל סיבה שהיא (למשל לנסות להמחיש לי כמה שהגרסא הזולה עירומה אל מול ה"לוקסוס" של הגרסא המאובזרת)

אותו נציג לקח אותי אל הרכב בתצוגה והתחיל: "המראות? ציפוי שחור. הפגוש? אין פנסי ערפל, גם הוא יהיה בצבע שחור. מאחור אין וישר אחורי" וכו' וכו'

בבקשה - דף שהנציג הביא לי בסוכנות.

ובנוסף סימנתי לכם בתמונה הזו את ההבדלים מתוך הקטלוג:

http://i66.tinypic.com/ruzl8j.png

[ATTACH=CONFIG]447873[/ATTACH]

אם גירסת האקסס נותרה כשהיתה ואני מעריך שכך הוא, אז יש מגב אחורי ( גם במפרט האיבזור אצלך ההבדל נוגע להפעלה אוטומטית במצב רברס, משם כנראה הבילבול ) ויש מפתח אולר עם שלט. ההבדל הוא במולטימדיה שלא היתה קודם בדגם הזה ועיקר העיקרים מנוע וגיר ברמה אחרת לחלוטין וכל זה במחיר שרק לפני שנה ומשהו היה לזכרוני המהוה מחירה של האקסס הידנית שמחירה אגב הוזל בכ 20%. בקיצור, מחיאות כפיים נלהבות אולי טרם, אבל בהחלט שאפו על הנגשה יחסית של מכונית מצוינת ללקוחות. מי שרוצה איבזור עד מעל הראש שיקנה באותו כסף ספארק, i10, פיקנטו או ספייס סטאר אוטומטיות וגם מאובזרות עד מעל הראש. על השאלה מה עדיף יענה כל אחד לפי טעמו.

פורסם

באמת שאני לא מבין על מה יש להתלונן. עד לא מזמן היו מתלוננים שיקר מדי, אחרי זה הוזילו אבל המנוע חלש מדי והתיבה ידנית, עכשיו יש אוטומטי עם מנוע מצויין אבל הורידו באיבזור יותר מדי (וגם הנקודה הזאת לא ברורה לגמרי עדיין). כל אחד יעשה שיקול ויקנה מה שמתאים לו יותר - עגלה מאובזרת או עגלה חזקה ואוטומטית.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
עד מתי אנשים יבינו שאין פשוט אין רכב חדש נורמלי בסכום הזה.. תקנו יד 2 באותו סכום תקבלו חבילה הרבה יותר טובה.

מי שנשאר רווק, מוכן לוותר על הכח והחסכון בדלק - i10, ועוד ישאר לו עודף למפגש בודד עם הפסיכולוג של אחרי.

פורסם

למה להתפשר? הספארק החדשה יותר חזקה, חסכונית ומאובזרת

רק חסר לה הסמל הנכון בחזית..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...