Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

MJKO תראה מה אתה כותב ותראה את הסמלון שלך שהוא ביטוי לערכים הפוכים לגמרי.

דנידין - מה שלומך! טוב לראות פוסט ממך, טיפה מפתיע התוכן, תכף תחבק את כנופיית הטיפולים. לשמור חניה זה לא חוקי. ישראל לפחות כרגע מדינת חוק. זו חובת אזרחי מדינה דמוקרטית לשמור על החוק ועל קיומה של מדינת חוק.

Train - הזקן בן ה-76 לא מענין אף אחד. שיסתובב ויחפש עד מחר ב- 7 בבוקר כשכולם יוצאים לעבודה. (ראו המשך למטה)

חברים, מה משותף, לתושב הכפר כאבול שבגליל התחתון, לחבר שלי שגר בחיפה, לכל זקן בן 76, ולזה שמחפש חניה מתחת לבית שלכם ולא חבר בקבוצה שלכם? המשותף להם הוא שאלו הם הזולת בחברה הישראלית, וכתוצאה מתהליכים שונים בחברה הישראלית לאט לאט הזולת לא מענין איש.

מעגל ההכרה בזולת הולך ומצטמצם. הזולת שאותו איש לא סופר מסתובב כעת ומחפש חניה מתחת לביתך יובל. מחר יובל אתה תהיה הזולת שאיש לא יספור - בדואר, בבית החולים, במשרד ממשלתי, בקולנוע, בהופעה חיה.

סופו של תהליך זה הוא בעיה רצינית מאוד - וחנייה היא החלק הקל פה.

ליין מן - אתה כותב יפה, דברים הגיוניים וברורים. מחזק את דבריך.

• תגובות 227
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיוק.

הסיפור הזה הוא לא ה-בעיה, אלא סימפטום שלה.

יובל לא טרח להתייחס לשאלה שלי על חברת החשמל, אבל אני בטוח שיש כמה וכמה וכמה חברים בגילדת החניה שלהם שלא סובלים את הבריונים מהנמלים או מחברת החשמל. אבל זה כמובן שונה לגמרי, במקרה של הבריונות של הועדים זה אנשים *אחרים* שעושים את זה ולכן *הם* לא בסדר.

אני ואפסי עוד.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...