Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו כאן משתמש בeReaders?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך הוא מתמודד עם הגודל של הפונטים ב PDF ? רוב הקבצים מיועדים לגודל A4, ובקינדל הכתב ממש קטן, אפשר להגדיל אבל אז צריך להתחיל להזיז את הדף לכל הכיוונים וזו פעולה איטית לקינדל שלי וממש לא נוחה.

אם אתה מעביר אותו עם Send to my kindle הוא עושה אופטימיזציה לקובץ לזכרוני ומאפשר לך לשנות את זה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שצירפתי כבר את הלינק:

http://www.amazon.com/gp/sendtokindle

זה פיצ׳ר שיש לך אחרי שאתה מחבר את הקינדל לחשבון אמזון.

אתה יכול לשלוח את הקובץ למייל, לשלוח מהנייד , מדפדפן או להתקין אפליקציה על השולחן עבודה ופשוט לגרור אליה קבצים ואז הם מסונכרנים בענן למכשיר.

לקבצי PDF כדי לעשות להם אופטימיזציה - צריך לסמן את הCheckbox ואז הם הרבה יותר מהירים ואפשר להגדיל את הטקסט וכו.

ליביו

Then dying is forgetting

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה להתעקש על pdf? ממירים בכמה שניות את הקובץ עם קאליבר למובי ובא לציון גואל.

פורסם

הסיבה העיקרית היא כי אפשר לשלוח את זה במייל ולא לחבר לכלום ולקבל כמעט את אותו הדבר.

Then dying is forgetting

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מקפיץ את השרשור כי אני גם מעוניין לקנות את ה2016 Kindle Paperwhite, אבל בנוסף לקריאת ספרים אני מעוניין קרוא קבצי PDF בעברית (לא ספרים אלה מאמרים אקדמיים). האם זה אפשרי בKindle Paperwhite או שיש חלופה אחרת שתומכת בזה ?

עריכה אחרונה על ידי Taimors
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מרגיש צורך לעדכן מכיוון שאף אחד לא ענה על השאלה שלי אז יהיה טוב אם תיהיה פה תשובה.

קניתי את 2016 Kindle Paperwhite בארה״ב, מרוצה מאוד. אין שום בעיה עם קבצי PDF בעברית ובאנגלית, מאמרים וטקסטים אקדמיים שכוללים גרפים ותמונות מוצגים בצורה ברורה ונקיה בעזרת המסך בעל 300ppi, התאורה האחורית אכן מוסיפה מאוד במיוחד שאתה רוצה לקרוא קצת לפני השינה.

אני מאוד מרוצה מהמכשיר, הופעתי מכמה שהוא קל, נוח ומחיי הסוללה שלו.

*מנהלים, רציתי מאוד לערוך את התגובה הקודמת שלי ולהוסיף את זה אבל כנראה עקב זאת שעבר המון זמן זה בלתי אפשרי, אז סליחה על כפל תגובות ואשמח אם תאחדו אותם, תודה רבה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מרגיש צורך לעדכן מכיוון שאף אחד לא ענה על השאלה שלי אז יהיה טוב אם תיהיה פה תשובה.

קניתי את 2016 Kindle Paperwhite בארה״ב, מרוצה מאוד. אין שום בעיה עם קבצי PDF בעברית ובאנגלית, מאמרים וטקסטים אקדמיים שכוללים גרפים ותמונות מוצגים בצורה ברורה ונקיה בעזרת המסך בעל 300ppi, התאורה האחורית אכן מוסיפה מאוד במיוחד שאתה רוצה לקרוא קצת לפני השינה.

אני מאוד מרוצה מהמכשיר, הופעתי מכמה שהוא קל, נוח ומחיי הסוללה שלו.

*מנהלים, רציתי מאוד לערוך את התגובה הקודמת שלי ולהוסיף את זה אבל כנראה עקב זאת שעבר המון זמן זה בלתי אפשרי, אז סליחה על כפל תגובות ואשמח אם תאחדו אותם, תודה רבה.

מה זה 2016? גרסה 7? מה ההבדלים בינה לבין 6?

פורסם
לדעתי בPaperwhite אין כל כך משמעות לשנים, יותר נכון מצידי היה לרשום Kindle Paperwhite 3th gen.

1st

2nd

3rd

מפה th

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

בכ״א לענייני ההבדלים - הגירסא הנוכחית מגיעה עם מסך 300DPI ולא 167 כמו הקודם.

ההפרש בחדות הוא משמעותי מאוד ולמעשה שמה אותו מבחינת מסך בטופ של מה שזמין היום.

הוא עדיין לא הVoyageאו הOasis החדש מבחינת שאר הפיצ׳רים (כולל תאורה אחורית שיותר איכותית בהם) אבל הוא בהחלט קרוב.

לי יש את הVoyage מאז שהוא יצא - אבל אם הייתי צריך לקנות היום שוב - הPaperwhite הנוכחי מספיק קרוב כדי שלא יהיה שווה את ההפרש לשום דבר מעבר (לטעמי).

תתחדש - אחלה קניה!

Then dying is forgetting

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי קינדל 2016 (הפשוט, בלי תאורה), ואני קורא רק ספרים בעברית כרגע, עד עכשיו קניתי ספרים באינדיבוק, אבל המבחר לא ממש מספק.

יש לי קובץ PDF של ספר, השתמשתי בCALIBRE להמיר אותו לפורמט של קינדל, ההמרה עברה בלי בעיות מיוחדות, והוא נשלח לחשבון קינדל שלי, והופיע בקינדל. אבל כשפתחתי אותו - הכל מחורבש, המלל מופיע בעמודה אחת בצד שמאל והאותיות משמאל לימין.

זה אמור לעבוד ? יש הגדרות מיוחדות שצריך לשנות ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...