Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

רכב לבן בן שנתיים. לצערי טרם עבר כל טיפול ווקס/אוטם או משהו בסגנון.

רציתי לשאול מה גבול המחיר הנמוך שבו ניתן לקבל טיפול איכותי (עד עכשיו שמעתי הצעות רק מאלף צפונה)

וכן על המלצה לנותן שירות רלוונטי באזור ת״א. אשמח כמובן אם מישהו מהפורום ירצה לעשות את זה בתשלום.

Volkswagen :twisted:

זה שאתם נושם, לא אומר שאתה חי...

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדיין מחפש להמלצה למקום איכותי לפוליש עדין + ווקס/אוטם במחיר שפוי (ת״א והסביבה הקרובה):-)

תודה

פורסם
תוריד את המילה איכותי ותמצא בפחות מ1000 שקל טיפול

כשאתה אומר תוריד את המילה איכותי אתה מתכוון לעבודה לא יסודית או פגיעה בצבע של הרכב??

(off topic - קופר מהממת! :wink:)

פורסם

אם יהיה לך מזל - רק עבודה לא איכותית, אם לא יהיה לך - גם נזק לצבע של הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש לך את PDR + בפתח תקווה,סבירות גבוהה שהמחיר יהיה לא מעט מעל 1000.

יש גם באלישמע את TLM שהם יחסית חדשים אבל ראיתי עבודות שלהם והם עובדים יפה מאוד,מאמין שהמחיר יהיה בסביבות המחיר שאתה מחפש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
כשאתה אומר תוריד את המילה איכותי אתה מתכוון לעבודה לא יסודית או פגיעה בצבע של הרכב??

(off topic - קופר מהממת! :wink:)

התכוונתי גם לעבודה לא יסודית וגם אפשרות לפגיעה בצבע.

ובקשר לקופר תודה (התמונה אומנם לא שלי אבל זה אותו רכב ושילוב צבעים)

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

נסה גם את שלומי אדרת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חברים אני הכנסתי את ה S2000 השחורה שלי ל TLM באלישמע לפני כשבועיים לעבודת דיטיילינג מלאה ויצא פשוט מדהים!!

ממליץ בחום גם יחס חם ומקצועי וגם מחירים שפויים מאוד!

חפשו בפייסבוק: TLM detailing יש שם את האלבום של האוטו שלי

בהצלחה!

S2k4life

"S2000, Its not a car Its a life style"

• תוכן חדש...