Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר רגיל לרכב עם מע' Start&Stop

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ברשותי פיאט פונטו גרנדה 2011, החלפתי היום מצבר,

מצבר הישן היה המצבר המקורי 63AH HEAVYDUTY,

אמרתי למוסכניק שאני רוצה מצבר שמתאים למע' Start&Stop ,הוא טען שכל מצבר זה בסדר והמע' פועלת על בסיס החיבור הנוסף לאחד הקטבים,

הוא שם לי מצבר שנפ 55AH SUPERSTRONG שנה אחריות 550שקל

המע' Start&Stop לא עבדה במצבר הקודם (מצבר המקורי של הרכב),

המע' עובדת במצבר החדש, אבל עכשיו קראתי קצת שכן צריך מצבר מיוחד למע' הזאת, בעלת יכולת התנעות רבות.

תוהה עכשיו מה לעשות, מפחד שבגלל שזה לא מצבר מותאם הוא ימות לי מוקדם.

ללכת להחליף למצבר מתאים?

פורסם

שאלה הפוכה: נניח שמתקינים מצבר Start Stop ברכב רגיל שאין לו מערכת כזו, זה יועיל במשהו? בהנחה שהעלות לא רלוונטית.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אצלי ברכב סיטרואן סי4 2011 דיזל. מותקן כבר 3 שנים מצבר רגיל. כשהמצבר היה חדש המערכת סטופ סטארט עבדה טוב. וזאת הבעיה. מערכת מעצבנת ברמות. כל התנעה הייתי מבטל אותה. עכשיו המצבר עייף והיא נטרלה את עצמה. ואנו מושך עם המצב הזה כי לא בא לי שהיא תחזור להציק. בלי קשר זה מצבר שעובד אצלי כשלוש שנים עם ים התנסות והמון ק"מ בחודש. סוס עבודה. לטעמי אין טעם להשקיע במצבר מיוחד

פורסם

אקפוץ אליהם מחר נראה מה הם יאמרו,

אולי בסוף אעשה כמו technet אסע עד שהמע' תפסיק לעבוד ובתקווה שהמצבר יהיה בסדר.

פורסם (נערך)
שאלה הפוכה: נניח שמתקינים מצבר Start Stop ברכב רגיל שאין לו מערכת כזו, זה יועיל במשהו? בהנחה שהעלות לא רלוונטית.

מצברים המיועדים לרכבים עם מערכת S&S הם בדרך כלל מצברי AGM או מצברים מסוג EFB אשר אורך החיים שלהם ארוך יותר ממצבר חומצת עופרת סטנדרטי ובמקרים מסוימים מצבר מסוג AGM עשוי להחזיק גם 7 שנים ברכב ללא מערכת S&S.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

ז"א שאם אני מבטל את המע' אחרי כל הנעה - כלומר לא משתמש אף פעם, המצבר אמור להחזיק 5 שנים ואפילו יותר ?

לי יש גולף 1200 TSI עם המע' הזאת שכאמור תמיד מבטל אותה אחרי ההנעה.

פורסם

עדכון חם מהיום.

המצבר שלי החליט ביום בגלל הקור לעשות פוזות. בפירוק שלו מסתבר שהוא כן מצבר מיוחד סטופ סטארט. Agm.

עלות 1300 שח

בינתיים הותקן 70 אמפר של ורטה אבל המחשב ברכב מתריע על תקלה.

פורסם
עדכון חם מהיום.

המצבר שלי החליט ביום בגלל הקור לעשות פוזות. בפירוק שלו מסתבר שהוא כן מצבר מיוחד סטופ סטארט. Agm.

עלות 1300 שח

בינתיים הותקן 70 אמפר של ורטה אבל המחשב ברכב מתריע על תקלה.

חח,

בינתיים החלטתי להשאיר כי המצבר המקורי היה 450A זרם התנעה ושל שנפ זה 510A זרם התנעה.

• תוכן חדש...