Jump to content

Bunto

  • הודעות

    14
  • כאן מאז:

הנקודות של Bunto

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. עדכון, הרכב היה בתיקון, התיקון עצמו הוא טוב, אבל אחרי התיקון הופיע לי נורה ברכב שלא היה לפני (של אורות שרופות, למרות שהכל תקין) והפלסטיק הפנימי של הדלת מטען שבורה (טוענים שזה לא הם כי הם לא הורידו, למרות ששמו לי סמל חדש, בשביל לשים אותו היו חייבים להוריד את הפלסטיק). החזרי נסיעות בכלל שכחו לתת לי, נזכרתי בזה מאוחר יותר ודברתי איתם שישלחו בדואר. השארתי צק'ים דחוים ל90יום, הם מתחילים בתהליך של התביעה נגד הפוגע. עליי לשלוח לביטוח שלי את הצילום של הצק'ים? יש עניין של 'ירידת ערך' בתיקון כזה?
  2. הלכתי להוציא פנקס, שבוע הבאה מגיע ואז אלך למוסך ואתחיל את העניינים :/
  3. אתן לשמאי לבדוק את העניין, יש תמונות http://imgur.com/a/IFFZh תוכל לראות אין לי פנקס צ'קים והבנתי שלהזמין פנקס לוקח לפחות שבוע, יש דרך אחרת עם התשלום?
  4. אתה יכול לתקן בכל מוסך שתבחר. כיון שאתה תובע את הביטוח של הפוגעת ההשתתפות העצמית (שמופחתת כאשר אתה מתקן את הרכב במוסך הסדר) היא עליה, לא עליך. השמאי יגיע למוסך ויטפל בבדיקת הרכב ובקביעת הנזק. אני בכלל לא משלם השתתפות, וגם הנזק מאוד מינורי שלא כזה אכפת לי איפה יתקנו
  5. דברתי עם הביטוח הביאו לי שתי אפשרויות: א. היא נותנת לי מוסך שקרוב אליי שאלך אליו, שם הם מטפלים בתביעה מול החברת ביטוח שלה, לא משלם השתתפות עצמית רק מביא צ'קים דחויים לתיקון ולשמאי. ב. אני תובע את החברת ביטוח מקיף שלי, שם מלאה השתתפות עצמית ועליה בפוליסה בשנים הבאות.. עכשיו ברור שבחרתי באפשרות הראשונה, מחר אלך למוסך ונטפל בעניין. תודה רבה.
  6. במידה ואתה תובע את הנהגת הפוגעת + הביטוח שלה (תביעה צד ג') - אזי זה לא פוגע בפרמיה שאתה משלם. נושא השתתפות עצמית - רלוונטי למי שאשם בתאונה. הנהג הפוגע משלם עד על נזק עד גובה ההשתתפות העצמית שלו, וחברת הביטוח שלו משלמת את שאר הסכום. פרטים שצריך - מספר רכב פוגע + פרטי נהגת + פרטי ביטוח. בתור בונוס- מקום + שעת תאונה. אז בעקרון מחר אחרי שאני מדבר עם הביטוח שלי ומביא להם את הביטוח שלה ומשם אני לא משלם כלום?
  7. נסעתי בפקק בכביש דו נתיבי ופתאום נכנסה בי מאחורה רכב, המכה הייתה יחסית קלה אבל הורגשה ברכב. יצאתי לראות את הנזק, לא ראיתי משהו שבלט, לקחתי צילומים, שם ופלאפון למקרה ו.. כשהגעתי הביתה בחנתי יותר לעומק ושמתי לב לשתי טביעות בפגוש האחורי של בורג, ככל הנראה מהברגים של הלוח רישוי שלה. התקשרתי אליה כדי לקבל את הפרטי ביטוח שלה, היא 'אתה מנצל את המצב, תראה עם מה אתה מתעסק בחיים..' שלחתי לה את התמונות שרואים בבירור את הטביעות. לאחר בירור הרכב שלה זה רכב חברה והיא ביקשה ממני פרטים כדי למלא באיזה טופס והיא דווחה לחברה, אמרה שהם כבר יתקשרו אליי ויטפלו בזה, הביאה לי מספר של המחלקה המשפטית של החברה. כמה שאלות: א. קראתי באינטרנט שאולי עדיף לא להפעיל את הביטוח כי יש השתתפות עצמית שאולי תהיה גבוהה מהתיקון. ב. אם אני מפעיל את הביטוח הפרמיה שלי תעלה? ג. מחר אני מתקשר לביטוח ומדווח להם על התאונה, הרכב של החברה אז איזה פרטים אני אמור להביא לסוכן? חוויה לא כיפית סך הכל.. תודה לעוזרים http://imgur.com/a/IFFZh
  8. פעם ראשונה שקורה לי, נסעתי בפקק ופתאום מישהי נכנסה בי מאחורה בקלות, יצאתי לראות את המצב ולא ראיתי יותר מדי שקרה לפגוש האחורי, צילמתי תמונות של הרכבים ולקחתי שם ומספר פלאפון שלה, עכשיו כשהגעתי הביתה הסתכלתי יותר לעומק וראיתי שתי טביעות שהברגים של הלוח רישוי שלה עשו לפגוש האחורי, קראתי קצת באינטרנט שבגלל שזה משהו קטן (כולה שתי טביעות) עדיף לדבר איתה ישירות ולא לערב את הביטוח כי יש עליה בפרמיה, התקשרתי אליה והיא ישר אומרת 'אתה מנצל את המצב, תראה עם מה אתה מתעסק בחיים' בלה בלה בלה.. שלחתי לה את התמונות שמראות בבירור את הטביעות ודרשתי לקבל את פרטי הביטוח שלה או שנלך לפחחות ונסגור את זה שם, היא חזרה אליי ואמרה שהרכב הוא רכב חברה שאין לה ביטוח אלא זה דרך החברה, בקשה ממני פרטים שהיא תעביר את זה לחברה ושם יטפלו בזה. כמה שאלות: א. מחר אני אתקשר לביטוח לדווח על התאונה והאם עדיף לי להפעיל את הביטוח (יש לי חובה+מקיף) בגלל ההשתתפות עצמית? ב. אם אני מפעיל את הביוטוח זה מעלה לי את הפרמיה? (היא נכנסה בי) ג. אם זה דרך החברה איזה פרטים אני מביא לסוכן ביטוח? הרבה כאב ראש, חבל שהיא לא הייתה מרוכזת תודה
  9. אשאל את על הקונבינה במוסך, תודה.
  10. שלום, רכב סובארו אמפרזה 2006 1600סמ"ק, המנוע מתחמם בזמן נסיעה בדר"כ בעליות, בירידות חוזר לטמפ' נורמלי. החלפתי טרמוסטט ורדיאטור חדש. בדקתי את המשבאת מים והיא תקינה, חשבתי אולי זה בעיה של ניקוז אוויר אבל ברדיאוטור יש מע' ניקוז אז אמור להיות בסדר. מה אומרים?
  11. חח, בינתיים החלטתי להשאיר כי המצבר המקורי היה 450A זרם התנעה ושל שנפ זה 510A זרם התנעה.
  12. אקפוץ אליהם מחר נראה מה הם יאמרו, אולי בסוף אעשה כמו technet אסע עד שהמע' תפסיק לעבוד ובתקווה שהמצבר יהיה בסדר.
  13. אהלן, ברשותי פיאט פונטו גרנדה 2011, החלפתי היום מצבר, מצבר הישן היה המצבר המקורי 63AH HEAVYDUTY, אמרתי למוסכניק שאני רוצה מצבר שמתאים למע' Start&Stop ,הוא טען שכל מצבר זה בסדר והמע' פועלת על בסיס החיבור הנוסף לאחד הקטבים, הוא שם לי מצבר שנפ 55AH SUPERSTRONG שנה אחריות 550שקל המע' Start&Stop לא עבדה במצבר הקודם (מצבר המקורי של הרכב), המע' עובדת במצבר החדש, אבל עכשיו קראתי קצת שכן צריך מצבר מיוחד למע' הזאת, בעלת יכולת התנעות רבות. תוהה עכשיו מה לעשות, מפחד שבגלל שזה לא מצבר מותאם הוא ימות לי מוקדם. ללכת להחליף למצבר מתאים?
×
×
  • תוכן חדש...