Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מהסרטון ניתן לראות שהעיצוב משגע, קטנה, חצופה, חסכונית, ואם תג מחיר נכון (למשל 55.000 ש"ח לגרסא ידנית) היא גם היתה נותנת להרבה מכוניות בסגמנט שלה בראש.

מדוע סמל"ת לא ייבאו אותה לארץ בצורה סדירה? האם גלל שזה מיועד רק לברזיל? אולי היא לא עומדת בסטנדטים של מבחני הריסוק? באמת מעניין אותי מה הסיפור.

לדעתי היא היתה להיט מכירות אם היתה נמכרת כאן. לפחות כמו קודמתה, האונו המיתולוגית, מה דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראית כמו פנדה עם תג שם שונה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

היא דווקא כן משווקת, פשוט קוראים לה פנדה. והיא גם מיועדת וגם מיוצרת בברזיל, לצד לא מעט פיאטים אחרים, לרבות כאלו שכבר הופסק ייצורם באירופה, כמו הבראבו. והברזילאים די אוהבים פיאט, אולי בגלל שהם לא כל כך מבינים.

פורסם

גם ככה הפנדה בקושי מוכרת,מה שהרכב הזה יחדש שאנשים יקנו אותו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

א. יש לנו את הפנדה שלא נמכרת מי יודע מה.

ב. בד"כ רכבים שמתוכננים ומשווקים בשווקים מתפתחים כמו ברזיל והודו נמכרים ללא מערכות בטיחות וללא עמידה בתקן הבטיחות כלשהו, לכן למזלנו אי אפשר לשווק אותם בארץ.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

DJI - "בד"כ רכבים שמתוכננים ומשווקים בשווקים מתפתחים כמו ברזיל והודו"...

גם הרכבים המשווקים בישראל לא בדיוק הגירסה המופצת באירופה -

אבל התקינה היא כמו באירופה.

רועי5 - "והברזילאים די אוהבים פיאט"...

גם האירופאים אוהבים פיאט!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לאירופאים ולנו יש פיאט פנדה.

גם לVW יש כל מיני דגמים מוזרים שלא מגיעים לארץ כמו הGOL.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא יודע מה איתכם, אני לא רואה כאן שום פיאט פנדה. האונו אומנם מזכירה אותה אבל זו ממש לא פיאט פנדה.

כמו שנכתב כאן בארצות מתפתחות יש הרבה רכבים שלא רואים במדינות המערביות. רכבי "עולם שלישי" הם רכבים מאוד פשוטים, לרוב ללא יותר מדי מערכות בטיחות ועם שימוש במכלולים אמינים ומוכרים שכנראה לא יעמדו במבחני ביצועים וזיהום מחמירים כמו שדורשים במדינות המערביות. ליצרני הרכב אין שום צורך או אינטרס להכניס רכבים כאלה למדינות המפותחות, הן מיוצרות בשוק המקומי ונמכרות במספרים יפים מאוד.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם אני לא רואה כאן פנדה, האונו הרבה יותר קרבית בעיניי. בכל מקרה תודה החכמתי

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם
עזוב אותה , משגע אותי שעד שיש חברה איטלקית בגובה העם היא לא מוכרת רכבי סדאן או רכבי מנהלים:x

כמה אתה מכיר אנשין שיקנו רכב מנהלים של פיאט ב 150 אלף?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...