Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רנו ניסה למכור רכב מנהלים בשם לטיטיוד? אתה רואה אותו על הכביש?

פיאט ניסה למכור את הבראבו,כמה אתה רואה כאלו על הכביש לעומת המתחרות?

יש יצרנים עם תדמית מסוימת שאנשים לא ישלמו מחיר כמו של המתחרות.

הסטיישן הרבה יותר פרקטי ללא ספק,ודווקא יש לא מעט מהם בשנים האחרונות.

רנו לטיטיוד מכרה 424 רכבים בשנת 2013 (ועוד כמה למוניות) - ביחס לסגמנט זה מכירות סבירות, לשם השוואה באותה שנה נמכרו 431 פאסאט ו-353 אקורד.

בשנת 2014 הלטיטיוד ירדה מההיצע של קרסו (מצד שני החל שיווק של ניסאן אלטימה ומקסימה).

קרסו אלופים לשווק במשך שנה אחת דגמים מסויימים ואז "להעלים" אותם.

זה התחיל עם לגונה ב-2009, אחרי זה סימבול ולוגאן ב-2009, לטיטיוד ב-2013, מגאן קופה 1.2T מאמצע 2013 עד אמצע 2014.

זה ממשיך עם שיווק של היצע דגמים לא מעודכן - סניק 2012 שנמכרה עד 2014, מתיחת הפנים של המגאן שהוצגה ב-2013 אבל לארץ הגיעו רק ה-RS, הסטיישן ועוד כמה האצ'בק דיזל (אבל עדין בסוכנות מציגים את הדגם טרום מתיחת הפנים).

גם בניסאן המצב דומה - מוראנו שמשווק בתצורה הישנה למרות שיש דגם חדש כבר שנתיים, נוט שהגיעה באיחוד, נווארה ופאת'פיידר שמשווקות ב"שושו" למרות שיש דגמים מעודכנים יותר, פולסאר ואקס-טרייל שמתעכבות - אבל שולחות רכבים לתקינה.

אין ספק שצריך שם שינוי באופן ניהול המלאי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
עזוב אותה , משגע אותי שעד שיש חברה איטלקית בגובה העם היא לא מוכרת רכבי סדאן או רכבי מנהלים:x

פיאט ניסתה, ויותר מפעם אחת.

בתחילת שנות ה 70' נמכרה הפיאט 130, שכוונה ישירות מול מרצדס, ונכשלה.

ב 72' הוצגה ה 132 שכוונה לשוק מכוניות המשפחתיות-סאלון, ולא נחלה הצלחה גדולה, וגם היורשת שלה, הארג'נטה לא נחטפה, בלשון המעטה.

ב 85' הוצגה הכרומה, פרי שיתוף פעולה בין פיאט, סאאב, לנצ'יה ופיאט (טיפו 4), וגם היא היתה כשלון מסחרי, למרות שבערוב ימיה קיבלה את מנוע ה V6 הנהדר של אלפא.

הכרומה בגרסתה האחרונה היתה מכונית איזוטורית מבחינת מכירות, וגם כך לא תלו בה תקוות בפיאט.

אותו כנ"ל בערך חל גם על רנו, אך בניגוד לפיאט, יש לה היצע נרחב בהרבה בפלחי השוק בהם היא חזקה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם (נערך)
רנו ניסה למכור רכב מנהלים בשם לטיטיוד? אתה רואה אותו על הכביש?

פיאט ניסה למכור את הבראבו,כמה אתה רואה כאלו על הכביש לעומת המתחרות?

יש יצרנים עם תדמית מסוימת שאנשים לא ישלמו מחיר כמו של המתחרות.

הסטיישן הרבה יותר פרקטי ללא ספק,ודווקא יש לא מעט מהם בשנים האחרונות.

יש מצב שהלטידיוד הייתה פשוט גרועה ובגלל זה לא נחלה הצלחה? כי למשל אני כן רואה הצלחה של הC5 וה508...

והאם אני לעזאזל היחיד פה שמעדיף סדאן על האצ'בק וסטיישן ובתאכלס שונא סטיישן?

אגב אני עדיין לא מבין איך אנשים ללא צרכים מסחריים מעדיפים קרוס- אוברים על רכבי מנהלים , אם יש משהו שיותר מעצבן אותי זה לראות יותר ספורטאג' חרוש מאשר אופטימה

עריכה אחרונה על ידי lolmit
פורסם

כנראה, אני לא מבין איך אפשר להעדיף סדאן על סטיישן או האצ׳בק שהשימושיות שלהן עדיפה לאין שיעור (ולרב הן גם נראות יותר טוב).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
כנראה, אני לא מבין איך אפשר להעדיף סדאן על סטיישן או האצ׳בק שהשימושיות שלהן עדיפה לאין שיעור (ולרב הן גם נראות יותר טוב).

מסתבר שהכל זה בעיניי הרואה, אני יכול להגיד לך שהפוקוס שלי משרתת את אבא שלי בצורה מצויינת מבלי להיות סטיישן או האצ'בק..

פורסם

וסביר להניח שגרסת סטיישן הייתה משרתת אותו עוד יותר טוב...

יום חמישי קניתי שידת טלוויזיה מאיקאה באורך 180 ס״מ, העמסתי אותה בקלות לייטי שלי. אין מצב שהייתי מעמיס אותה למכונית סדאן.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
יש מצב שהלטידיוד הייתה פשוט גרועה ובגלל זה לא נחלה הצלחה? כי למשל אני כן רואה הצלחה של הC5 וה508...

ימה

כן. למרות הניסיון לייחס אי הצלחה לכל מיני גורמים וסטיגמות, בעיקר התמורה היא שקובעת.

רכב טוב במחיר טוב - סביר שיצליח.

פורסם

דווקא מבחינת נסיעה היא הייתה נוחה,מרווחת איכות חומרים טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לפיאט קו מוצרים שלם במיוחד לדרום אמריקה שנראה לי מוכר יותר מאשר הקו האירופאי שלהם.(האונו ממש לא פנדה)

הם באיכות נמוכה יותר ולא עומדים בתקן האירופאי

אבל יש לפיאט מכונית משפחתית

MASGHI_083_009-014_Comp_v004W.jpg

וגם זאת

15-ld-ex-3.jpg

אייל

פורסם

זוג נשוי+2. הוא נוהג במזראטי גיבלי שבקרוב סוגרת שנתיים על הכביש, היא במרצדס GLE450 בן פחות משנה. לפניהן היו בהתאמה BMW M3 ו-BMW X5 דיזל.

שאלתי את הגברת מה דעתה על המזראטי. אמרה שזה זבל :shock:

שאלתי הכיצד יתכן. ענתה שאומנם יש לה מנוע גיבור, אבל בשביל משפחה עם שני זאטוטים (5 שנים ו-9 חודשים) זה רכב צפוף וממש לא נוח. חוץ מזה, מערכת המולטימדיה שלה (כולל הניווט) נוטה להיתקע, לפני כמה שבועות היא סירבה להניע מסיבה לא ברורה וגם השירות שלהם ממש אינו מיישר קו עם מה שנהוג אצל מרצדס ו-BMW.

אגב, אני בטוח שאם הייתי שואל את הבעל אז הייתי שומע תשובה שונה בתכלית. אבל נו, ככה זה: גם אשתי מעדיפה את הלאון על פני הבראבו. לך תבין...

אז האם מזראטי גיבלי זה רכב משפחתי? כן, אבל בתנאי שגם האישה חובבת הגה, אחרת לא הייתי בונה על זה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...