Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פיאט כרומה מכרה רק 66 מכוניות בשנתיים של שיווק, הצלחה אני לא רואה כאן.

מצד שני הרכב היה רק במרכב סטיישן שהיא לא תצורה פופולרית במיוחד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)
פיאט כרומה מכרה רק 66 מכוניות בשנתיים של שיווק, הצלחה אני לא רואה כאן.

מצד שני הרכב היה רק במרכב סטיישן שהיא לא תצורה פופולרית במיוחד.

לא פופולרית? היש דבר יותר נח ממרכב 5 דלתות? פריקה וטעינה, גם אם הנפח יותר קטן מרכבי סדאן מקבילים, אי אפשר להשוות את הנוחות והפרקטיות של מרכב האצ'בק, לא סתם זו הצורה הנפוצה ביותר בכל רחבי אירופה. (ראה אוקטביה)

אני כבר מספר חודשים עם רכב האצ'בק לאחר שעברתי מרכב סדאן, ומשמעותית כאבי הגב שלי פחתו.

אולי זה רק אני, אבל אישית, לא רואה את עצמי חוזר למרכב סדאן לעולם

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אצלי זה היה הפוך כשעברתי מi30 לפלואנס , אבל אין קשר ישיר בין צורת מרכב וכאבי גב אלא לתנוחת ישיבה , איכות המושב ושיכוך מהמורות.

פורסם

רוב מי שמתנסה כמה חודשים טובים עם רכב סטיישן מוצא את זה קשה לחזור לסדאן.

לא מובן למה זה כל כך פופולרי פה בארץ.

פיאט מתמחים ברכבים קטנים.

אין היגיון שיעשו רכב מנהלים (אלא אם הם משתמשים בפלטפורמות של קרייזלר, ואז זה לא באמת פיאט).

פורסם
, אבל אין קשר ישיר בין צורת מרכב וכאבי גב אלא לתנוחת ישיבה , איכות המושב ושיכוך מהמורות.

חבר לא הבנת אותי נכון, כאבי הגב הם לא מנוחות הרכב והמושב, אלא מהפריקה והטעינה של תא המטען (נח יותר כי צריך פחות להתכופף)

פורסם

מסכים לחלוטין שתצורת 5 דלתות עדיפה ותא המטען של האוקטביה בליגה משל עצמו מבחינת גודל ונוחות שימוש.

אבל, כמה אתה כבר מעמיס בתא המטען שזה עושה לך כאבי גב?

פורסם (נערך)

נקמיצ'י עזוב את כאבי הגב, אני פשוט חושב שזה משהו שאני לא מבין איך רבים מוותרים עליו לטובת סדאן, בהאצ'בק אתה מקפל את המושב האחורי, ויש לך פאקינג מיניוואן.

ללא כל קשר לנושא הפרקטיות, תמיד חיבבתי יותר תצורת האצ'בק, משהו בעיצוב הזה יותר נכון עבור המכונית.

פעם מישהו אמר בפורום דבר יפה: שהוא לא מסוגל לראות שום חן ברכבי סדאן, שזה תמיד ניראה כאילו למעצב הרכב, נגמר הכח באמצע. אני לחלוטין מסכים

אבל כמו שאומרים "על טעם ועל ריח.."

עריכה אחרונה על ידי NiNi

פורסם (נערך)

נקמיצ'י עזוב את כאבי הגב, אני פשוט חושב, שזה כ"כ פרקטי , גם אם זה פעם באף פעם, שאני לא מבין איך רבים מוותרים עליו לטובת סדאן.

בהאצ'בק אתה מקפל את המושב האחורי, ויש לך פאקינג מיניוואן.

נעזוב רגע את נושא הפרקטיות, באופן אישי, מאז ומעולם חיבבתי יותר תצורת האצ'בק, משהו בעיצוב הזה יותר נכון עבור המכונית.

אמר פעם חבר פורום משפט יפה: " אני לא מסוגל לראות שום חן ברכבי סדאן, זה תמיד ניראה כאילו למעצב הרכב, נגמר הכח באמצע" אני לחלוטין מסכים

אבל כמו שאומרים "על טעם ועל ריח.."

עריכה אחרונה על ידי NiNi

פורסם
למה לא?

רנו ניסה למכור רכב מנהלים בשם לטיטיוד? אתה רואה אותו על הכביש?

פיאט ניסה למכור את הבראבו,כמה אתה רואה כאלו על הכביש לעומת המתחרות?

יש יצרנים עם תדמית מסוימת שאנשים לא ישלמו מחיר כמו של המתחרות.

הסטיישן הרבה יותר פרקטי ללא ספק,ודווקא יש לא מעט מהם בשנים האחרונות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן, הלטיטיוד היה ניסיון כושל ללא ספק, אבל גם לא היה ממש רנו. הלגונה בזמנו נמכרה בסדר באירופה.

הבראבו, אינה מכונית מנהלים אלא משפחתית קטנה ופיאט כן הצליחו למכור יפה משפחתיות קטנות בדורות קודמים (בראבה/מריאה).

אין ספק שברכישה בסכום גבוה אנשים יעדיפו מותג יוקרתי (לכן טויוטה עשו את לקסוס וניסן את אינפיניטי) אבל בסדרי גודל המדוברים לא אמורה להיות ליצרנים בעיה למכור.

רנו מוכרת בלי בעיה פלואנסים וקאפטורים ב130 אלף.

אגב, בכלליות כל המכירות בסגמנט המשפחתיות הגדולות ״מנהלים״ ירדו בגלל קטגוריית הגיפונים.

פורסם

נכון שהבראבו הייתה משפחתית,אבל זה מראה כניראה שעם ישראל לא מוכן לשלם עליה מחיר כמו של משפחתית.

אולי בגלל התיבה הרובטית גם יכול להיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...