Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע לי מחיר יקר מדי אבל לא צריך להשתולל כאילו זו הפרזת המאה.

יש כמה משפחתיות במחירים מאוד דומים. הגרסאות המאובזרות של פלואנס 1.6 ויונדאי i30 זולות אולי ב 2000-3000 שח. ואם זו אחריות מלאה אז היבוא המקביל לא פריע לכולם.

ישנה איזו גישה כאן בפורום לפיה הפוקוס הזו זה חרא של רכב. זה ממש לא נכון.

אני מניח שהגיר מושמץ במידה מסויימת של צדק אבל נתקלתי בלא מעט בעלים של הפוקוס שאמרו שהם לא מבינים על מה המהומה. אם כאן זה גיר אחר אז בכלל.

מעבר לגיר זה רכב אמין.

הייתי קונה? לא אבל יש מי שיקנה.

אני גם מניח שהמחיר המעט גבוה הוא בהתאם להיצע המעט נמוך.

פורסם
או שהם פיטרו את המעצב שלהם או שנעלם להם ה CSS:shock:

:roll::roll:

אני מופתע מהחובבניות

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

רצינו שוק חופשי, האם נקבל קרטל? שאר המדינה מתנהלת כך, אז למה לא? אני מופתע שלא צפינו את זה קודם.

האומדן האמיתי יהיה כשמישהו יעמוד בעסקה, ויקבל מחיר טוב יותר.

אנשים אומרים ''אז מה?! זה הדגם המאובזר''

שטויות! אל תשכחו, שמה שפעם היה איבזור מיוחד מתחיל להיות חלק מהמיינסטריים. זו אחת הסיבות שעל רכבים כבר איך מדבקה שמתפארת ב-abs, גיר אוטומטי וגם esp נחשב כבר למובן מאליו.

שיטות המימונים עם התשלומים האין סופיים, הם הגורמים לציבור הישראלי לשלם הרבה יותר על מכוניות. כל מה שהם רואים זה את ה1300-2000 ש''ח של הורדה חודשית.

בנינו, גם אם יעלו את המחיר ל150K למכונית משפחתית רגילה, אנשים עדיין יקנו, יקטרו אבל יקנו.

בדיוק כמו החברה הצערים שפוגשים שגרים בת''א. גרים בחור כ''כ עלוב, משלמים כ''כ הרבה כסף. אבל עדיין ממשיכים לגור שם. אני לא אצליח להבין אותם ואת כל מי שקונה מכונית חדשה. כל עוד אני לא עשיר כמובן.

פורסם

מבלי להכנס לתמחור המוזר, בידיעה שעוד מעט דלק יתחילו לשווק את הפוקוס המתוחה עם מנוע 1.5 טורבו בתור דגם בסיס (ולמעשה לא יהיה טים לקנות מאיילון).

שמתי לב שהייבוא המקביל גורם לייבואנים "להזיז" עניינים.

-דוגמא ראשונה: איילון התחילו למכיר פיאסטה ידנית בקצת פחות מהתמחור של דלק - פתאום כל פעם יש מבצע של פיאסטה ב-70,000.

-עוד אחת? איילון היו היחידים שייבאו את הטרנזיט קאסטום, בעוד דלק ייבאו רק את הטרנזיט עצמה - פתאום גם דלק משיקים את הקאסטום במחירים זהים לאיילון.

ויש עוד דוגמאות לא מאיילון:

-טויוטה קאמרי נמכרה באלבר ב-180,000 (ואז העלו ל-185,000) - אבל שם הדגם LE, בעוד יוניון שיווקו את ה-XLE היקרה יותר - אבל אז גם יוניון השיקו את הדגם המוזל ועוד אחרי מתיחת הפנים במחיר של 178,000.

-אוטומקס ואיילון ייבאו את הצ'ירוקי עם מנועי קטן יותר מהגרסה בייבוא סדיר ובלי הנעה כפולה ב-250,000 (אצל הייבואן הרשמי המחיר התחיל ב-270,000) - פתאום גם מכשירי תנועה יייבאו את הצ'ירוקי בגרסה המוזלת ואפילו מתמחרים אותו ב-218,000 - פחות בהרבה מהייבוא המקביל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שיביאו את דגמי ה ST וה RS...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מבלי להכנס לתמחור המוזר, בידיעה שעוד מעט דלק יתחילו לשווק את הפוקוס המתוחה עם מנוע 1.5 טורבו בתור דגם בסיס (ולמעשה לא יהיה טים לקנות מאיילון).

אם המחיר של הגרסה לאחר מתיחת הפנים ועם המנוע המתקדם תהיה דומה אז ההצעה של איילון בהחלט נראית עוד פחות אטרקטיבית.

ייתכן ובונים על כך שחלק מהרוכשים לא ממש יודעים מה התכנון של היבואנים.

פורסם

זו הפוקוס החדשה עם הקרביים הישנים אותו מנוע 1.6 עם 125 כ"ס ו...אותו גיר רובוטי זכור לרע.

שום קשר לפוקוס שתגיע אוטוטו דרך היבואן הרשמי. ההיא ככל הידוע תגיע עם מנוע 1.5 עם 150 כ"ס וגיר פלטנרי 6 הילוכים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...