Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנהלות של פנצריה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לקחת עוד 15₪ על התקנה של הרזרבי זה אולי סביר מבחינת העלות

לקחת 15 ש"ח על החלפה לרזרבי זה באמת סביר, גם 20 ש"ח שיהיה עגול גם אולי 30 כי הוא בדק והחליף לרזרבי בסוף. אבל על הבדיקה+ההחלפה הזאת הוא חייב אותה בסכום גבוה יותר ממה שהיה אמור לעלות תיקון הפנצ'ר והרכבת הגלגל בחזרה לרכב, כשבפועל הפנצ'ר לא תוקן.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם היית מגיע על רזרבי, מתקן ומחליף בחזרה, היה יוצא פחות.

אבל הוא התבאס שהעקיצה לא הצליחה אז העניש אותך. (את אשתך).

התנהגות לא מקצועית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בתור עובד בפנצ'ירה מחיר לפנצ'ר (50) סביר, מעבר לזה נשמע הגיוני שהפנצ'רמאכר לא ידע לגביי הנזק שנגרם לדופן הצמיג מבפנים כיוון שאם הבורג/מסמר ארוך ונכנס בזווית אכן יש אפשרות לנזק או אפילו אם הבורג לא כזה ארוך פשוט נסעת על צמיג ללא אוויר יגרם נזק.

הדרך בה הוא התנהל לאחר שגילה את התקלה היא דרך לא נכונה מכיוון שאם יש נזק בדופן הצמיג זהו צמיג פסול ובדרך כלל לא מתקנים צמיג כזה אלא ישר מחליפים.

במידה והוא לא תיקן שום פנצ'ר ושחרר אותך אחריי שהחליף לך את הצמיג הרזרבי לנסיעה ואת הצמיג התקול החזיר לתא מטען לדעתי לא אמור לעלות יותר מ-30 שקל שאפילו אותם לא תמיד מחייבים.

8)
פורסם

ראשית, בניגוד לכל אלה שמעלי, שמשום מה 50 שח לפנצ'ר נראה להם סביר, אני חושב שזה תמחור בקצה העליון של הסקאלה.

בצמיגי מלי בנתניה לדוגמא (ממש קרוב למקסיקו) גובים 30, וכך גם בעוד צמיגיות שאני מכיר, וזה מחיר בהחלט הוגן ונכון.

כל ההתנהלות של אותה צמיגיה שאתה משום מה משחק איתנו בחמיצר במקום פשוט לאמר את שמה, הרי אין פה שיימינג. יש פה תיאור של שירות כהוויתו, כל עסק צריך להיות גאה בהתנהלות שלו, ואני בטוח שהם יהיו גאים בה, אחרת הם בעצם מודים שהתנהלותם קלוקלת...

על כל פנים, לקחת תשלום כפי שגבו לך בעבור החלפת הגלגל זו נבזות, זו דעתי. ואשמח מאד שתשתף את הצמיגיה הנפלאה שמשרתת לקוחות באופן הזה.

לדוגמא, במקרה שהיה רק אתמול, ידידה שחששה שהספייר שלה מאבד אויר, הלכנו לפנצ'ריה אקראית בצומת הסירה בהרצליה (ברחוב נתיבות במין מתחם צדדי לייד אולסייל, לא זוכר את שמה), שם אמרנו שאנחנו חוששים שיש פנצ'ר, ושאנחנו מעוניים בבדיקה, וגם אם אין נשלם כפי שעולה תיקון, הם הורידו גלגל, בדקו והחזירו, ולא ביקשו אגורה, גם כשהצענו. ולא ניסו לדחוף דבר. זה שירות.

פורסם

לפני כמה חודשים שילמתי בעכו 35 ש"ח תמורת תיקון פנצ'ר.

לפני מספר שבועות בחיפה - 50 ש"ח. באותה פנצ'ריה התנהגו אלי אחרת בעבר. היה לי הרושם שהפעם הפרצוף שלי נראה שווה 50 ש"ח.

הייתי כל כך המום ששכחתי לבקש חשבונית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מתעלק על השרשור. סיפור מרגיז שהיה לי היום.

נדלקה אצלי נורית לחץ אוויר בלוח השעונים, כנראה תקר, האוויר בגלגל יורד יחסית לאט. גיליתי זה יחסית מאוחר כשאני מחוץ לעיר.

חיפשתי מקום פתוח בבאר שבע כדי לתקן את התקר בדרך חזרה הביתה בשעות הערב המאוחרות.

לפי האינטרנט " צמיגי מצדה" פתוח עד 20:00. עשיתי מאמצים גדולים כדי להגיע בזמן, ואכן הגעתי ב19:40.

העובדים שם סירבו לקבל אותי וטענו שרק בקיץ הם פתוחים עד 20:00 ובחורף הם פתוחים עד 19:30.

אין שום איזכור לנושא באינטרנט ולא בשום שלט בשטח המוסך.

אני לקוח קבוע שם כבר הרבה שנים, ניסיתי לשכנע אותם שוב שיקבלו אותי ואז קיבלתי תשובה מרגיזה שגם הוא היה פתוח הוא לא מוכן לתת לי שרות רק בשביל הפרנציפ.

חבל, אני מכיר את העסק הזה כל כך הרבה שנים, יכלו ללכת לקראתי אבל במקום הם החליטו לסגור לי בפנים ב 19:45 רבע שעה לפני הזמן.

אותי הם לא יראו שם בקרוב ואני מקווה שגם הדרומיים מבין חברי הפורום ידעו עם מי יש להם עסק.

הנה השלט שמופיע בעסק:

מצדה.jpg

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

תתקשר לטלפון החירום [emoji6]

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני גם לא התרשמתי מצמיגי מצדה יותר מדי, כשהייתי צריך להחליף צמיגים לקליאו לא ממש התייחסו.

בעצת חברי הפורום ניגשתי לג'נו צמיגים והשירות היה מצוין. שירות מעולה ומחיר טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כשצריך לתקן פנצ'ר בשעות לא שגרתיות מתקנים באוטדיפו עובדים עד 10 בלילה.

וזכות של כל בעל עסק לסרב ללקוח רבע שעה לפני הסגירה לדעתי עדיף שתמחק את ההודעה שלך זה סוג של הוצאת דיבה.

כל עוד הסיבה שלו לא נובעת מאפליה מסוג כלשהו(כלומר לקוח אחר קיבל שירות בזמן שאתה לא קיבלת).

פורסם

אוטו דיפו מתקן תקרים עד שעה חמש בלבד.

המרחק מההודעה שלי להוצאת דיבה רחוק מאוד.

ציינתי עובדות אמת בלבד. יש פה מוסך שלא עומד מאחורי שעות הפתיחה אותן הוא מפרסם ואפילו לא מתנצל על כך.

S60 Rdesign

פורסם
וזכות של כל בעל עסק לסרב ללקוח רבע שעה לפני הסגירה

הדיון הוא לא על זכויותיו של בעל העסק, אלא על שירות באיכות נמוכה.

אם השלט אומר שפתוח עד 20:00 בעל העסק היה מיטיב לעשות לו היה נוהג בצורה אתית ומטפל בלקוח שהגיע לפני הסגירה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אף אחד פה לא היה שמח אם היו נופלים עליו בסוף היום בדיוק שהוא מת ללכת הביתה באמצע סגירת העסק. מה גם שזה לא מצב חירום.

אז מה אם ראית באינטרנט? לך תדע מה הסיבות מבחינת בעל העסק.

אולי משעה 6 כבר אין לו לקוחות והוא כבר לקראת הסגירה. אולי הערב יש לו חתונה של חבר קרוב. אולי קבע עם האשה לסרט?

כולם בני אדם. גם אנשים שמפרסמים באינטרנט. מעצבן. נכון. אבל ככה זה.

אני בדרך כלל שאני עומד להגיע על הקשקש - אני מתקשר לפני.

באשר לסיפור המקורי. הכל נראה לי תקין, פרט לעובדה שההחלפה עלתה יותר מתיקון פנצ'ר.

50 ש"ח נשמע לי סביר לתיקון פנצר. הקביעה שלו כי יש להחליף אולי נכונה. לפחות הוא התאמץ ופירק את הגלגל.

פורסם
^כי הוא מספר שבפנצ'ריה אחרת תיקנו להם את זה.

זה שבפנצ'ריה אחרת תיקנו את הצמיג רק גורם לתהות מי מבין ה-2 חאפר, זה שסירב לתקן את הצמיג או זה שהסכים לתקן אותו.

אם אחד היתה פגיעה ברמה זו או אחרת בדופן הצמיג הרי שהוא אכן פסול לתיקון ואז אותו אחד שתיקן אותו יוצא גם חאפר וגם עבריין.

אם לא נגרם נזק לדופן הצמיג אזי אותו אחד שלא הסכים לתקן אותו יוצא רמאי.

אי אפשר לקבוע פה מי צדיק ומי חאפר\עבריין כי לא ראינו תמונה של הצמיג והנזק שיש או אין לדופן.

לגבי המחירים, לא מוצא שם משהו לא תקין, יש סקאלת מחירים לתיקון פאנצ'ר שכנראה נעה בין 35-50 שקלים כך שהמחיר שבעל המקצוע הראשון דרש הינו סביר.

לגבי תשלום עבור השירות של החלפת הגלגל, לגיטימי לדרוש תשלום בגין שירות כזה גם אם יש עסקים שבוחרים לבצע את השירות בחינם, כל עסק והפילוסופיה שלו.

אם מתעסקים רק בעובדות ולא "פילוסופיות"- לא מצאתי בינתיים משהו פסול בהתנהלות בעל המקצוע הראשון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...