Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צופר רכב מגמגם פאביה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצופר מגמגם בלחיצה, אני רוצה לפרק את כרית האוויר על מנת לנקות את המגעים, אבל אני מפחד בפירוק להפעיל בטעות את כרית האוויר, אשמח להנחיות איך לפרק את ההגה

• ספונסר פורום
פורסם

בד"כ הבעיה היא בצופר עצמו ולא בהגה, בדוק האם הצופר מקבל מתח כאשר אתה לוחץ על הלחצן בהגה.

יש לנו במלאי השוטף שלנו צופרים לרכב הנ"ל, אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא עלות על מנת לאתר במדויק את מקור התקלה.

בברכה,

אופיר רודניצקי

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

הייתי שמח להגיע, אבל אני בבאר שבע ולא צפוי להגיע למרכז הזמן הקרוב.

אני אבדוק את הצופר ואעדכן

תודה על העזרה

פורסם

רוב הסיכויים שמדובר בבעיה שניתן לטפל בה במהירות.

לא מכיר יותר מדיי מוסכים שמתעסקים בסקודה אבל אולי אפילו מוסך רגיל ולא מורשה יוכל לטפל לך בבעיה הזו.

פורסם

רק שלא תחטוף על זה דו"ח. החוק למעשה אוסר שימוש בצופר בעל טון לא אחיד (כל הזמבורות בסגנון לואי דה פינס) ואתה עוד עלול ליפול על איזה שוטר מתלהב.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

אני אחדד את הבעיה

אני צריך להפעיל כוח על ההגה על מנת לצפור, ברגע שמופעל מספיק לחץ, הצופר עובד, הבעיה איננה במתח לצופר אלא במגעים בהגה שסוגרים מעגל

• תוכן חדש...