Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקשיב ... באמת, לא בשביל לזלזל. אבל חייבים לעורר אותך למציאות.

אתה טיפה חיי בסרט.

להיות בטוח שתעבוד בפורמולה דריפט ולהחליט שאתה הולך לעשות פרוייקט 1000 כ"ס זה לא לכוון גבוה. זה להיות לא ריאלי.

אולי אלו דברים שטכנית אפשריים, אבל זה לא דברים שאנשים פשוט מציבים כיעד. זה נבנה וזה מוצב תוך כדי תהליך. תהליך שאתה לא קרוב להתחיל אפילו.

שוב, בלי לזלזל. אתה מדבר כמו ילד.

זה יעבור בסופו של דבר.

דייהו לאנוס האצ'בק 00' ידנית

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קנית את האוטו לפני חודש, אתה לא בטוח מה הולך ברשיון של הרכב(אולי זה רכב אוטומטי שהפך לידני?)

תתחיל בזה שתבדוק מה קורה עם הרכב הזה ואם הכול תקין

הרכב תקין לגמרי ברשיון רשום לי sr אבל הרכב ידני לכל דבר יש מוט הילוכים עם 5 הילוכים גיר s40 הרכב בעל 4 דלתות מנוע 1600 הרכב נוסע חלק מנוע עובד טוב ההילוכים עוברים חלק לא מרגיש בעיה כלשהי

פורסם
תקשיב ... באמת, לא בשביל לזלזל. אבל חייבים לעורר אותך למציאות.

אתה טיפה חיי בסרט.

להיות בטוח שתעבוד בפורמולה דריפט ולהחליט שאתה הולך לעשות פרוייקט 1000 כ"ס זה לא לכוון גבוה. זה להיות לא ריאלי.

אולי אלו דברים שטכנית אפשריים, אבל זה לא דברים שאנשים פשוט מציבים כיעד. זה נבנה וזה מוצב תוך כדי תהליך. תהליך שאתה לא קרוב להתחיל אפילו.

שוב, בלי לזלזל. אתה מדבר כמו ילד.

זה יעבור בסופו של דבר.

חבר כל אחד והחלומות שלו גם אם אני חיי בסרט אני יעשה כל מה שאני יכול בשביל שהסרט שלי יהיה בדיוק כמו שאני רוצה!

בנאדם פשוט? אנחנו מכירים ולא ידעתי? שתכיר אותי תקבע אם אני בנאדם פשוט או לא סגור?

נכון אתה צודק שאני עדיין לא קרוב להתחיל את התהליך אבל ברגע שאני יתחיל אותו אני יתן 1000% מעצמי בשביל זה!

ושוב אתה צודק אני בסך הכל ילד (21) וכל החיים עוד לפני

בקשר לזה שזה יעבור אני מאוד מקווה שלא :-)

לסיכום יכול מאוד להיות שאתה צודק ואני סתם ילד חולם/מדמיין ויכול להיות שיום אחד אתה תעמוד עם פונפונים מול הטלוויזיה ותעודד אותי מרחוק

פורסם

אני חושב שגם את לברון ג'יימס וליאו מסי לא מעודדים "עם פונפונים מול הטלוויזיה".

אבל הם כנראה לא הציבו לעצמם רף מספק גבוה.

קצת קיצוני (שלא נאמר מוזר....) לעודד עם פונפונים מול הטלוייזיה.

פורסם

ככה שניראה לי שאתה פשוט לא מצליח להגיע למטרות שלך אז אין לך שום ערך עצמי לעצמך בנתיים כל מי שראה אותי עובד הבין שאני לא סתם עוד ליצן :-)

אני שוב שואל, אתה מתכוון אלי?

פורסם

בהצלחה בהמשך.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
אני שוב שואל, אתה מתכוון אלי?

כן אחי לא אומר שאתה ליצן או משהו אבל כל השאר ככה ניראה לפי איך שאתה מדבר

לא בכוונה להעליב או משהו בסגנון פשוט זה מה שניראה לי לפי הזלזול שלך באחרים בלי להכיר אותם

פורסם

הפוסל במומו פוסל

מצאת לנכון להגיד עלי ככה:

ככה שניראה לי שאתה פשוט לא מצליח להגיע למטרות שלך אז אין לך שום ערך עצמי לעצמך בנתיים כל מי שראה אותי עובד הבין שאני לא סתם עוד ליצן :-)

ובהמשך לטעון שאני מזלזל בלי להכיר....

שיהיה לך בהצלחה

פורסם

גבר אם אתה רציני תפסיק לבלבל בשכל ותתחיל לעבוד. יש המון מידע פה בפורום על הוספת טורבו או החלפת מנוע.

מה שכן אל תצפה לעסקה משתלמת או שלא יעשו לך בעיות בטסט ובכלל.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
לשפר סיוויק זה כל כך 2014.

תתחיל מלהשתיל מנוע של M5 בסדרה 7 ותתקדם משם. (סופרצ'ארג'ר וכו')

http://www.bimmerforums.com/forum/showthread.php?2104692-E38-swapped-S62

קודם שיהיה לי כסף לתדלק את הסיוויק אחרי זה נתחיל לדבר על מנוע של m5 .

ולשאר אני מתעניין עכשיו לפרוייקט בעתיד עכשיו גם אם יש לי הכלים אין לי את הזמן והכסף לחלקים ועבודה

• תוכן חדש...