Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתעניין בקניית רכב סוזוקי סוויפט 2010

הרכב היה ביד ראשונה בליסינג אצל נהג פרטי

וכרגע היא יד שניה פרטית

העניין הוא שמחיר המחירון הוא 47,200 לפי לוי יצחק

ובסביבות 52,000 לפי יד 2

עם המוכר סיכמתי על 48,500 לפני שבדקתי ביד 2, למרות שעוד לא לקחתי לבדיקה

האם בעיקרון הולכים לפי יד 2 , לוי יצחק או שנכון לסגור משהו באמצע? איך אני אמור להתנהג במקרה הזה?

תודה

פורסם

היי יניב,

האם מדובר על ליסינג ממוני או תפעולי? לפי מה שכתבת אני מניח שזה ליסינג תפעולי-נהג יחיד אז שים לב שאתה בודק את המחירון אחרי הפחתה של ליסינג.

סוויפט זה רכב מבוקש לכן הוא בדר"כ ימכר סביב המחירון שלו ובהתאם למצב של הרכב.

לך כקונה עדיף לנסות ללכת על מחירון לוי יצחק מה שעוד חברות הביטוח מסתכלות כיום רק על מחירון לוי יצחק.

פורסם

כעקרון מדובר בעיסקה בה המוכר קובע את המחיר .

הוא יכול גם לבקש שישים אלף שקל .

דבר איתו , תגיד לו שהמחיר בלוי יצחק הוא כך וכך וממנו מורידים את האחוזים של הליסינג .

בשוק וגם בחברות הביטוח מחירון לוי יצחק הוא הקובע .

והיה ולא יסכים אמור לו יפה שלום ותמשיך לחפש .

פורסם

אתה אמור להתנהג איך שמתאים לך. אתה לא סוחר שצריך למכור את הרכב מחר בבוקר ולהרוויח, אתה קונה רכב כדי להשתמש בו.

אם הרכב מתאים לדרישות שלך, ויוצא טוב בבדיקה, גם אם הוד רוממותו לוי יצחק החליט שהרכב שווה פחות במחירון, אתה יכול לפרגן לעצמך.

אם הרכב לא מתאים - זאת כבר לא שאלה של מחיר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפי מה שאני רואה ביד 2 הרוב הולכים שם לפי המחירון שלהם,אבל אצלך צריכה להיות הפחתה עקב ליסינג,איזה יד הרכב? כמה קמ?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

הרכב יד 2 כאשר היה בליסינג ביד הראשונה.

עשה 77,800 ק"מ.

אגב הליסינג, המוכר טוען שמדובר היה בנהג יחיד של חברה, יש באפשרותו להמציא לי אישור שבאמת מדובר בנהג יחיד? ואם כן, איך?

עריכה אחרונה על ידי Yaniv Sason
פורסם

למיטב ידיעתי, זה לא משנה מה המוכר טוען, גם אם זה נכון זה לא אמור להשפיע על ההפחתה של הליסינג.

Fiat Punto Evo 1.4 Multi-Air, 2010 - Sold

Mazda 2 Pure White, 2016

פורסם

בוודאי שמשפיע ליסינג תפעולי נהג יחיד 10-12 אחוז(לא זוכר במדויק) בעוד ליסינג תפעולי מרובה נהגים זה 20% וכל עוד אין אישור שהליסינג היה אצל נהג יחיד חברת הביטוח תתיחס לזה המרובה נהגים.

איזה אישור אני לא יודע אבל הכי הגיוני שזה יהיה מקצין הרכב של החברה בה היה.

פורסם

כל רכב שהיה מוחכר למשתמש מסויים בחברה נחשב "נהג יחיד". בפועל זה בסך הכל אומר שהרכב לא היה בהשכרה או שימש כחלופי. ולכן לא הייתי מייחס חשיבות מיוחדת לאישור כזה שכן החברה לא יודעת מי נהג בפועל, ולכן האישור הזה לא שווה את הנייר עליו הוא כתוב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...