Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, עלה לי איזשהו רעיון בראש, ובמסגרת הרעיון הזה אני צריך לרכוש רכב ולמכור אותו לאחר מכן, פשוט מאוד. השאלה היא אם אני עושה את זה מספר רב של פעמים בשנה, אילו תעודות אני צריך? לגבי הרווח, האם אני צריך לדווח לגוף מסוים אם יש רווח? לא ממש משנה לי אם היד עולה או לא, אבל האם מבחינה חוקתית אני חייב להיות סוחר רכב?

פורסם

כנראה.

אגב, אם בכל רגע נתון אתה מחזיק רק רכב אחד קשה לי להאמין שיעשו לך בעיות אבל אני רחוק מלהיות מומחה בנושא.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אם מותר לשאול,

מהו אותו רעיון בגינו אתה נאלץ למכור ולרכוש מספר רב פעמים?

בברכה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

סוגייה מעניינת.

בעניין הזה אין לי ידע אבל לדוגמה אם למישהו יש עבודה מסודרת אבל בנוסף הוא סוחר בנ"ע (קונה/מוכר מניות), יש כללים ברורים מתי הוא צריך לדווח על זה למ"ה.

אני הייתי פונה לפקיד שומה כדי להיות על הצד הבטוח.

פורסם

לא מכיר מגבלה של משרד הרישוי על מספר העברות שנתיות.

אריק יש לכך סימוכין?

קח בחשבון שמס הכנסה יכול להכריז על רווחיך כחייבים במס , גם אם אתה לא סוחר רכב מורשה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לא מכיר מגבלה של משרד הרישוי על מספר העברות שנתיות.

אריק יש לכך סימוכין?

קח בחשבון שמס הכנסה יכול להכריז על רווחיך כחייבים במס , גם אם אתה לא סוחר רכב מורשה.

ומבחינה חוקתית אם אין לי תעודת סוחר או וואטאבר אין בעיה בכל מקרה לסחור מכוניות? או שאני מפספס משהו ולא מבין למה מלכתחילה להוציא תעודה אם ככה?

ואין לי בעיה שמס הכנסה באיזשהו שלב יכריז דבר כזה, אבל אני לא יכול להסתבך אם לא עשיתי את זה מההתחלה, נכון?

פורסם

מס הכנסה גובה מס גם על רווחי פשע.

רצוי ( חובה ) להודיע למס הכנסה שפתחת "עסק" מאשר שמס הכנסה יגיע אליך.

זה עדיין לא פוטר אותך ממשרד התחבורה וההוראות שלו. לא יודע לומר לך מה הסנקציה על מי שהוא סוחר רכב אבל לא נרשם ככזה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

האמת שלפני פתיחת השרשור בדקתי את הנושא באינטרנט ואין באמת תשובה ספציפית או סנקציה כזאת או אחרת בחוק, הנושא מאוד מעורפל.

פורסם

הנושא לא מעורפל

החוק דורש תו סוחר

אי מילוי הוראה זו יש עליה סנקציה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אדם פרטי רשאי למכור את רכבו ואפילו ברווח. אני מניח שמבחן האדם הסביר הוא שיקבע כאן. האם אדם סביר מוכר רכב כל שנתיים, שנה או 2 רכבים בחודש. כנראה שגם ענין העיסוק העיקרי ישפיע.

אנ מסכים עם ישה שאם את חושב ממש להתעסק בזה (מלשון עיסוק רב) עדיף שמיוזמתך תפנה לרשויות מס.

פורסם

זה לא משנה כמה רכבים תחזיק ,אבל כל רכב אתה תיצטרך להעביר על שימך מה שסוחר לא עושה ,הוא ניגש למשרד רישוי ומפקיד את הרשיון "הפקדת סוחר " וזה לא יד ברשיון,מה שאתה לא יכול לעשות מה כן אותו סוחר עושה ביטוח סחר מה שעולה לו יותר יקר והוא יכול לנהוג בכול רכב.

• תוכן חדש...