Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ 4 חודשים נכנס בי רכב שנסע נגד התנועה, רכבי תוקן במוסך מורשה בעלות של למעלה מ 36K לאחר שהמוסך הזמין שמאי שאישר את התיקון, הוחלפו 2 דלתות וכנף ובוצע תיקון פחחות בעמוד שבין הדלתות, קיבלתי בסך הכל 3% ירידת ערך ורק על העמוד, ששווים כ 3700 שח,הרכב שפגע בי שייך לאחת מחברות הליסינג וללא ביטוח, הנהג הודה אך חברת הליסינג שלו משכה את הטיפול, לא קיבלו תמונות כמו שרצו, שמאי מטעמם לא בדק , ועוד שלל תרוצים, גם להשיג אותם בטלפון זה סאגה, עונים בחלק מהימים, בחלק מהשעות וגם אז לא תמיד, כבר עברו 4 חודשים המוסך רוצה את כספו,לשמאי כבר שילמתי, הסוכנת שלי די נואשה מכל הסיפור ואני ניסיתי לקדם את העניין, היום סוף סוף אישרו ששמאי מטעמם אישר את הנזק אבל מוכנים לשלם לי רק 2000 שח ירידת ערך, ביניתיים מכרתי את הרכב, הפסדתי עליו הרבה יותר מ 2000 שקל ממחיר המחירון יותר קרוב לפי 10 מ 2000, אני די מעוצבן, מה ניתן לעשות ? אודה לכל עצה.

פורסם

מה סכום הנזק שאתה רוצה לתבוע?

בבית משפט לתביעות קטנות התקרה היא 33,800 ש"ח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הם מוכנים לשלם על הנזק למוסך+2000 שקל, השמאי אישר 3700 שקל שזה גם ממש מעט ומהכלום הזה הם גם מנסים לקזז, בסך הכל ההפרש 1700 שקל אבל אם לא אסכים לסכום המקוצץ אז לא ישלמו גם למוסך,ואז זה כבר עניין שמעל תביעות קטנות, מעין מלכוד, החלטתי לא לוותר, לא ישלמו נלך למשפט, יש לי תמונות ממצלמת הרכב שמראה איך הרכב שנסע נגד הכיוון נכנס בי, כמעט הרג אותי ואת הבן שלי, כמעט שבוע הייתי בלי רכב, ו 4 חודשים של עצבים, יעלה להם בסופו של דבר הרבה יותר.

פורסם (נערך)

כדאי לעצור ולחשוב שוב פעם.

אני יודע שזה לא נעים. ומבאס אבל... עדיף לספוג הפסד יחסית קטן (1700 שח) כדי לא להפסיד יותר.

במקרה שלך, את התביעה תצטרך להגיש בבימ"ש שלום. לבד לא תוכל לנהל את התביעה (עקב חוסר ידע), ולכן תיאלץ להיעזר בשירותי עו"ד.

גם אם תזכה במשפט - עדיין, תצטרך לספוג את העלות של עו"ד מכיסך וזה אמור להיות סכום יותר גדול מ-1700 ש"ח. הרבה יותר גדול (מעבר לכך שבינתיים תצטרך לשלם למוסך מכיסך).

עריכה : זה שהנהג נסע נגד כיוון התנועה - לא רלוונטי לעלויות הנזק. זה טיפול משטרתי בלבד.

זה שהיית בלי רכב שבוע - נגיד תקבל עוד 1000. אולי 2000 שח.

על בזבוז זמן וכל הסיפור מסביב - מאמין שתקבל פיצוי בסדר גודל של מאות שקלים. נגיד עוד 1000 או 2000 שח.

ואל תשכח - העו"ד שלך יקבל שכר טרחה + אחוז מהסכום כך שעדיין - ההפסד שלך יוצא יותר גדול...

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

זה לא בדיוק עובד ככה, במידה ואתה זוכה הצד שהפסיד משלם את הוצאות העורך דין שלך, כמובן שאי אפשר לדעת על איזה צד השופט קם. מקווה שזה לא יגיע לזה, זה לא שאני שש לתבוע ולחכות שנים לכסף אבל זה די מרתיח, מה גם שהפסדתי גם כמה ימי עבודה על כל ההתעסקות עם התאונה והמוסך.

פורסם (נערך)
מה סכום הנזק שאתה רוצה לתבוע?

בבית משפט לתביעות קטנות התקרה היא 33,800 ש"ח

ופרט איך הגעת לסכום הזה?

בסעיף ירידת הערך - האם אתה רוצה לתבוע על ירידת הערך הממשית שנגרמה לך משהו כמו 20K או רק על מה שאישר השמאי 3,700 ש"ח?

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• ספונסר פורום
פורסם

יש מצב לבצע תיקון חוות דעת בעינין ירידת ערך,או לעשות חישוב ירידת עררך מסחרית ,שמשקפת את הנזק האמיתי שנגרם לך.

צור איתי קשר טלפוני ואנסה לכוון אותך .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

האמת שציפיתי לקבל רק את מה שהשמאי של הביטוח אישר - 3700 שח לא יותר ולא פחות, אני יודע שהקביעה שלו הייתה די מינימלית, ובכלל לא קרובה לירידת הערך האמיתית אבל אני מבין את המצב העקום שהוא משרת את האינטרס של חברת הביטוח וגם את שלי, היום קיבלתי את ההצעה שלהם, משהו כמו 1800 שח ירידת ערך וזה די מתסכל.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...