Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני רוצה לקבל המלצה לצמיגי סמי סליקס עם אחיזה טובה ואורך חיים יחסית גבוה.

מדובר על מידות 175/60/14 ואשמח להמלצות עבור 15".

עשיתי חיפוש בפורום ו התוצאות היו ישנות (6 שנים אחורה) ואני מאמין שהזמינות של הדגמים וההמלצות כיום יהיו שונות.

תודה מראש

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

במידה הזו לא תמצא שום סמי סליקס.

אם מדובר בקליאו RSI מהשרשור האחר שלך, לפי שרשור שינוי מידות ניתן כנראה לאשר מידה 185/55R15.

במידה הזו יש צמיגים קצת יותר ספורטיביים (למשל טויו T1R, יוקוהמה S.Drive ועוד).

לגבי צמיגי אקסטרים, יש בודדים, השאלה מי מהם זמין בארץ או ניתן לייבוא, הסיכוי הכי טוב לדעתי הוא אולי למצוא יוקוהמה AD08. היה נדמה לי שהיה גם טויו R1R (או שאולי R888 ) במידה הזו, אבל אני לא מוצא אינדיקציה לכך כעת.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
במידה הזו לא תמצא שום סמי סליקס.

אם מדובר בקליאו RSI מהשרשור האחר שלך, לפי שרשור שינוי מידות ניתן כנראה לאשר מידה 185/55R15.

במידה הזו יש צמיגים קצת יותר ספורטיביים (למשל טויו T1R, יוקוהמה S.Drive ועוד).

לגבי צמיגי אקסטרים, יש בודדים, השאלה מי מהם זמין בארץ או ניתן לייבוא, הסיכוי הכי טוב לדעתי הוא אולי למצוא יוקוהמה AD08. היה נדמה לי שהיה גם טויו R1R (או שאולי R888 ) במידה הזו, אבל אני לא מוצא אינדיקציה לכך כעת.

אכן מדובר על הRSI. אם אכן אפשר לאשר 185/55/15 אז בכלל מצויין!

אני אהבתי את היוקאומה אבל השירות שלהם בארץ פשוט מחפיר וזה ממש בלשון רכה. יש כאן מישהו שנכווה מהם וקיבל מייל מזלזל ביותר עם המון סימני קריאה מהנציגות בארץ.

לגבי שאר הצמיגים - יש אולי עסק מוכר שאני יכול ליצור איתו קשר ולברר את לגביהם?

תודה על העזרה

פורסם

מציע לקבל אסמכתא עדכנית לענין המידה הגדולה יותר, בשרשור שציינתי או במכון הרישוי הקרוב לביתך (בו תצטרך לבצע את השינוי ברשיון ממילא).

יש בפורום 3 ספונסרים שמוכרים צמיגים וחישוקים - טיירקלאב, iTire ו-ג.מ. פורטל.

יכול להיות שגם אחת מסדנאות השיפורים בארץ יכולה להציע משהו רלוונטי.

מעבר לכך, בצע חיפוש.

** אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

פורסם

ב 185/55/15 אין בארץ צמיגי סליקס או סמי סליקס, ובטח שבקטגורייה הזו אין דבר כזה "אורך חיים גבוה".

אני מאמין ש T1R יעשה עבודה משובחת על הקליאו בעלת משקל הנוצה. תאלץ למצוא את לחץ האוויר האידאלי (לפחות לגבי הקדמיים זה כנראה יהיה כנראה 20-30% מעל המלצת היצרן) ותהיה מבסוט.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אבל מידת הצמיג שלו כרגע היא 175/60R14 והאפשרות הנוספת היחידה שלו כנראה היא 185/55R15.

כן, קראתי.

בפיג'ו 106, עם 175/60/14 או 185/55/14 במקור, הרבה חבר'ה בניכר (וגם כמה בארץ) משתמשים ב-R888 ב-185/60/14.

כשאין ברירה, מאלתרים.

פורסם

לא רק שאני מסופק אם R888 עובר טסט ברכב לכביש, אלא שגם המידה שאינה מאושרת תשלול את האפשרות הזו ועשויה לזכות אותו בהורדה בהתאם אם יעצר ע"י שוטר שיבדוק זאת. וודאי שיש דרכים לעקוף זאת או להכשיר זאת, רק רצוי להבהיר את מהות הדברים.

ומה שקורה בנכר פחות רלוונטי משום שהחוקים לעיתים שונים.

פורסם
יכול להיות (למרות שנדמה לי שהיצרן עצמו מגדיר אותם למסלול בלבד)

הוא לא. הם צמיגי מסלול חוקיים לכביש, בהגדרה.

אפילו Hoosier R6 חוקיים לכביש. R888 זה צמיגי A/S לידם.

בכל מקרה, ענין המידה יותר "בוער"

את עניין המידה כבר הבהרתם לו ביותר מהודעה אחת. הצעתי לו אלטרנטיבה.

• תוכן חדש...