Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב גבוה באזור 120K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב גבוהה(על מנת לספר כניסה ויציאה נוחים יותר מהרכב) באזור ה120K עם גמישות קלה כלפי מעלה.

הדרישות הן כאלה:

1.רכב גבוהה

2.נוחות

3.צריכת דלק

4.איכות חומרים

הרכב חייב להיות חדש ואין אופציה לידני. חשבתי על אופל מוקה, מה דעתכם?

פורסם

אופל מוקה היא אופציה טובה אם כי לא חסכונית במיוחד.

הסוזוקי קרוסאובר והויטרה חסכוניות יותר.

אופציה מעניינת אם כי לא חסכונית במיוחד היא המאזדה 5 הנמכרת ב-129000 ליסינג 0 ק"מ כאן

אופציות נוספות בליסינג 0:

פיזו 2008 ב-100K כאן

ספורטאז' 1.6 ב-120K כאן

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

את הספורטאג' אתה יכול למצוא בחברה ולא ליסינג 0קמ במחיר של 128K מאובזרת במולטימדיה, חיישנים, מוביל איי, מצלמת רוורס.

אם היבואן מוכר במחיר זה דרך הוט או חבר, אני מאמין שעם מיקוח תקבל גם מחיר דומה.

פורסם

אני אין לחץ זמן, שווה לחכות חודש חודשיים לפיג'ו 2008 עם מנוע 1.2 ליטר טורבו ותיבה אוטומטית עם 6 הילוכים.

פורסם
את הספורטאג' אתה יכול למצוא בחברה ולא ליסינג 0קמ במחיר של 128K מאובזרת במולטימדיה, חיישנים, מוביל איי, מצלמת רוורס.

אם היבואן מוכר במחיר זה דרך הוט או חבר, אני מאמין שעם מיקוח תקבל גם מחיר דומה.

הצעה מעניינת. אני גם חושב שהספורטאז' מציע תמורה טובה למחיר.

שווה לבדוק

• תוכן חדש...