Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולמי זעזועים לקאוואליר- 2003

Max.M
שימו לב! השרשור הזה בן 3322 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן,

בחודש הבא אני מיישר קו ברכב מבחינת הפרונט,משולשים וכל חלקי הפרונט.

הרכב עם בולמים מקוריים בני 13 שנה ו210 אלף ק"מ-אין ספק שהם עייפים.

עלות של בולם ב UMI אסטרונומית.

מישהו יודע מה האפשרויות מבחינת בולמים בארץ? מונרו? KYB ? מה מומלץ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הציעו לי באיזור ה1200 לכל ארבעת הבולמים, הכל מונרו.

אבל שלי 95׳.

אם אתה רוצה את החנות אני ישלח בפרטי.

מציין שזה היה במסגרת מבצע, אבל תמיד אפשר להתמקח.

לדעתי חבל לך להכנס לזה, תתחיל עם בולמים, אחרי זה כריות תושבות. קפיצים, וכבר הגעת לעלות הרכב.

בשביל שיפור שאפשר "לסבול" גם עם הישנים.

אני על 320 אלף, בולמים מקוריים, אכן קשים ולא כיפיים, מצד שני אני לא מרגיש פגיעה בבטיחות (בנהיגה רגועה!), להפך כיף לי לשייט איתם בבינעירוני, יותר יציב.

ונהגתי על קוואליר עם בולמים במצב טוב יותר.

את האמת אני אומר, אם אתה נוהג אגרסיבי אז יש פגיעה באחיזה, אבל אני לא במקום הזה, הרכב שלי זה נטו להגיע מA לB, וכל עוד הוא נוסע ולא מתקלקל כלום זה טוב לי, ככה שאני נוהג עליו רגוע.

עריכה אחרונה על ידי nir100
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש לפני שמכרתי את הרכב קיבלתי הצעת מחיר לרבעיית בולמים חדשים (ללא עבודה כמובן וללא משלוח כי זה היה מחנות רחוקה)

ההצעה הייתה לבולמים מקוריים של AC DELCO, כשהקדמיים הם גז והאחוריים שמן והעלות לארבעתם הייתה באזור ה1100 ש"ח.

אם מעניין אותך אבדוק לך בדיוק איפה זה היה.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמע, בתור אחד שהחליט להחליף חלקים באוטו למרות שלא עשו כל כך בעיות, אם בכלל , אני מציע לך להימנע מכך.

כמו שניר כתב, ההשקעות האלו בסוג של יישור קו כבר יעלו יותר מהרכב עצמו...

מהנסיון שלי , כל חלק מקורי , גם כשהוא מתיישן, עדיף פי מיליון על חלק חדש טורקי\זבל סיני\זבל תאילנדי.

אבל החלפת של חלקי מתלה בחלקים מקוריים יעלה הרבה כסף.

תצטרך גם כיווני פרונט שזה עוד לפחות 250 שקל (אם צריך כיוון אחורי אז אולי גם יותר).

בתור אחד שעבר את הדברים האלו מסתם רצון להשתדרג, כל עוד החלק לא עושה לך בעיות או משהו דחוף עדיף לא לגעת, חראם על הכסף.

לילה טוב :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אושריקו, חלק סיני תקין יהיה משמעותית יותר טוב מחלק בלוי.

אבל, במכלולים מורכבים, החלפה של רק אלמנט אחד, לא יפצה על כלום ואולי אפילו יעשה יותר גרוע.

עדיף או להחליף קומפלט או להשאיר ישן.

אני לא מבין בבולמי זעזועים ואין לחבר את זה לנושא.

סך הכל אמרתי את הרעיון הכללי מניסיון בדברים אחרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הבולמים שהחלפתי הם מקוריים אז אני רוצה להגיד לך שהתושבות יצאו שלמות (חוץ מגומיות כמובן ).

מוזר, אבל , עדיין העדפתי להחזיר אותן מאשר לשים משהו חליפי סיני או לא מוכר.

ומארק, אולי ניסית לעקוץ אותי, אבל אני באתי ממקום של נסיון ואכזבה למרות שיכולתי להשקיע כמו שצריך , בסוף יצא רק גרוע ואני מתחרט על הרגע שנגעתי ברכב כשלא היה צריך לכן אני אמרתי שאם המצב עדיין סביר ותקין חבל לגעת, במיוחד עם ידי זהב של מכונאים בארץ.

כמובן שאין כמו חלקים מקוריים ואם יש לך הכסף אז הייתי מחליף אותן ביחד עם הבולמים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפה קראת שהרכב יתוקן במוסך? :)

אם מחליפים אז מחליפים לחלק טוב יותר- או שווה ערך. בטח ובטח שהכל תקין.

כשיש תקלה והכיס לחוץ- וחייבים פתרון אז מתחילים האלתורים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוגמת נפש לפעמים גרועה יותר מאיבוד כסף. הרי אם תבזבז כסף על משהו שאתה אוהב והתוצאה תהיה מושלמת, יכאב הרבה יותר קצת:lol:.

שתהיה שבת שלום!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3322 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...