Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני תקופה קצרה פתחתי שרשור בעזרה לבחירת נופש באיזור המרכז.

בחרתי מלון, בהמלצתכם ובהמלצת חברים.

בחרתי במלון סיטי טאוור, העיניין של החניה הרג אותי, הנופש שלי יהיה 4 לילות מראשון עד חמישי ואין לי אפשרות לצאת בסופ"ש בגלל העבודה.

מחיר החניה עם יציאות לאטרקציות וחזור, אחרי מחיר הנחה של המלון 50%, יעבור את ה500 שקל.

להתנייד במוניות זה אפשרי אבל המקומות והאטרקציות שארצה להגיע אליהם יעלה בערך אותו מחיר וגם יוריד לי מהנוחות.

כל זה אחרי בדיקה מאוד מעמיקה ואין ספור טלפונים.

בנוסף נאמר לי שהמקרר במלון מפוצץ בדברים, וכל הוצאה של מוצר אני מחוייב אוטומטית ע"י המלון - ז"א שלהשתמש במקרר אני לא יכול.

נאמר לי שהאוכל סביר אך לא להיט - אבל פחות מפריע לנו.

בנוסף כל הקטע של ההצפות והגשמים והרחובות עם פחים מטיילים הוריד לי את החשק (הנופש עוד חודש בדיוק).

עלה בדעתי לבחון אפשרות של יציאה לנופש לצפון שוב, ואלה האפשרויות שיש לי:

הגושרים - קיבוץ הגושרים.

טבריה - חוף גיא (הייתי כבר בהמלצה שלכם לפני כמה חודשים - תענוג של מלון)

כינר - רמת הגולן

רמות - כפר הנופש רמות

לאונדרו פלזה שרתון מוריה טבריה

מרום גולן

נוף גינסור

פסטורל כפר בלום

רימונים מינרל טבריה

רימונים צפת

דן כרמל חיפה

לאונרדו מרדיאן חיפה

ניר עציון זכרון יעקוב

קרלטון נהריה

דברים שחשובים לנו:

נוחות של החדר

חניה של המלון

אוכל סביר (יתרון)

בריכה מחוממת (יתרון)

סליחה על השגעונות, ותודה!!

פורסם

עם המחירים שיש בארץ, שקלתם לעשות גיחה ל4-5 לילות בחו"ל?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שנינו אנשי קבע ברמת פעילות א', אז שנינו זכאים לנופש במלונות בכל הארץ ב200 שקל ללילה לזוג.. הצימרים גם מחבר (הרב) ככה שאנחנו נופשים בזול.. אם לא היינו אנשי קבע הנופש היחידי שהייתי יודע כנראה זה אוהלים בכינרת בשיא הקיץ ביחד עם אוהבי הקריוקי :lol:

פורסם

בתור צפוני אני מכיר מצוין את המלון בהגושרים ובכפר בלום.

שניהם מעולים (לדעתי האוכל והספא בכפר בלום ברמה גבוהה יותר) אבל בהגושרים יש בריכה מקורה במידה וזה דיל ברייקר (אבא שלי תמיד מארח את האורחים שלו מחו"ל באחד משני המלונות)

פורסם

אני בחרתי במלון דן בתל אביב אם כבר אזור המרכז. יש לו מיקום מעולה, שמעתי שהוא טוב (עוד לא הייתי). לאטרקציות אפשר להגיע עם אוטובוסים (במיוחד אם זה באמצ"ש)

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אכלתי סיבוב על הסיטי טאוור, הקטע של החניה הרג אותי, עשיתי היום בצהריים חישוב מדוייק של כמה יצא לי והגעתי ל684 שקל רק חניה!!! בכל מקרה ביטלתי אותו היום, בצפון אין אלטרנטיבות חלופיות, כרע מתלבט בין דן תל אביב, דניאל הרצליה ורמדה רנסנס

פורסם

ממש לא בית הארחה, מלון לכל דבר, פשוט לא בבניה מסורתית של בית מלון...

נותנים לך לספוג מאווירת הקיבוץ והצפון. החדרים מצוינים לפי קרובי משפחה ואורחים מחו״ל שלא התלוננו אף פעם.

פורסם

אקח אותם בכל מקרה, תודה על ההצעה.

אייל הייתי בחמת גדר באחד מהטיולים בבסיס, על הדרך זרמנו על ספא וכמעט גמרתי מרב שנהנתי\סבלתי מכאבים, למחרת קמתי כמו חדש.

מה זה המלון הסקוטי?

• תוכן חדש...