Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה לו...הבימר שלו?

אלסיבוני כתב רכב האהוב עליי. אין לי ספק גם שהוא "נהג". מן הסתם, לא תמצא אצלו דיפלומות כמו ראם סמואל או און יעקובסון. לא ידוע לי על איזה רקע במירוצים וכאלה..

אבל נראה לי שאם הוא גובה מחיר נמוך מהם משמעותית, שווה בהחלט לתת לו צ'אנס, כי יש בהחלט מה ללמוד ממנו, בעיקר עבור הנהג הממוצע חסר הידע והמיומנות.

פורסם

המחיר המלא לקורס בן 4 שעות הוא 1490 באתר הבנתי ממנו שהוא בתאכלס גובה 1200 ל 4 שעות....

איך זה ביחס לחברות אחרות?

פורסם

בחור חביב ביותר אריאל, הייתי רגע לפני הקורס ולצערי הייתי חייב לבטל.

המחיר שהוא נותן ביחס לחברות כמו מסלולים נאמר, מאוד נמוכים. גם אני מתכנן על הקורס בעתיד.

Big Fan of Heavy Cars with High Torque

(My 1st Owned - Mercedes C200 2009 (CDI

(My 2nd Owned - Suzuki Swift 2013 (Manual

(My 3rd Owned - Honda Accord 2003 (2.0L I-Vtec

פורסם
יקר.

קונדסון לוקח סכום כזה על יום שלם.

כמה שעות יש ביום שלם?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

נסה את אלטרנטיבי או את דני גלטר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אז כמה חידודים:

- עם דני גלטר (דני G) נהגתי דאז, אי שם לפני 8 שנים בערך. היה מאוד נחמד ומועיל.

- עם דדי (Drive4Life) עשיתי הדרכת רענון לפני כחודשיים ונהנתי מכל דקה. דדי מסביר היטב, סבלני ועם זאת לא מפחד להעיר, כפי שצריך.

- את אריאל אני מכיר מימי במגזין "אוטו", מאז אנחנו חברים טובים ובקשר די קבוע. אני לא יודע איך הוא כמדריך, אבל כנהג הוא מטורף לחלוטין ויודע היטב מה, מי ואיך. מעבר לכך, הוא אדם מאוד חביב ומצחיק.

למען הסר ספק, אני בקשר טוב עם כולם - בעיקר עם דדי ואריאל, שהם חברים טובים וקרובים מאוד שלי.

מכאן זה להחלטתך - בהתאם לתקציב ולקורס הרצוי מבחינתך, יש קורס בסיסי יותר ויש קורס מקיף וארוך יותר (שגם יקר יותר מן הסתם). אף אחד מהם לא יהיה "נפילה" או "אכזבה". הם כולם מקצוענים אמיתיים (גם לאון טאובס שלא הוזכר כאן).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

דיברתי גם עם אריאל וגם עם דרייב ארט ונראה לי שאני אבצע את הקורס עם אריאל אבל אבקש יום ארוך יותר מ 4 שעות...

מהדיבור בטלפון התחברתי יותר לאריאל מאשר לדרייב ארט....

• תוכן חדש...