Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי ב-80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אשמח להמלצות לגבי רכב משפחתי יד 2/חדש (בכפוף לתקציב), חשוב שיהיה אמין, חזק, וחסכוני (היבריד/דיזל/בנזין) עדיפות למנוע מעל 1600 סמ"ק, שימוש של כ-10k ק"מ בשנה, תקציב של כ-80k ש"ח.

אשמח לשמוע המלצות של חברי הפורום המנוסים.

תודה מראש!

(נ.ב אני משתמש חדש בפורום, והידע שלי בסיסי לחלוטין מרכב מאזדה 3 שהיה ברשותי ועד כתבות אינטרנט וכד')

פורסם

1. 80K בשביל קניית רכב משפחתי אומר שאתה הולך להתמקד ברכב יד שניה.

2. 10K ק"מ בשניה לא מצדיקים רכישת רכב הברידי או דיזל (שבד"כ יקרים יותר לרכישה)

3. אם כבר היתה לך מאזדה 3, יתכן שכדאי לך לרכוש שוב (אם אהבת), אם תספר לנו מהם השימושים ברכב וכמה אנשים נוסעים בדרך כלל, נוכל לנסות ולהתאים לך רכב שיענה לרוב הדרישות שהצבת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

לגבי סעיפים1 ו-2 מסכים.

לגבי סעיף 3: הייתה לי מאזדה 3 והיא הייתה סטנדרטית, מבחינת צריכת דלק משהו כמו 1/9, 105 כ"ס יחסית חלשה, המאזדה נמוכה ולכן המעבה היה חוטף מכות, מעבר לכך בא לי לחדש.. השימושים ברכב זה בעיקר נסיעות לעבודה וחזור (משהו כמו 30 ק"מ ביום), בדר"כ 2 אנשים נוסעים ברכב (אבל רצוי שיהיה רכב משפחתי ולא מיני, כיוון שבסופ"ש נוסעים כ-4 אנשים), חשבתי על טויוטה אוריס/קורולה כיוון שהיא נחשבת חברה מאוד אמינה (ביחס לרכבים "העממים").

בנוסף מה עדיף רכישה מליסינג (יותר נוח, פחות חיפושים), או רכישה מאדם פרטי (יותר שמורה וכ'ו).

אם שכחתי משהו תשאלו ואני אענה.

אשמח לקבל ההמלצות

עריכה אחרונה על ידי naorhaa
פורסם

טויוטה קורולה אכן אמינה, אך לחובתה עומד מחיר רכישה גבוה.

קיה פורטה / יונדאי i35 (שכבר הוזכרה כאן) לא פחות אמינות מהטויוטה, די חזקות, וזולות יותר לרכישה כמשומשות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה!

נראה לי שאני אלך על היונדאי.. יש הבדל מהותי בין ה-i30 ל-i35? (מבחינת צריכת דלק, כ"ס, וכד'.. בשני הדגמים מדובר על הדגם המפואר)

• תוכן חדש...