Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק להמלצה לעו"ד אזרחי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור בקצרה:

שכרתי דירה עם בת זוג, נפרדו דרכינו.

הצ'קים שלי, בחוזה שנינו חתומים.

אני לא גר שם, היא כן. אני לא מעונין לשלם על הדירה, והיא מתעקשת להשאר שם.

זקוק לעו"ד שיציל אותי מהצרה הזאת. רצוי באיזור הדרום.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניסית קודם להגיד לה שתיתן שיקים חדשים שלה?

נפרדים וזה סבבה, אבל שאתה תשלם עד דירה שהיא גרה בה זה פשוט שוד. קשה לי להאמין שהיא גנבת.

אתה יכול לנסות לפנות לבעל הדירה, אם כי אני משער שהוא ימנע מלהתערב ביניכם, משהו בסגנון של "שהיא תביא לי שיקים אחרים ואני אחזיר לך את שלך".

אולי אפשר לפנות לבנק ולבקש מהם עזרה.

קח בחשבון שחתמת על חוזה, אז גם אם אתה לא רוצה לגור שם בפועל אתה עדיין חלק בחוזה ויציאה ממנו עלולה לגרור "קנס", שאני מניח שמצוין בחוזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

החוזה שהעלת הוא של שוכר ראשי מול שוכר משנה,

ואני לא יודע איזה צד אתה , הראשי או המשנה,

במידה ואתה הראשי אתה ראשי להודיע למשכיר על פינוי הנכס תוך 30 יום, ולצאת. רוצה לצאת , סבבה , רוצה להמשיך , שתחתום כשוכר ראשי מול המשכיר.

במידה ואתה המשני , אתה ראשי להודיע על פינוי תוך 30 יום או מיידי תמורת פיצוי מוסכם. וכאן הבעיה של חוזים אחידים , לא ברור מהו הפיצוי המוסכם. הגיוני הוא שהפיצוי יהיה שכ"ד של חודש.

בנוסף אמור להיות חוזה של השוכר הראשי מול המשכיר. ותלוי מה כתוב בו.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

שואל שוב.

ניסית קודם להגיד לה שתיתן שיקים חדשים שלה?

נפרדים וזה סבבה, אבל שאתה תשלם עד דירה שהיא גרה בה זה פשוט שוד. קשה לי להאמין שהיא גנבת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תמשיך לשלם - הרי אתה חתום על חוזה. זה לא מונע ממך לתבוע את הגברת על הוצאותיך. סביר להניח שכתב תביעה בדואר יגרום לה לחשוב שוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לה חשבון בנק, אין לה נכסים, היא מתנהלת בשחור מתחת לרדאר. כתב התביעה לא יזיז לה כלום, גם פסק דין כנראה שלא. זה לא אומר שלא צריך לתבוע, אבל צריך להיות מוכנים גם לאפשרות של מרדף לא קצר אחרי הכסף.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אכן חיה מתחת לרדר, כנראה למדה מאמא שלה שגיליתי מאוחר מדי שההוצאה לפועל לא מפחידה אותה בשיט.

כתב תביעה לא יזיז לה כי אין מה לתבוע ממנה.

הפתרון היחיד שצץ לי בראש זה פשוט לבטל הכל, כי ההעתק היחידי של החוזה נמצא אצלי.

זקוק לפתרון חוקי לפני שנתחיל ללכת בעקבותיהן.

מדובר ביחידת דיור שאני השוכר המשני בה, התשלום הוא לשוכר הראשי.

אין לי קשר ולא היה קשר עם בעל הבית.

פורסם

לדעתי, באם אין ברירה,בישראל תמיד כדאי להיות בצד הנתבע ולא הצד התובע.

אם לא הולך לך שום דבר בצורה טובה, פשוט תבטל את הצ'קים. היא רוצה להמשיך לגור ואין לך חשבון בנק? אחלה, שתשלם לבעל הדירה במזומן

פורסם

אין העתק החוזה בידי המשכיר? נראה מוזר.

שנית - אם תבטל את הצ'קים מהר מאד תהיה יעד להוצל"פ. זה לא פתרון.

אני מחכה לשלב הבא - החוזה יסתיים, הגברת לא תרצה להתפנות ובעל הדירה יתבע אותך - הרי אתה חתום על חוזה מולו.

ד"א - האם יש לך איזה שהוא חוזה עם הגברת? האם היא חתומה על חוזה השכירות, כמוך?

פרקליטי הפורום - האם יש מקום לפעול מול הגברת במישור הפלילי?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...