Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק להמלצה לעו"ד אזרחי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פות"ש - בוא נסתכל על החצי המלא של הכוס. נפרדת ממנה בזמן, לפני שיש מחויבויות ולפני שהיא נעלמת עם כל רכושך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
פות"ש - בוא נסתכל על החצי המלא של הכוס. נפרדת ממנה בזמן, לפני שיש מחויבויות ולפני שהיא נעלמת עם כל רכושך.

במקרה הזה הוא עלול לחטוף כהוגן, אם לא יתנהל בתבונה.

חוזה (כל חוזה) נחשב לכלי חזק שקשה מאוד לבטל אותו, אם בכלל.

בדוק אם יש אפשרות להכניס דיירים אחרים במקומך ותברח מהר.

חוזים מול דיירי משנה נחשבים לחוזים בעייתים.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם (נערך)

זה מה שכתבתי קודם - הודעה 14.

הבחור כבר ברח, אבל השאיר צ'קים.

אני מפריד בין הבעיה שיש לו כעת, עניין של כמה אלפי ש"ח, בעיות עתידיות קצרות טווח (אם האשה לא תפנה את הדירה בסוף החוזה ומישהו יבוא אליו בטענות) ועל בעיות ארוכות טווח או אפילו לכלל החיים, אם היחסים היו מתמשכים יותר זמן.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מדובר בתחילת חוזה, התגוררנו שם כחודש לפני שנפרדנו, כבר שילמתי חודש אחד מיותר שאיני גר שם.

היא לא מתכוונת לצאת משם וגרה שם עם אמה.

החוזה הוא ל12 חודשים ונתתי רק 10 צ'קים כי נגמר לי הפנקס, נשארו עוד 8 צ'קים, תכפילו סכום שכירות ממוצע במרכז בכמות הצ'קים ותקבלו סכום שאיני שש לשלם לחינם.

פורסם
מדובר בתחילת חוזה, התגוררנו שם כחודש לפני שנפרדנו, כבר שילמתי חודש אחד מיותר שאיני גר שם.

היא לא מתכוונת לצאת משם וגרה שם עם אמה.

החוזה הוא ל12 חודשים ונתתי רק 10 צ'קים כי נגמר לי הפנקס, נשארו עוד 8 צ'קים, תכפילו סכום שכירות ממוצע במרכז בכמות הצ'קים ותקבלו סכום שאיני שש לשלם לחינם.

היא חתומה על החוזה?

פורסם

פות"ש - עלו כאן כמה שאלות חשובות, ולא ענית:

מי חתום על החוזה?

האם יש סעיף יציאה כלשהו?

מול מי החוזה (בעל הדירה או שכירות משנה)?

האם יש איזה הסכם יחסי ממון בינך לבין הבחורה?

האם יש לך רמז כלשהו להתנהגות דומה של הבחורה או אמה בעבר?

לפי התאור כאן נשמע כאילו מדובר בנצלנית, אולי סדרתית. שאלתי קודם, ואשמח אם מישהו ממשפטני הפורום יענה: האם יש כאן בסיס לפעולה במישור הפלילי? אולי פות"ש יוכל לתת רמזים לגבי הונאה או התחזות שביצעה כלפיו.

פורסם

היא חתומה על החוזה ביחד איתי.

הרבה מהסעיפים בחוזה לא מולאו על ידי השוכר הראשי, לא רשום על קנס או תשלום פיצוי כלשהו חוץ מההודעה המוקדמת בכתב של ה30 יום.

החוזה מול השוכר הראשי.

אין הסכמי ממון ביני לבינה.

אמא שלה חייבת כסף להרבה גורמים ומדי פעם נתקלתי במכתבים מעורכי דין שכוונו אליה.

אני בהחלט מרגיש שזו היא הונאה.

נ.ב. כאשר היא ניסתה לפתוח חשבון בנק לא אישרו לה עקב החובות של אמה.

פורסם

חוזה מאינטרנט? חסכת על סיוע של עו"ד? כבר בעייתי.

הסיפור של חשבון הבנק מוזר - נדמה לי שאסור לבנק לסרב לפתוח חשבון. לא חייב צ'קים, לא אשראי, לא כרטיס אשראי, אבל כן חשבון בנק. גם מוזר שהבנק הסתמך על ההיסטוריה של אמה. משהו בסיפור לא לגמרי מתחבר לי, אבל תיתכן שהסיפור של הבחורה יותר מורכב ממה שאתה יודע, או שמדובר בעוד אחד מהסיפורים שלה (בהנחה שמרחה אותך, וזה בהחלט נראה כך).

פורסם

זה מה שהיא סיפרה לך? זה נראה לך הגיוני?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

יותר ויותר נראה לי שאתה זקוק לסיוע משטרת ישראל.

ואולי תציל עוד כמה גברים תמימים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
היא חתומה על החוזה ביחד איתי.

הרבה מהסעיפים בחוזה לא מולאו על ידי השוכר הראשי, לא רשום על קנס או תשלום פיצוי כלשהו חוץ מההודעה המוקדמת בכתב של ה30 יום.

החוזה מול השוכר הראשי.

אין הסכמי ממון ביני לבינה.

אמא שלה חייבת כסף להרבה גורמים ומדי פעם נתקלתי במכתבים מעורכי דין שכוונו אליה.

אני בהחלט מרגיש שזו היא הונאה.

תודיע בכתב לשוכר הראשי שאתה מחוץ לתמונה ושהיא הדיירת מעתה יחד עם אמה, מכיוון שהיא חתומה על החוזה, והחוזה יחול מעתה עליה.

פורסם (נערך)
אשמח לעזרה בניסוח בפרטי.

אל X,

בהמשך לחוזה שנערך ונחתם ביום X בין X לX, הריני להודיעך כי מעתה החוזה יחול על X, אשר מתגוררת בדירה ביחד עם אמה וזאת מכיוון שביום X עזבתי את הדירה לצמיתות.

כל סעיפי החוזה אשר נחתמו ביום X ימשיכו לחול על X ואמה בלבד החל מיום X.

בברכה, lesles.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם

פות"ש, תעשה לעצמך טובה ולפני שאתה מיישם דברים שכתבו לך בפורום, לך קבל ייעוץ מקצועי, גם אם יעלה לך כמה שקלים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...