Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם ,

חברים אני זקוק לעזרתכם או לפחות אלא שאולי חוו את הבעיה בעבר .

ברשותי סיוויק 2005 , הרכב עבר ישור קו בקניה לפני כ-שנה והוחלפו ( זרועות הגה , משולשים (בוקסות מקוריות ) , מוט קישור למוט מייצב ) כריות הבולם נראות תקינות והבולמים אף לא נוזלים.

הבעיה מתחילה מזה שאני שומע רעשים של מכות כאילו הבולם עובד ללא שמן פשוט נדפק לעיתים ברזל בברזל.

זה קורה יותר בכביש כורכר או חצץ , לא קורה על כל מהמורה על הכביש דווקא הקטנות משפיעות יותר על הרעש ..

3 מוסכניקים מקצועיים בדקו את הרכב ואף אחד מהם לא זיהה שום חופש או חלק משוחרר כלשהו ... מה עוד ניתן לחפש?

פורסם

תבדוק זרועות שנמצאות מאחורי הזרועות של ההגה (לא זוכר את השם שלהם)

תבדוק חופש של הקאליפר של הברקס

אצלי ברכב היה משהו דומה ובמוסך "מומופרונט" מצאו את הבעיה וסידרו בעלות שולית יחסית

פורסם

מערכת הבלמים נבדקה גם כן , הכל תפוס כמו שצריך..

בולמים חלשים יכולים לעשות רעש כזה? במוסך המרכזי של הונדה טענו שהבולמים עדיין בריאים למרות שעברו כמעט 200K .

יכול להיות קשר כלשהו לתושבות של מסרק?

יש לציין שהרעש מאוד מציק , הוא נשמע רק לעיתים אבל בעיקר בכביש שהוא מלא אבנים קטנים ממש שומעים כאילו משהו עומד להשתחרר.

פורסם

מדובר על הגומיות שהמוט מייצב עובר דרכם ? ..למייטב זכרוני המוסכניכים בדקו אותם גם .. מדובר על אנשים שעבדנו שנים עם הסיוויקים כמו שלי ומכירים כבר את כל המחלות והתלונות

פורסם

מדובר על המייצבים עצמם ולא על המוט (חלק בצורך עיגול-מוט_רצט-עיגול) שבו בגומיות יש גריז שכשהם נקרעו הגריז עף משם

לפעמים מוסכניקים מומחים לא רואים דובים מרוב יער, תיכנס למוסך שמתמחה בפרונט לעזרה

פורסם

זה לא משהו שהיד יכולה להרגיש, לדעתי שווה פירוק ובדיקה , העלות זניחה עד מאוד .אצלי בC3 עלו זוג תחליפי כ-130 שח אם אני לא טועה והחלפתי לבד - 2 ברגים בכל צד ובזה נגמר הסיפור.

• תוכן חדש...