Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני עומד בפני רכישה של כמה מוצרים, ביניהם HYBRID V7 הQD של CG.

אני משתמש בו מעל אוטם מנזרנה PL.

בנוסף ארצה להוסיף לחומרים גם ווקס איכותי, מסקירה קצרה באמאזון ראיתי הרבה המלצות על וקסים זולים של טרטל ווקס, אני מאוד מתפתה לקנות, מצד אחד המחיר מאוד נוח, באזור ה20שח, והחברה מוכרת מאוד.

מנגד יש מוצרים אחרים כמו הXXX של CG, הבנתי שבגלל שיש שם קרנובה צהובה זה מתאים לרכבים אדומים, כמו שלי. אני לא באמת יודע אם זה נכון או סתם טריק שיווקי.

בכל מקרה התקציב הוא עד 200 שח בארץ, אני מניח שמחול אשיג בפחות, חשובה לי בעיקר העמידות וההגנה מהשמש, אני פחות בקטע של SHINE ומראה.

תודה מראש חברים!

פורסם

פחות בקטע של גלוס ומראה, יותר בקטע של הגנה.

לחלוטין וותר על הווקס, יישם רק את המנזרנה, תן לו בוסט אחת לשתיים שלוש שטיפות בעזרת sonax bsd, וקיבלת את כל ההגנה שתצטרך.

המראה לא נופל ממראה של ווקס איכותי, בהנחה שהרכב שלך חף או קרוב לחף מסויירלים.

אם לא שמעת על הדיטיילר הנ״ל אז בקצרה: הוא מעניק הגנה אמיתית שחזקה יותר מהמון מוצרים מובילים בשוק, נערכו אין ספור ביקורות והשוואות לגביו, הוא תמיד מוביל.

"יאללה בירי".

פורסם

אם הרכב מוגן באמצעות המנזרנה הרי שהוא מקבל את ההגנה הטובה ביותר שאפשר לקבל מאוטם צבע ככה שהווקס שאתה משתמש בו בהחלט יכול להיות "בקטע של SHINE ומראה" -פינת העמידות סגורה עם המוצר הזה.

ה XXX מהווה שילוב מעולה בין איכות למחיר,הוא מכיל כמות גדולה של קארנובה(אחד המאפיינים לווקס אמיתי) והעמידות שלו מצויינת .

מוצרים סינטטים כמו הפוסו או הקולינייט(שבטח תקבל המלצה עליהם-יש להם הרבה אוהדים בפורום שלנו..) הם בעצם יותר אוטמי צבע (כמו המנזרנה) ולא ווקסים כך שהם לא ממש מקבילים ל XXX המדובר,בקיצור-ווקס מצויין,אני ממליץ.

ווקסים זולים כמו הטרטל לא ממש עושים את העבודה.

עוד עניין חשוב לציון הוא שברק אמיתי מתקבל מפח נקי מסריטות וסווירלים ואת זה ניתן להשיג באמצעות פוליש בלבד .

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

תודה רבה על ההסבר!

sciPoPo, קראתי על הBSD כעת, גם בפורומים מחול ובהחלט התרשמתי, תוהה אם לשלב אותו עם V7, שמעתי על מישהו שעשה מהם MIX 50\50. בכל מקרה אני אנסה את שניהם, תודה לך על הטיפ!

 

aderet, תודה על ההסבר, אם כך הXXX נשמע כמו אופציה טובה, אף אחד לא מתנגד לקצת ברק טוב, לפי ההסבר שלך על הפוסו והקולינייט אני חושש שהם יכולים להפריע למנזרנה מכיוון שהם בעלי אותם מאפיינים, אני חושב שאתנסה בXXX, הגיע הזמן לעבור לווקס משחה.

פורסם

שווה לשקול גם את הווקסים של דודו גויס, יש להם מוצרים ייעודיים לצבעים חמים, כשלך.

 

ניתן גם להשיג סאמפלים קטנים של 30 ml לצורך התנסות לפני רכישת מוצר בגודל מלא ויקר.

M-TECH E46

פורסם

השילוב של הbsd +v7 הוא יותר לצרכי יישום, הbsd קצת טריקי כשמורחים אותו, אבל כשקולטים את הפואנטה אין בעיה.

אם מיישם על רכב רטוב? מה שנקרא drying aid - משלב בשלב הייבוש, יישום קליל שבקלילים.

אני בעבר שילבתי אותו עם דיטיילר/ספריי סילנט אחר של caropro , מוצר בשם reload.

אחלה התנסות, הגנה שנמשכה ונמשכה, אבל לא הייתי ממליץ בפה מלא, ה-reload דיי יקר וההגנה שה-bsd ייספק, בהחלט מרשימה כלעצמה.

"יאללה בירי".

×
×
  • תוכן חדש...