Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתמול הוצאתי אוטו חדש מהחברה את המאזדה 6 מנוע 2000 ושמתי לב למשהו שאני מקווה שזה לא בעיה.

כאשר אני פותח את המיזוג באוטו אז בקושי יוצא אויר מהפתח האחורי, רק שאני שם את המיזוג באוטו על העוצמה הכי גבוהה או כמעט הכי גבוהה רק אז מרגישים את האוויר יוצא מאחורה אבל מקדימה יוצא אוויר חזק וקר מאוד ככה שזה בעיה ואני גם לא רוצה שהוא יפעל במקס' וגם אין צורך.

כאשר אני שם בעוצמה שנייה או שלישית (שזה מספיק לי בהחלט!) ואפילו רביעית וחמישית אז בקושי יוצא אוויר מאחורה.

לפני שאני פונה אליהם אמרתי נשאל פה, האם מדובר בבעיה? זה ככה צריך להיות באוטו הזה למי שיש לו כזה אוטו? אולי לוקח לאוויר זמן להגיע לפתח האחורי כאשר כל הפתחים באוטו פתוחים? צריך לציין שהפתחים מקדימה פתוחים כולם ועובדים מעולה ומקררים מצוין.

מבואס מאוד כי זה אוטו חדש דנדש ומקווה שאין פה בעיה רצינית.

עריכה אחרונה על ידי uri24
פורסם (נערך)
נורמלי לחלוטיין. סגור את כול התריסים בדשבורד ותראה שזרימת האוויר בפתחי האיוורור מאחורה גדלה.

עשיתי זאת ובהחלט זרימת האוויר מאחורה גדלה אבל מה עשיתי בזה בדיוק???

אני רוצה זרימת אוויר חזקה בדיוק כמו שיש לי בפתחים הקדמיים ולא לסגור את הפתחים הקדמיים כדי שמאחורה יהיה יותר חזק.

עריכה אחרונה על ידי uri24
פורסם

לא יודע איך זה במזדה 6,אבל כנסעתי בביואיק לה קרוס,המזגן מאחור עשתה עובדה טובה מאוד ללא צורך במהירות הכי גבוהה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עשיתי זאת ובהחלט זרימת האוויר מאחורה גדלה אבל מה עשיתי בזה בדיוק???

אני רוצה זרימת אוויר חזקה בדיוק כמו שיש לי בפתחים הקדמיים ולא לסגור את הפתחים הקדמיים כדי שמאחורה יהיה יותר חזק.

הכול תקין. אם תרצה לפנק את היושבים מאחור סגור חלקית את פתחי האיוורור מקדימה או תגביר את מהירות המפוח.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק אתה מכיר עוד בעלי מאזדה 6 כאלה ש"הדבר" הזה קיים אצלם?

והאם הדבר הזה קיים בכל אוטו שיש בו פתח מיזוג מאחורה?

ולמה זה לא בנוי ככה שבכל הפתחים ייצא אויר שווה?

פורסם

בדרך כלל העדיפות של כמות האוויר הנפלטת מפתחי האיוורור היא לאיזור הנהג והנוסע. ברוב הרכבים שאני מכיר אכן זה המצב לדוגמא: גולף דור 5, מאזדה 6 שנסעתי בתור תייר במושב האחורי וגם באוקטביה.

פורסם

כנראה שכן, זה הדגם היחיד של 6 עם מיזוג אחורי.

תירגע הכל תקין

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
כנראה שכן, זה הדגם היחיד של 6 עם מיזוג אחורי.

תירגע הכל תקין

ארז גם אתה חושב באמת שככה זה אמור להיות באמת ואין עם זה בעיה?

פשוט מבאססס אם יש פה בעיה כי רק אתמול הוצאתי את האוטו...

פורסם

ככה זה אמור להיות, עם המפוח הנתון ברכב. אתה צריך מפוח חזק משמעותית על מנת להעביר עוצמת רוח חזקה לאחור ( מה שיעיף לך את הכובע במושב הקדמי). כמו שמרק אמר המפוח מתוכנן בעיקר לזריקת אויר במושבים הקדמיים.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אוקיי תודה לכם! הצלחתם להרגיע אותי,

אבל אם יש פה בכל זאת בעל מאזדה 6 כזו וגם אצלו זה ככה אז אשמח לשמוע! רק בשביל השקט הנפשי...

פורסם

תשמ'ע, קפוץ למוסך ותבקש שיבדקו לך את תעלות המיזוג. אולי בשעת ההרכבה נשארה איזה חתיכת בד או טישיו אשר סותמת את זרימת האוויר ואל תשכח לבקש שיתעדו את התלונה במחשב.

פורסם

אז רגע אתה חושב שאולי זו בעיה? כי מקודם אמרת שזה נורמלי ותקין...

ואני לא רוצה שיתחילו עכשיו לפרק לי תאוטו..זה מה זה מבאס! רק ביום חמישי הוצאתי אותו.

• תוכן חדש...