Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בדאצ'יה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדשו קןדם כל

אשמח לדעת צריכת דלק

ומה זאת המערכת עצור וסע נשמע לי שמו אותה כדי לחסוך נראה לי האוטו לא חסכוני כמו שאמרו

אני שונא את העצור וסע זה מתאים אולי לאווטלנדר או ויטארה הענקיות

• תגובות 394
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי שקנה אצלנו דאצה כחולה כזאת,האמת?

ניראית טוב,אני מעדיף את העיצוב החיצוני שלה מאשר הפאביה או המזדה 2 החדשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתחדשו ותהנו, ובעוד 3 שנים ספר לנו איך הרכב ובעקר כמה אמין.

5200 זה עדיין הרבה לדעתי.

נהג בן 22 מייקר מאד את הביטוח. מכיר את זה מהביטוחים שלי, על הרכב עם כיסוי לבנים (כל נהג מעל 21) העלות כפולה מאשר לרכב השני, עם שני נהגים נקובים מעל גיל 50.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כדי להדגים שיש דאצ'יות לא רק בפ"ת. לכן הוא הציע לבדוק גם בסניפים של קרסו בצפון.

אני לא מאמין שאני צריך אשכרה להסביר את זה... הברזת מהבנת הנקרא קבוע?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כדי להדגים שיש דאצ'יות לא רק בפ"ת. לכן הוא הציע לבדוק גם בסניפים של קרסו בצפון.

אני לא מאמין שאני צריך אשכרה להסביר את זה... הברזת מהבנת הנקרא קבוע?

:lol: הרגת אותי :lol:

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם
5200 זה עדיין הרבה לדעתי.

תתחדשו ותהנו, ובעוד 3 שנים ספר לנו איך הרכב ובעקר כמה אמין.

נהג בן 22 מייקר מאד את הביטוח. מכיר את זה מהביטוחים שלי, על הרכב עם כיסוי לבנים (כל נהג מעל 21) העלות כפולה מאשר לרכב השני, עם שני נהגים נקובים מעל גיל 50.

מה שהוא אמר. אבא שלי לבד, נהג בן 52, 2700 או 2600. אני האשם הבלעדי בזה...

תתחדש! בחירה מעולה לדעתי.

מה שמשותף בינה לבין ה fr ששתיהן לא פונות... וגיא שילם יותר

[emoji23]

המצחיק שדווקא הדאצ'יה פונה. לפחות רכב ההדגמה. הבעיה זה זוויות הגלגול המרשימות של הרכב.

אמיר, מערכת עצור וסע דווקא שימושית מאוד. היא לא מכבה מנוע כשהרכב עם מזגן ומאוד חם בחוץ או אחרי נסיעה מהירה.

בנוסף היא מניעה מאוד מהר בנסיעה בקלאץ'. יעיל. אבל נגלה לכם צריכת דלק בהמשך ברגע שנגיע לשם.

שוב תודה לכל המאחלים

פורסם

שלום רב,

אני מודה לך שהצטרפת למשפחת דאצ'יה ומאחל לך הנאה גדולה מהרכב! תתחדש. אתה מוזמן להצטרף למועדון דאצ'יה המקיים טיולים ופעיליות לבעלי כל הדגמים.

בכבוד רב,

רועי שחורי מנכ"ל דאצ'יה ישראל

פורסם

לגבי הבנק זה תלוי בבנק שלך ובחשבון שלך כלקוח בבנק. הבנק של אבי נתן לו הלוואה באותם תנאים של דאצ'יה, אומנם על סכום קטן בהרבה, אבל עדיין ובלי שום שיעבוד או משהו כזה.

זה נכון בהחלט! חייבים לבדוק בבנקים אופציות שונות לפני שאתה מחליט על כל מהלך שמערב סכום כזה של כסף. במקרה האישי שלנו היה לנו עדיף בהחלט לקחת דרך דאצ'יה.

שלום רב,

אני מודה לך שהצטרפת למשפחת דאצ'יה ומאחל לך הנאה גדולה מהרכב! תתחדש. אתה מוזמן להצטרף למועדון דאצ'יה המקיים טיולים ופעיליות לבעלי כל הדגמים.

בכבוד רב,

רועי שחורי מנכ"ל דאצ'יה ישראל

תודה רבה! כבר נרשמנו למועדון האמת ומחכים להזמנה :-D

כמה עדכונים קטנים לאחר בערך 400 ק"מ.

ראשית- צריכת דלק. יצא ליטר דלק לכל 10.8 ק"מ. לא רע בהתחשב בעובדה שהרכב נסע לרוב בעיר, הוא בהרצה, עם מזגן ולרוב היה עם 4 מבוגרים ברכב וכמובן גם לי וגם לאבא לוקח זמן להתרגל חזרה לגיר רגיל :oops: נראה לאן זה יתפתח בהמשך.

קורה A מפריעה לשדה הראייה. אומנם אני לא בטוח שעדיין מצאתי תנוחת נהיגה מושלמת אבל הקורה עבה ובטח תסתיר בכל מקרה (אבא אומר את אותו דבר והוא נוהג בתנוחת נהיגה שונה ממני). לא משהו שהטיית ראש לא פותרת אבל זה קיים.

הייתי שמח לעוד תמיכה קלה בגב התחתון. לא משהו נורא במיוחד, ואבא לא אמר על זה כלום, אבל עוד איזה 2 מילימטר היה עושה הבדל עצום.

במושבים מאחור יש מקום ל3 מבוגרים לא קטני מידות. כן צפוף, כן, הייתי מעדיף להימנע מנסיעה ארוכה ככה אבל כן זה אפשרי. זה גם לא כזה נורא.

כפתור איקו מיותר לגמרי. לא מבין למה הוא שם בכלל. ניסיתי לנסוע איתו קצת אבל במצב כזה הרכב באמת באמת לא זז. ממש לא זז.

מערכת המולטימדיה לא רעה בכלל. גם מבחינת איכות וגם החיבור לטלפון. מציג כל אנשי הקשר שלך בעברית, מציג שיחות אחרונות, באמת עושה עבודה טובה ממש. ב IGO המובנה עדיין לא עשיתי שימוש.

זהו בינתיים, נמשיך לעדכן ככל שהזמן והק"מ יעברו.

• תוכן חדש...