Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבים עם הנעה ללא מפתח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שאני לא יכול להגיד שזה מקל על חיי, ומצד שני זה גם ממש לא מפריע לי.

זה פשוט למל"מ כזה. קצת כמו בקרת אקלים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כפתור התנעה במקום מפתח? זה כבר מעבר לנוחות. מבחינתי מדובר באביזר לנכים (חוץ מברכב חשמלי).

יש פיצ'רים שמשפרים את הנוחות ויש פיצ'רים שהם שם סתם כדי שתדע שיש לך את המילה האחרונה בטכנולוגיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כפתור התנעה במקום מפתח? זה כבר מעבר לנוחות. מבחינתי מדובר באביזר לנכים

שאלה לי אליך: אתה נוהג בידני או אוטומאט?

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אוטומט.

יש הבדל גדול בין נהיגה ברכב ידני לאוטומט מבחינת נוחות. כמובן שאפשר להסתדר מעולה בלי גיר אוטומטי אבל אי אפשר לומר שזה לא תורם לנוחות.כנ"ל כיסא מתכוונן חשמלית, מפשיר אדים חשמלי וחלונות חשמל.

אבל סיבוב מפתח לעומת לחיצה על כפתור זה כבר ברמה של השמנים בארה"ב שנוסעים בקלנועיות בתוך הבית.

וכן, התנסיתי בזה לא מעט זמן. (רנו מגאן 2) שיפור משמעותי בנוחות לא היה לי, חוץ מההתלהבות הראשונית "וואוו טכנולוגיה!" שעברה מאד מהר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

טוב, נסכים שלא להסכים.

זה לא עצם העניין של לשים מפתח ולסובב (ברור שזה שטויות) אלא הנוחות בלשים את המפתח בכיס או בתיק ללא צורך להוציא אותו בכניסה, בהנעה, וביציאה מהרכב וכשיש לך ילדים, ודברים לסחוב זה נוח, מה לעשות.

פורסם

או שאתה מתבלבל ולא מבין על מה מדובר, או שאתה סתם מתעקש.. אנחנו לא מדברים על push button start שבו עדיין צריך להכניס את המפתח או משהו כזה לתוך הדש, מדובר על מפתחות שאתה מתקרב לרכב והוא נפתח או שהידית מזהה שהמפתח אצלך ואז הדלת נפתחת בעת המשיכה בידית, וממשיך לזה שיש כפתור לחיצה שמזהה שהמפתח בתוך הרכב, זה אומר שהמפתח יכול להיות בתיק גב שלך ולעולם לא תוציא אותו מהתיק.

פורסם

לדעתי keyless זו המצאה נהדרת, עוד פיצ'ר קטן של טכנולוגיה ונוחות. אחרי שיש לך את זה מבאס לקנות רכב שלא מצויד במערכת הזאת.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• חברי המעגל הראשון
פורסם
או שאתה מתבלבל ולא מבין על מה מדובר, או שאתה סתם מתעקש.. אנחנו לא מדברים על push button start שבו עדיין צריך להכניס את המפתח או משהו כזה לתוך הדש, מדובר על מפתחות שאתה מתקרב לרכב והוא נפתח או שהידית מזהה שהמפתח אצלך ואז הדלת נפתחת בעת המשיכה בידית, וממשיך לזה שיש כפתור לחיצה שמזהה שהמפתח בתוך הרכב, זה אומר שהמפתח יכול להיות בתיק גב שלך ולעולם לא תוציא אותו מהתיק.

כתוב הנעה ללא מפתח. רכב נפתח ונסגר ללא נגיעה במפתח זה משהו אחר.

פורסם

לטעמי פיצר נוח ומגניב,

השלט בכיס או בתיק, מושיטים יד לדלת והרכב נפתח

יש התראה על סוללה חלשה בשלט בצג הרכב

חסל סדר מפתחות - פשוט הנאה

קובי

:-)

פורסם

פיצ'ר ממש נוח, עד שדודה שלי בניו יורק יורדת בבית ואני ממשיך עם ה-750LI לקנות נעליים.

מחנה את הרכב, מדומם את המנוע רק כדי לגלות שהמפתח לא אצלי...

פורסם

מה קורה באמת בסיטואציה שהמפתח בתיק של אשתי הורדתי אותה בדרך ואני ממשיך לנסוע, עוצר מכבה את הרכב ואז מגלה שאין לי מפתח כדי להניע אותו ?

נשמע לי מתכון לצרות.

פורסם

היום הראשון של הבת בכיתה א׳ ואנחנו נוסעים ברכב של אשתי לטקס.

אני נוהג ומוריד את אשתי והקטנה בבית ספר ונוסע לחפש חניה, עד שגיליתי שבעצם אין לי מפתח והוא אצלה בתיק.

במקרה אנחנו גרים מאוד קרוב, אז נסעתי הביתה לקחת את הספייר.

מאז זה לא קרה שוב ומתרגלים כמו כל שינוי אחר.

פורסם

אין לי מושג איך אתם מגיעים למקרי קיצון האלה:) בגולף שלי הרכב מתחיל לצפצף ברגע שהמפתח מתרחק סנטימטרים מהרכב.. בכל אופן הוא מאפשר המשך נסיעה עד שהוא יכבה.

• תוכן חדש...