Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הצלחתי להשמיע את הרעש למוסכניק, הוא פשוט אמר שלפי ההסבר שלי ולפי זה שההגה קצת רועד ומושך בפניות חדות שזו כנראה הציריה, החלפת 2 פעמונים עם עבודה - 600 שח. אני אחכה לראות אם זה ממשיך או לא ולפי זה אבצע את התיקון, לא ?

זה משנה איזה סוג רכיב זה, יש חלופיים זולים או יותר טובים? או שברכיב כזה אין הבדל

פורסם

כל עוד המוסכניק לא שומע את הרעש על חם אל תחליף שום דבר כי אם הבעיה לא תסתדר המוסכניק יגיד לך חשבתי, אמרתי, אכלו לי, שתו לי...ועלול להיתנער מאחריות ואתה תשלם כמו גדול. תפוס את הבעיה על חם ואז תשמיע אותה למוסך!

דבר נוסף - על מה ולמה להחליף את 2 הפעמונים?!? הנקישות מופיעות רק בצד אחד ואין שום קשר לצד השני כך שלא חכם לכסות סתם את כל האפשרויות על חשבונך!

פורסם

תודה מאור!

לגבי ההחלפה של 2 הצדדים, הוא טוען שזה משהו שעושים, כלומר אם יש בעיות בצד אחד יהיו גם בעיות בצד שני, אני מתחיל לפקפק במקצועיות שלו. בכל מקרה אבדוק בעוד מוסך, של חבר משפחה, שירימו את הרכב ויתנו מבט שם, אני חושש שבטיפול שהוא עשה לגרמושקה הוא יצר בעיות או משהו בסגנון. סה"כ כמו שאמרתי לך, אני רוצה להנות מהרכב, מצדי גם לעשות טיפול של אלף שח עכשיו אבל שיהיה לי ראש שקט ואמינות לאורך זמן.

אני אנסה לקבל הצעת מחיר בפלאפון מהמוסך המורשה לראות אם שווה ללכת אליו.

פורסם

אל תפקפק במקצועיות שלו אלא בלוקשים שהוא מנסה להאכיל אותך! אין שום קשר בין פעמון ימין לפעמון שמאל ולא מחליפים את שניהם בגלל שאחד מהם הלך אז שלא יבלבל את השכל ואין לך מה להיתקרב אליו יותר. גש למישהו אחר שניראה לך אמין ותוכל לסמוך עליו אך תזכור שוב - לא להחליף כלום עד שהתקלה תופיע בלייב במוסך.

• תוכן חדש...