Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית חשמל IBIZA FR2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

לאחרונה אני חווה תופעות חשמל מוזרות מקווה שתעזרו לי לדעת מה זה לפני שאגש למוסך

בעיה 1

קרה לי מספר פעמים בזמן נסיעה עם אורות ושירים, כשהפעלתי אורות גבוהים הרדיו דיסק נכבה והפעיל את עצמו מחדש.

בעיה 2

תופעה זו קרתה לי פעמיים, פעם אחת 2 דקות אחרי הנעה (תמיד אני מחכה 2 דקות אחרי הנעה)

פעם שניה כשעצרתי ליד בית של חבר אחרי נסיעה של חצי שעה, השארתי את הרכב מונע דיברתי איתו 10 דקות ונכנסתי לרכב במטרה להתחיל נסיעה

התופעה: בזמן עזיבת הקלאץ וסיבוב קל מאוד של ההגה, מורגשת קפיצה מוזרה, ההגה תקוע ולא יכול לזוז, נדלקת נורה כתומה בצורה של הגה ובנוסף כמעט כל נורה אפשרית, ABS, נורת מנוע, ונורת בקרת משיכה (משולש עם העיגול מסביב) ועוד שלא זוכר בדיוק איזה, סל"ד המנוע לא יציב ומעט מגמגם ונשמע רעש מוזר חשמלי שקשה לי להסביר מהו.

כזה קורה אני מכבה את הרכב ומניע שוב לאחר חצי דקה והכל בסדר.

מקווה שתוכלו להסביר לי מה הבעיה, סך הכל הרכב נוסע טוב מאוד ואין שום בעיות אחרות חוץ מזה.

פורסם

ממליץ לגשת לבדיקת מתח טעינה של האלטרנטור/לבצע בדיקה שכזו אם ברשותך מד מתח וידע כיצד מבוצעת הבדיקה. אולי הרעש החשמלי מגיע ממנו /מהרצועה שלו /פולי שלו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שכחתי לציין שאחרי שאני מכבה ומניע והבעיה עוברת, הTRIP והמידע שמופיע בצג בלוח שעונים מתאפס כולל השעון

פורסם

אחד מהשניים תקול כאן בסבירות גבוהה מצבר או אלטרנטור. חובה לבדוק מתח טעינה של שניהם ואז להבין מהיכן הבעיה .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...