Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.carscoops.com/2015/09/tesla-opens-first-european-assembly.html

טסלה מוטורס פותחים מפעל אירופאי ראשון, בהולנד, עם יכולת ייצור של כ50 אלף מכוניות בשנה.

ב2017 הם הולכים לפתוח עוד מפעל, ועם התחלת ייצור של מודל 3, להגיע ל500 אלף מכוניות בשנה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני רק שאלה. הם לא חושבים לעצמם לייצר גם מכוניות חשמליות "לפשוטי העם" כמונו? כאלו שמכנים להחליף את המיצובישי לאנסר דור קודם ברכב חשמלי?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני מניח שהם חושבים.

המכוניות שלהם עולות סביב ה100 אלף דולר ובזאת מתחרות במכוניות כמו S class אבל כל ביקורת שתקרא תספר לך שאיכות החומרים לא מתקרבת לרמה וכך הלאה.

א. הם לא מסוגלים לייצר כמויות של קורולה

ב. הם לא מסוגלים להגיע לנקודת המחיר של הקורולה

הם גדלים ואם תסתכל על הגדילה שלהם באחוזים היא מאוד מרשימה.

Audi S3 8P - APR Stage 2+

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ניסאן leaf זה לא רכב חשמלי לפשוטי עם?

ראיתי כמה כאלה בארץ.

הבעיה ברכבים חשמליים וידידותיים לסביבה, חוץ מהטסלה, שהם מעוצבים כמו עכברים למחשב במקרה הטוב ואביזרי מין לאנשים עם תסביכים מיניים במקרה הרע.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

טכנולוגיה חדשה היא מוצר יקר, לכן ייקח זמן עד שתראה טסלה "עממית".

עם הזמן אתה תראה מכוניות חשמליות עממיות גם עם טווח משופר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני רק שאלה. הם לא חושבים לעצמם לייצר גם מכוניות חשמליות "לפשוטי העם" כמונו? כאלו שמכנים להחליף את המיצובישי לאנסר דור קודם ברכב חשמלי?

הבנתי שמודל 3 אמור להיות כזה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בעקבות הלינק לכתבה, בדקתי. תג מחיר של כ-100K ירוקים ($), לא בדיוק טויוטה או לאנסר.

פורסם

בגלל שהטכנולוגיה עדיין יקרה הם צריכים למכור מכוניות לסגמנט מצומצם יחסית עם שולי רווח גבוהים. יקח זמן עד שהבשורה החשמלית של טסלה תגיע לעם.

בינתיים החברה גדלה ומוציאה עוד דגמים, אני מאמין שברגע שלמאסק תהיה היכולת והטכנולוגיה, הוא ייצר רכב חשמלי להמונים. (ממש מודל T מודרנית)

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

100K זה למודל S מחיר של 35k זה למודל 3 ה"עממית".

עד 2017-2018 נראה כבר מבחר לא קטן של רכבים חשמליים עממיים לא רק מצד טסלה הסינים עושים צעדי ענק לעבר הנושא ולדעתי גם היצרניות השמרניות יצתרכו להכנס לשוק אם הן רוצות להיות רלוונטיות.

פורסם

שום דבר רציני לא יקרה עד שיצליחו לפתח סוללה בדחיסות אנרגיה של פי 1.5-2 מהממוצע בסוללות ליתיום כיום. זה באמת קיר שקשה לעבור

פורסם

מפתחים סוללה כזאת ברגעים אלו ממש. היא מבוססת על חומר שנקרא גרפין (Graphine) והיא אמורה להיות נצילה הרבה יותר, להיטען מהר הרבה יותר ולהיות קטנה הרבה יותר.

חפש בגוגל, יש טונה של מידע על הנושא. הוא נחקר כבר שנתיים-שלוש.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
100K זה למודל S מחיר של 35k זה למודל 3 ה"עממית".

עד 2017-2018 נראה כבר מבחר לא קטן של רכבים חשמליים עממיים לא רק מצד טסלה הסינים עושים צעדי ענק לעבר הנושא ולדעתי גם היצרניות השמרניות יצטרכו להכנס לשוק אם הן רוצות להיות רלוונטיות.

תודה, חידשת לי. 8)

זה כבר מחיר יותר הגיוני, אם כי, בארצנו הקטנטונת, המחיר הזה יתורגם לאיזה 350K.

לא מאמינים? קרייזלר 300C. חדשה, 35K$. בארץ, 350K ש"ח. לגירסה עם המנוע V6, לא ה-V8. ופחות איבזור.

פורסם

ליאור, זה נכון שהמס על רכבים מהסוג הזה הוא משמעותית נמוך יותר. אך לרכבים האלה יש את מס השופוני. אין סיכוי שיהיו טסלות במחיר נורמלי בארץ

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תוכן חדש...