Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה איך לשנות מ NAT type 3 to NAT Type 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב קודם כל תודה לכל מי שעזר ונתן עצה.

סוף סוף הגעתי לתמיכה טכנית של הוטנט(היה ממש סיוט שעות של המתנה, מה שהכי מצחיק גם אם אתה משתמש באופצייה של חזרת נציג עד 3 שעות, הם מתקשרים אליך אחרי שעה ואז אתה ממשיך להמתין עד שהקו נותק) אבל נעזוב את זה כרגע.

הנציגה אכן אמרה לי שהאייפי שלי בעייתי ל NAT 2 ולכן נתנה לי אייפי זמני בחינם שמסנן אתרים, ואכן הבעיה נפתרה ויש לי עכשיו

NAT 2

פורסם

שרשור מעניין!

לא יודע מה יוצר את הבעיה הזאת עם הפולים שמתחילים ב149. הם רשומים כ PSINet שזה ספק אמריקאי במקור אחד,וב RIPE הן לא משוייכות בכלל.

אולי יש להם peering ישיר מולם. מאוד מעניין אותי לדעת עם בחיבור סוג 1 ישר לפלייסטיישן יש בעיות או לא. לאור העובדה שDMZ לא עבד, נראה שכן יהיו ואז השאלה היא איזה מניפולציה הם עושים שם שלא מאפשרת לפלייסטיישן לעבוד.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
הייתי איתם שעה על הקו והיא לא הבינה מה אני רוצה, איך עשית את זה ומה אמרת לה?

אתה בטוח שדיברת עם הספק שלך ולא התשתית? כי התשתית לא אמורים לדעת את זה רק הספק, אלה שנותנים לך איי פי, אם דיברת עם הספק אז כנראה נפלת על נציגה לא מקצועית, NAT זה דבר בסיסי ופשוט שהם אמורים לדעת.

תנסה אולי לדבר עם נציגה אחרת, אם גם היא לא תדע תבקש לדבר עם מנהל שלה, הוא בטוח אמור לדעת.

תסביר לה, שאתה מחבר את הראוטר לפלייסטיישן וזה מראה לך שיש לך NAT type 3 ואתה רוצה NAT type 2

פורסם

בכל אופן החלטתי לעבור מהוט לבזק, היום הציעו לי הצעה מעניינת והחלטתי להסכים, 115 ש"ח תשתית +ספק+ חודש ראשון בחינם על תשתית וספק( יש רק עלות התקנה של 99 ש"ח)

השאלה שלי האם הספק "טריפל סי" הוא בסדר?למישהו יש אולי?(זה מה שמוצאה בהטבה)

האם התשתית של בזק בינלאומי שהם כל כך מהדרים אותו, כל כך משמעותי בהבדל איכות בגלל הכבל תת ימי(יקר יותר ב 15 ש"ח לחודש)

פורסם

יותם הבעיה שלך לא קשורה לתקלה של מנויי הוטנט. אצלך זאת הגדרה חסרה בנתב או נתב בעייתי. גם בשרשור הזה הסבירו איך לסדר את זה וגם ובכל מדריך ברשת.

פורסם

אז זהו שלא כי כל מדריך ברשת כבר עשיתי 10 פעמים, הגעתי לאיזה מנהל טכני והסברתי לו ביפה שבלי תמיכה בסוני אני יעבור לבזק והוא סידר לי את זה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
בכל אופן החלטתי לעבור מהוט לבזק, היום הציעו לי הצעה מעניינת והחלטתי להסכים, 115 ש"ח תשתית +ספק+ חודש ראשון בחינם על תשתית וספק( יש רק עלות התקנה של 99 ש"ח)

השאלה שלי האם הספק "טריפל סי" הוא בסדר?למישהו יש אולי?(זה מה שמוצאה בהטבה)

האם התשתית של בזק בינלאומי שהם כל כך מהדרים אותו, כל כך משמעותי בהבדל איכות בגלל הכבל תת ימי(יקר יותר ב 15 ש"ח לחודש)

טריפל C סבבה. מבחינת תשתית של בזק, אני יכול להגיד לך שאני באופן אישית מרוצה. בנוגע ל"הידור" שדיברת עליו, אני מכיר את זה. הדיבור הכללי בין אנשי רשת הוא שבזק שווים את ההפרש מהוט למי שאכפת לו מאיכות החיבור בבית. המקור של זה הוא לפני כ7 שנים אז התשתית של הוט הייתה מאוד שונה והטענות העיקריות היו שהארונות ברחוב יוצרים צוואר בקבוק. לא יודע כמה זה נכון היום.

אז זהו שלא כי כל מדריך ברשת כבר עשיתי 10 פעמים, הגעתי לאיזה מנהל טכני והסברתי לו ביפה שבלי תמיכה בסוני אני יעבור לבזק והוא סידר לי את זה

אמר לך איך?

• תוכן חדש...