Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

הייתי בדרך לאסוף חבילה מהדואר בחדרה וחניתי במקום שהיה אסור להחנות - יציאת חירום של חניה תת קרקעית.

שמתי לב לשלט רק שיצאתי מהרכב ואמרתי לעצמי שזה בדיוק שניה ואני חוזר.

אין ספק, חניתי במקום אסור והגיע לי לקבל דוח.

אבל העניין הוא שקיבלתי שני דוחות בהפרש של רבע שעה, משני פקחים שונים, שכל אחד על סכום שונה.

אשמח לעזרתכם איזה דוח אני צריך לשלם ולמי אני צריך לפנות?

מצ"ב תמונה של שני הדוחות.

IMG_20150924_182625.jpg

פורסם

הדו"ח הראשון לא מציין כתובת מדוייקת

לכןצ יוכלו לטעון כי חנית כל פעם במקום אחר ברחוב.

התמונה כמובן יכולה להפריך את זה.

אם עברת שתי עבירות שונות , וזה מה שנראה, כי כל פקח רושם סעיף עבירה אחר, יש סיכוי שלא יוותרו.

לנסות לא עולה הרבה , מכתב רשום ולבקש לבטל את אחד הדוחות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
היי חברים,

הייתי בדרך לאסוף חבילה מהדואר בחדרה וחניתי במקום שהיה אסור להחנות - יציאת חירום של חניה תת קרקעית.

שמתי לב לשלט רק שיצאתי מהרכב ואמרתי לעצמי שזה בדיוק שניה ואני חוזר.

אין ספק, חניתי במקום אסור והגיע לי לקבל דוח.

אבל העניין הוא שקיבלתי שני דוחות בהפרש של רבע שעה, משני פקחים שונים, שכל אחד על סכום שונה.

אשמח לעזרתכם איזה דוח אני צריך לשלם ולמי אני צריך לפנות?

מצ"ב תמונה של שני הדוחות.

[ATTACH=CONFIG]438458[/ATTACH]

"בדיוק שניה" ו"רבע שעה"?

חבר, יש לך בעיה בהערכת זמן ובהבנת הנקרא\נכתב.

חסימה של יציאת חרום בהחלט מצדיקה את הדו"חות. אולי אפילו גרירה (לא מכיר את חוק המדינה וחוקי העזר העירוניים בעניין).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עליך לפנות לעיריה בבקשה לביטול אחד הדוחות בטענה של ענישה כפולה על אותה עבירה, וזאת בהתאם לסעיף 186 לחסד"פ.

במידה ואינה מוכנה לבצע זאת - הגש בקשה להשפט ותעלה את הטיעון הנ"ל במשפט.

הערה : למרות שיש כאן לכאורה מספר עבירות - הן כולן קשורות אחת בשניה ולכן נחשבות כעבירה אחת לצרכי החוק.

פורסם

אין שום בעיה בהערכת הזמנים שלי, ולא בהבנת הנקרא\נכתב.

הבעיה היא הציניות שלך.

בפועל השהות שלי בדואר התארכה יותר מהזמן שאני ממתין שם בדרך כלל.

לגבי ההצדקה של הדוחות, לא טענתי אחרת.

בקיצור, תגובה מיותרת לחלוטין.

פורסם

מכיוון שסביר להניח שאם יבטלו אז זה יהיה את הדו"ח של ה-100 ש"ח, הרי שכדאי לחשוב רגע על עניין הכדאיות הכלכלית.

מעבר למשלוח דואר רשום (כ-10 ש"ח) לא הייתי עושה יותר מזה (כמו בקשה להשפט).

פורסם
דו"ח על חסימת יציאת חרום או כניסה לחניה הוא 250 ש"ח, 100 ש"ח זה אי תשלום בכחול לבן .

האם הסתכלת על הדוחות לפני שכתבת את הודעתך? כנראה שלא!!

הדו"ח של ה 100 ש"ח הוא על חסימת הכניסה, הדו"ח של ה 250 ש"ח הוא אי ציות לתמרור , ככל הנראה החניה אסורה.

במקום בו יציאה לשעת חירום לא יצבעו את המדרכה כחול לבן. לכן גם לא ייתכן דו"ח על אי תשלום. כך אומר ההגיון.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...