Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רק עדכון:

LOGITECH אמרו שיש רק 3 שנים אחריות,פירקתי את העכבר וריססתי ספריי מגעים ועכשיו הכל עובד, רק הכריות גלישה (אלה שמאפשרות לעכבר לגלוש על המשטח) לא נדבקו ב 100 אחוז והוא קצת מחוספס בתנועה.

אם למישהו יש פתרון יצירתי אשמח לשמוע.

עדכון: מסתבר שבאיביי מוכרים את הכריות,נרכשו

תודה לכולם

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם

אני גם בעלים של G700s ומאוד מרוצה, נקנה בזמנו מחול ומישהו הביא לי, אך ראיתי אותו באתר מסויים בארץ סביב 370 שקל אם אני לא טועה (לדעתי זה היה בהייטק זון).

קניתי אותו לשימוש של Gaming, מבחינת הסוללה תלוי מאוד על איזה מצב שמים אותו, אם שמים אותו על Max Gaming ו-1000HZ הוא מחזיק שעות בודדות, אם שמים אותו על מצב ששמור על הסוללה הוא מחזיק דיי יפה.

בשימוש רגיל אין שום הרגשת איטיות במצבים הפשוטים.

פורסם

ממליץ על הכריות. היה לי משטח עכבר קשיח שפשוט הרס את הכריות עד שהעכבר כבר לא זז...

אז היו רק לבנות (די מכוער) אבל עובד. מאז מחזיק מעל לשנה וחצי.

פורסם
אם זה לא דחוף תחכה,הבלאק פריידי מתקרב.

תאכלס, ההצעה הכי טובה, ככה קניתי את שלי.

לי יש כבר מעל ל-3 שנים את ה-G700. גם בבית וגם בעבודה (קניתי במיוחד כמובן).

עכבר מעולה... היו לי בעיות קליטה איתו, משתגע לפעמים... ואז היו מבצעי BF שנה שעברה,

והיה מבצע מעולה על G700S ב-$50 לדעתי, וקניתי אותו. אחרי שקיבלתי, פתאום העכבר שלי הסתדר..:shock:

אבל שמתי לב, המחירים שלהם פשוט לא יורדים מלבד מבצעים רציניים כמו BF.

ואני כמובן הזמנתי ישירות לארץ דרך אמזון. לא צריך שילוח צד שלישי.

לא מצאתי מוכר לצערי שישלח ישירות לישראל :(

נ.ב קשור בעקיפין לנושא - ממליץ על משטח לעכבר של MIONIX SARGAS 400, גדול מספיק ואיכותי ברמה גבוהה לחלוטין.

ככה גם הכריות של העכברים לא יהרסו.

Opel Adam S 2017

פורסם

בדקתי שוב.

המחיר ב htzone.co.il הוא 369 ש"ח עבור ה G700S, לא שווה לקנות מחול לדעתי.

תמצא חבר שיש לו גישה לאתר ותזמין דרכו.

פורסם

אני משתמש כבר יותר משלוש שנים ב-logitech M-180 אלחוטי ומאד מרוצה.בשנים האלו עבדתי בחול,הלפטופ והעכבר בתיק גב,שרד יפה עד היום,נוח,מגיב מהר,לא טוחן את הסוללה,עדיין בשימוש כיום כאשר גם בעבודה הנוכחית שלי אני עם הלפטופ והעכבר בתיק גב.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תוכן חדש...