Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין לירכוש רובוט. על מה אתם ממליצים מתוך ניסיון? יש מלא סוגים והמחירים מתחילים מ500 עד 3500 ויותר

היום הומלץ לי עלLG VR6270 .מכירים?או כדי ללכת על המקור של אי רובוט?

חשבתי לירכוש אפילו משומש כי יש כאלה שרוכשים ואז רואים שלא מתאים להם .

אשמח לעזרה

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לירוי אתה ממשיך עם הקניות? אל תתפתה

:-)

אני צוחק גבר.

ולשאלתך,

אשתי באופן אישי לא אוהבת את הרובוט הזה. היא תעדיף לנקות בעצמה.

יש כאלה שזה ממש עוזר להם.

אל תתחיל עם אחד שעולה 3500. תתחיל עם משהו פשוט יותר. כמובן תלוי מה גודל הבית ומה הציפיות שלכם מזה.

בהצלחה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

הפעם הרכישה עבור אישתי שעובדת קשה מאוד. מנסה בכל דרך לעזור לה. היות ואני נכה אין באפשרותי לעזור כמו פעם .

סדר גודל שחשבתי להוציא על רובוט הוא בסביבות ה2500 שח. בLG אני רוכש במחיר הזה את הפרמיום שלהם .בIרובוט יש גם מעל.

גודל הדירה בסביביות ה140 מ"ר .שרק הסלון והמטבח הם 60 מ"ר.

פורסם

אני רכשתי השבוע irobot דגם 775 שאמור לכסות עד 110מ''ר. בינתיים מאד מרוצים. עלה 2080 ש''ח ישירות בחברה עם מברשת נוספת מתנה.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אני עם איי רובוט כבר שנה דגם 780 עושה עבודה מעולה בניקיון הבית, מדובר בבית של 60 מטר

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ההבדלים הם באפשרויות תיזמון, פילטרים נוספים, קירות וירטואליים/ "מגדלאור" וכו'

כשבאנו לרכוש את הרומבה (התכווננו לסדרה 800 הכי יקרה), המוכר שאל אם יש לנו בעלי חיים או שאנחנו אסטמתיים, כשענינו בשלילה הוא אמר שאין צורך בסדרות היקרות, וזאת הייתה הפעם הראשונה שמוכר לא ניסה לדחוף את הכי יקר.

בכל אופן אנחנו מאוד מרוצים והוא יחגוג איתנו 4 שנים. לגבי גודל הדירה, מפעילים אותו בכל חדר בנפרד וכך הוא מנקה ביסודיות.

פורסם

קנה רק את סדרה 800 , קל הרבה יותר לניקוי , הניקיון מעולה !!

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

870 ואל תתפשר על פחות! תחזוקה קלה לעומת הדגמים הישנים.

אף פעם לא תבין מה המסלול שלו אבל בסופו של דבר הבית יראה נקי יותר.

• תוכן חדש...