Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם מזגן שלא מקרר ביעילות בתחילת נסיעה כאשר הרכב בסל"ד נמוך (נסיעה איטית, עמידה) זו התנהגות סבירה או שיש תקלה במזגן ?

כאשר אני מתחיל נסיעה בימים חמים, אני מרגיש שעד שאני לא מתחיל ללחוץ על דוושת הגז המזגן לא מצליח להתחיל לקרר. ברגע שאני מגיע לכביש שמאפשר לי להאיץ ולעלות בסל"ד אני תוך כמה רגעים מרגיש איך אוויר קר מאוד מתחיל לצאת מהמזגן. בהמשך הבעיה כבר לא מורגשת. אני לא יודע אם זה כי האוטו כבר קר, או בגלל שפשוט זה קורה רק בתחילת נהיגה. בימים פחות חמים זה גם פחות מורגש אבל לא ברור אם כי אני פחות סובל מהחום או כי למזגן יותר קל לקרר.

מה אתם אומרים ? התנהגות סבירה או חשד לבעיה במזגן ? הרכב הוא הונדה סיוויק 2008.

פורסם

אכן בסל"ד סרק ובסיבובי מנוע נמוכים תפוקת הקירור של המזגן קטנה יותר מאשר בסל"ד גבוה בגלל שמהירות הסיבוב של המדחס תלוייה במהירות סיבובי המנוע.

מהירות סיבוב נמוכה של המדחס=ספיקה נמוכה יותר.

איזה כייף לי :)

פורסם
מה זאת אומרת? ואם האוטו יעמוד מרגע ההנעה עם מנוע בסלד סרק שעה ומזגן דולק עדיין כל השעה הזו הוא לא יקרר בכלל? רק ברגע שתתחיל להעלות סלד?

לא באמת ניסיתי. האמת היא ששמתי לב שדווקא כשהרכב בניוטרל המזגן מקרר יותר טוב לעומת עמידה כאשר בדרייב כמו ברמזור למשל. חייב לציין גם שהבעיה מורגשת רק בימים חמים מאוד כמו הימים שעברו עלינו לאחרונה. היום למשל שזה קצת רגוע יותר אז "הבעיה" לא הייתה מורגשת.

פורסם
שלום,

האם מזגן שלא מקרר ביעילות בתחילת נסיעה כאשר הרכב בסל"ד נמוך (נסיעה איטית, עמידה) זו התנהגות סבירה או שיש תקלה במזגן ?

כאשר אני מתחיל נסיעה בימים חמים, אני מרגיש שעד שאני לא מתחיל ללחוץ על דוושת הגז המזגן לא מצליח להתחיל לקרר. ברגע שאני מגיע לכביש שמאפשר לי להאיץ ולעלות בסל"ד אני תוך כמה רגעים מרגיש איך אוויר קר מאוד מתחיל לצאת מהמזגן. בהמשך הבעיה כבר לא מורגשת. אני לא יודע אם זה כי האוטו כבר קר, או בגלל שפשוט זה קורה רק בתחילת נהיגה. בימים פחות חמים זה גם פחות מורגש אבל לא ברור אם כי אני פחות סובל מהחום או כי למזגן יותר קל לקרר.

מה אתם אומרים ? התנהגות סבירה או חשד לבעיה במזגן ? הרכב הוא הונדה סיוויק 2008.

נכון שיש תפוקה נמוכה של המזגן בסרק אבל אתה מתר מצב ששוה בדיקה... למשל כמות קרר אם היא קטנה היא תחריך את ההבדלים בין סרק לסלד יותר גבוה

• תוכן חדש...