Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקצרה אני מחפש דייהטסו סייריון 2006 (זה בתקציב שלי),ככה היום ראיתי רכב שהוא נראה אחלה 110 אלך ק"מ הכל סבבה יש לי כמה שאלות.. הבחור אין לו ספר טיפולים הוא מטפל במסוך פרטי,דבר שני הוא אמר לי שהרכב אוכל לו 9ק"מ לליטר בעיר זה נשמע לי לא הגיוני לדייהטסו מה אתם אומרים על זה?

והפגוש הקידמי לא משהו נראה כאילו עומד ליפול נגיד ואני אקח את הרכב כמה יעלה כזה דבר?

אגב זה הרכב הראשון שלי אני לא כזה מבין.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לו קבלות על הטיפולים?

לגבי הפגוש צריך שפחח יראה אותו.

1/9 תלוי איך הוא נוהג עם מזגן,נסיעות קצרות גם איך הוא מחשב?

דבר נוסף צריך לקחת את הרכב לבדיקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קח את הרכב לבדיקה.

נדיר למצוא סיריון עם פגושים במצב טוב.

בעיר הרכב לוקח בין 9 ל10 בערך.

בינעירוני בסביבות 13.

סה"כ רכב אמין בלי יותר מידי בעיות.

כמה הוא רוצה על הרכב?

פורסם

יש לי סיריון 2008 , אני ממליץ על הרכב מאוד אבל אל תצפה לצריכה נמוכה של 1/15 ...

הרכב צורך לנו בערך 1/12 משולב , שזה יפה לפי דעתי לרכב אוטומטי עם 87 כ"ס .

פורסם

אין לו קבלות... גם לא כזה מבין הוא שאל אותי איפה הרצועת טיימנג ואין בסייריון... הוא רוצה 22 אלף.. לפני שדיברתי איתו על הפגוש והטסט שנגמר בדצמבר.. מה אתם אומרים?

פורסם

שמע, זה רכב מצויין, יש לאחי כזה שנת 2008,

בחלק מהמדינות הוא שווק תחת השם טויוטה פאסו (TOYOTA PASSO) (טויוטה מחזיקה בדיהטסו), כך שהיתרונות שלו הוא שמנוע ה1300 סמ"ק K3VE משותף לטויוטה, גיר 4 הילוכים אמין, 87 כ"ס לדעתי, רכב די גבוה בשביל הראש, שדה ראייה נחמד וצריכת דלק מעולה.

החסרונות הוא שהוא מכוער אם זה משנה לך, עניין של טעם.

הטיפולים ממש זולים (אני עושה לו את הטיפולים), רכב שלא מתקלקל - זו הסיריון השניה שלו, וחוץ מטיפולים שוטפים לא התקלקל כלום ברכב.

מחיר שמן איכותי - 120 ש"ח בערך, פילטר שמן מקורי של טויוטה - בערך 30 ש"ח מאיביי, פלאגים מוחלפים כל 40-60K KM.

נכון שהוא לא עושה 1:15, אבל גם 1:13 זה טוב לרכב קטן שלא מתקלקל יותר מדי..

ראיתי כאלו שנת 2008 שנמכרות סביב ה24-28, 2009 סביב ה35-40 ו 2010 סביב ה38-42K ש"ח, ככה שהייתי מוריד לו עוד קצת, אולי ב19-20K הייתי לוקח אותו, בתנאי שמצבו סביר.

אם תצטרך עזרה עם הרכב/שאלות/טיפולים, אעזור לך בכיף

שלומי

פורסם

זה רכב ישן,זה לגיטמי שלא יהיו מסמכי היסטוריית טיפולים.

תנסה להוריד אותו ל20.

במידה והרכב יצא טוב בבדיקה,אז תקנה.

הרבה רכבים הם יוצאי ליסינג.

אגב,אני מחזיק גם בסיריון 06.

פורסם

תודה רבה אני יקח אותו לבדיקה ובמידנ ארצה לתקן את הפגוש הקידמי מה הקנס? והשמנים שדיברתם זה אני מחליף שמנים או מה? ופלאגים מה זה חח סליחה על הבורת.

פורסם
הבחור אין לו ספר טיפולים הוא מטפל במסוך פרטי,

גם מוסך פרטי בסיום כל טיפול מוציא חשבונית עם פירוט העבודות שבוצעו, את החשבוניות האלו אפשר לשים בניילונית או לתייק בקלסר והנה לך "ספר טיפולים".

אם אין את זה - סימן ראשון שהרכב לא מטופל כמו שצריך.

אבל נניח שלא שומרים קבלות, בסדר.

האם בעל הרכב יכול לענות על השאלות הבאות:

מה שם וכתובת המוסך המטפל? היום רוב המוסכים ה"פרטיים" עובדים עם מחשב ותוכנה לניהול לקוחות, אפשר לפנות לשם ולהוציא הסטוריה לפי מספר רכב (מה שבוצע באותו מוסך).

מתי בוצע טיפול אחרון? מתי בוצע טיפול לפני אחרון? מה הוחלף בערך? מתי צריך לעשית את הטיפול הבא?

אם אתה מקבל תשובות מערפלות לשאלות האלו - סימן די וודאי שהרכב לא עבר טיפולים סדירים במועדים הנכונים.

כמו כן, בדוק שמי שמוכר לך את הרכב ומי שרשום כבעל הרכב ברישיון זה אותו בן אדם.

פורסם

הוא נתן לי את המספר של המוסך שלו בשניה ששאלתי, וטיפול אחרון בדצמבר היה לו החלפת דיסקים לברקסים הוא אמר לי תאמת הוא לא ניסה להתחמק מכלום.. אפילו נתן לי הצעות מה לבדוק.

פורסם
הוא נתן לי את המספר של המוסך שלו בשניה ששאלתי, וטיפול אחרון בדצמבר היה לו החלפת דיסקים לברקסים הוא אמר לי תאמת הוא לא ניסה להתחמק מכלום.. אפילו נתן לי הצעות מה לבדוק.

בכל זאת, מציע לך לחרוש את יד 2 בחיפוש אחרי דיהטסו סריון מהשנתונים האלה, ולנסות להגיע לרכב עם היסטוריית טיפולים מלאה וכתובה, רכב שמור יפה שלא צריך פחח ולא כלום.

לך לראות לפחות 2 רכבים כאלה אחרי שווידאתי שמי שמוכר אותם הם באמת הבעלים, ורצוי לא יותר מיד 2.

אחרי זה תחזור ותשקול את הרכב הזה, אם עוד תרצה אותו ויהיה לך יותר מושג כמה שווה לשלם עבורו.

בהצלחה

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

לא, אם מבקשים מחיר נמוך ממחיר השוק על רכב מבוקש (סיריון זה רכב מבוקש) יכול להיות שיש לזה סיבה.

בכל מקרה, אל תקנה את האוטו הראשון שראית, תבדוק עוד כמה. זה יתן לך פרספקטיבה טובה יותר על רמת נמחירים, היצע/ביקוש וכו'.

פורסם

המחירון של הסיריון הוא ממש גבוה יחסית לרכב כזה.

אני לדוגמא קניתי לפני שנה ב32 אלף.אבל יד ראשונה מטופלת במוסך מורשה עם קילומטראז נמוך.

אני מעדיף לשלם יותר ולקבל רכב שמור,מאשר לחסוך בקנייה ולהסתכן בהמשך.

פורסם
המחירון של הסיריון הוא ממש גבוה יחסית לרכב כזה.

אני לדוגמא קניתי לפני שנה ב32 אלף.אבל יד ראשונה מטופלת במוסך מורשה עם קילומטראז נמוך.

אני מעדיף לשלם יותר ולקבל רכב שמור,מאשר לחסוך בקנייה ולהסתכן בהמשך.

בעיקרון אני נגד לקנות מכוניות עם, לכאורה, ביקוש ו/או מחיר שוק גבוה.

ברכב משומש מה שבאמת אמור להשפיע על המחיר שלו זה מצבו. היום אין ממש ביקוש לאף רכב. אל תקנה את הסריון הזו, לך וראה עוד שתיים, וזכור - כאשר קונים רכב משומש חשוב מאוד:

1. רכב משומש קונים אך ורק מבעליו הרשום. יש סיפור? אין קניה
  2. שהרכב ייראה טוב מאוד (מקורי, לא צבוע ולא מלוקק) מבחוץ ומבפנים. הוא לא? תמשיך לחפש
  3. דרוש לראות ולקבל לידיך עם הרכב את היסטוריית הטיפולים שלו, חשבוניות מפורטות ממש. אין - תמשיך לחפש
  4. ודא שהמיזוג והחימום עובדים בלי סיפורים. אפילו "מילאתי גז לאחרונה" זה לא בשורה טובה

חשוב מאוד לקבל היסטוריה מלאה ומפורטת שלו, עדיף החל מיומו הראשון (ויש כאלה, לא חשוב כמה ישנים הם, אלו הרכבים שטופלו באהבה). כשיש היסטוריה מלאה ומאומתת, אפשר להתייחס לאוטו - רצוי בעזרת יועץ שרות במוסך הרשת, באופן ענייני, לקבל מושג לגבי הוצאות צפויות וכיו"ב.

ממליץ להרחיב את טווח החיפושים לעוד מכוניות. יש הרבה מכוניות טובות, חלקן "בלי שוק" שמהוות קניה הרבה הרבה יותר טובה - אם הן עומדות בדרישות הנ"ל.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...