Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

אחרי הרבה פרסומות ושמועות על המוצר המגניב הזה ,ומאחר ואני מתנדב בארגון חסד מדהים שנקרא "ידידים" ,שמסייע לאנשים שנתקעים בדרכים עם בעיות שונות ברכב ,הזמנתי באיביי אחד כזה ,בעל ערך כביכול מאד גבוה (50800) ,המוצר כמובן הגיע כבר לפני חודש ,ואני ממש מרוצה ,כבר הנעתי איתו 9 רכבים בלי להטעין אותו עוד בכלל (הוא הגיע טעון מהחברה) מתוכם 1 טנדר גדול 24 v ועוד רכב שעמד בחנייה חצי שנה עם מצבר מת לגמריי ,הוא עשה את זה בקלות וביעילות! ורק בהנעה האחרונה הוא ירד פס בכמות הסוללה הנותרת! פשוט מוצר מדהים!

אממה ,הלילה נפגשתי עם חבר בארגון שביקש סיוע במקרה מסוים ,שגם הוא הזמין כזה בוסטר ,אבל בעוצמה הרבה יותר נמוכה של 15000 אמפ' ,ולהפתעתי שהוא הראה לי אותו ,ישר שמתי לב שהוא פשוט ממש זהה לשלי במראה ובגודל ,אחרי בדיקה נוספת גם במשקל!

הייתכן? סוללה באותו משקל עם קיבולת שונה בצורה כ"כ משמעותית? יש דרך לבדוק את הקיבולת שלהם?

בתודה מראש

רמי

פורסם

הסינים אוהבים להגזים במאפייני המוצר, רוב הסיכויים שהקיבולת האמיתית של הסוללה שלך שואפת לקיבולת של הסוללה שלו.

אין מצב שיש סוללה בעלת קיבולת גדולה יותר אבל באותו גודל פיזי.

אין מה להתבאס על זה כי אתה בסה"כ מרוצה ממנה.

ושאפו על ההתנדבות בידידים !

Stay Dirty

פורסם

ניתן למדוד את הנפח שלו בעזרת מד mah.

כפי שכתבו לך, הסינים אוהבים לרשום מספרים שאין להם שום

בסיס במציאות.

הנה שרשור שכניראה מדבר על אותו מוצר שרכשת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?557403-%D7%94%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%94-%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%9C%D7%AA-%D7%92%D7%99%D7%91%D7%95%D7%99-%D7%9C%D7%94%D7%A0%D7%A2%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D

אגב, אתה יכול גם לבדוק את הנפח שלו ע"י טעינה מלאה שלו והטענה מלאה בעזרתו של מכשירים שאתה יודע מה נפח

הסוללה שלהם. כך למשל, אייפד למיטב זכרוני הוא כ 10,000 ואייפון (תלוי בדגם) כ 1,4000. כמובן שזאת לא תהיה מדידה מדויקת,

אך תוכל לקבל כיוון.

סחטיין על ההתנדבות.

פורסם

היי לכולם ,תודה על הפרגון ,זה נותן כוח וחשק להמשיך לעזור ולעסוק בחסד המדהים והמספק הזה

הקישור הראשון זהו הבוסטר שאני הזמנתי וקיבלתי ורשמתי את הפידבק הנ"ל

http://www.ebay.com/itm/221782438815?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

הקישור השני זהו בוסטר שרק אתמול הזמנתי אחרי שיטוט קצר באיביי ,שעל פניו נראה זהה לנתונים של הקודם למעט זה שהוא מגיע רק עם תנינים להתנעה ,פנס לד ומטען לחשמל ולרכב ,בלי כל האביזרי טעינה לסלולרר ולמחשב נייד (אבל המחיר הרבה יותר משתלם) לא קיבלתי עוד ,אז אני לא לוקח אחריות

http://www.ebay.com/itm/111738261052?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

בהצלחה לכולם

פורסם

לאור מחיר הזול והיכולות .

מדוע לא משתמשים בבוסטר בתור מצבר? ברכבים היברידיים משתמשים בסוג כזה של סוללה . מה שונה ביכולות מהמצבר הרגיל?

בטיחות?

עמידות?

פורסם
ניתן למדוד את הנפח שלו בעזרת מד mah.

אם אין לך את המפרט המדוייק של הסוללות וכיצד מחושבת קיבולת הסוללה לא תוכל להעריך את קיבולת הסוללה.

איזה כייף לי :)

פורסם
אם אין לך את המפרט המדוייק של הסוללות וכיצד מחושבת קיבולת הסוללה לא תוכל להעריך את קיבולת הסוללה.

תיאורטית, הדרך הפשוטה ביותר היא לרוקן את הסוללה ולהטעין אותה דרך מד mah מחובר למטען, כך תדע

מה הקיבולת שלה ותוכל לקבל מושג עד כמה הנתון שפירסמו קרוב או לא למציאות. הנתון לא יהיה מדויק (הסוללה

לא נפרקת לחלוטין וכו'), אך בטוח שיוכל לתת כיוון.

usb-voltage-ampere-mah-tester-dreamsonline4u-1505-28-dreamsonline4u@2.jpg

פורסם (נערך)

הרבה פעמים המארז למוצרים עם נתונים שונים מאותה חברה יגיעו במארז זהה כדי לחסוך בעלויות הייצור.

זה מסביר את הנפח והצורה.

לגבי המשקל: קורה לא פעם שמכניסים משקולת לתוך מוצר כדי שירגיש יותר "איכותי" . לא הגיוני שיעשו את זה במוצר שאמורים להיות ניידים, אבל זה לא בלתי אפשרי.

יש לא מעט נפח שתופסים הקונקטורים, מעגלי ההגנה וכו' אז יכול להיות שהמצבר עצמו בכל תצורה שהיא לא תופס יותר מ70 אחוז מהמוצר.

ועוד משהו (אני לא מבין במצברים) : אולי למוצר הזול עם הקיבולת הנמוכה משתמשים בתאים מאד "נחותים"? שבין השאר הם גם כבדים יותר?

עריכה אחרונה על ידי eitanm
שגיאת עריכה
פורסם

למתעניינים, מצאתי 2 מוצרים זהים (ככל הנראה) בחצי מהמחיר. על אחד רשום 30K ועל השני 40K. שלחתי הודעה ל-2 המוכרים, מי שיוכל להוציא משלוח עם מס' מעקב אקנה ממנו.

http://www.ebay.com/itm/30000mAh-Auto-Car-Jump-Starter-Power-Bank-Battery-Charger-Laptop-Mobile-Phone-/391216744377?hash=item5b1655c7b9&item=391216744377&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/40000mAh-Car-Jump-Starter-Power-Bank-Charger-Phone-Auto-30000mAh-38000mAh-/111742920235?hash=item1a0465a62b

ולפותח השרשור, נחשפתי בזכותך לארגון "ידידים". אין ספק שאתם עושים עבודה מבורכת. :mm_yeah:

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
לאור מחיר הזול והיכולות .

מדוע לא משתמשים בבוסטר בתור מצבר? ברכבים היברידיים משתמשים בסוג כזה של סוללה . מה שונה ביכולות מהמצבר הרגיל?

בטיחות?

עמידות?

מכמה סיבות.

סוללות ליטיום רגישות ומאד לא יציבות יחסית לסוללות אחרות. במילים אחרות, בתנאים שיש בתא המנוע כמו חום למשל הם עלולות להתפוצץ, להשרף ולגרום לאסונות.

דבר שני פרוטוקול הטעינה של הסוללות האלה שונה לגמרי מטעינה של מצבר עופרת, הטעינה צריכה להעשות בצורה מאד מסויימת אחרת הסוללות עלולות להתפוצץ/להשרף. אסור סתם לחבר אותם לאלטרנטור.

• תוכן חדש...