Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה במפגש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נתחיל בזה שמדובר באופנוען שפשוט לא הפסיק להשתוללל בכביש שמסביב לאצטדיון..

מפה הכול התחיל להתגלגל.

התחיל בזה שהוא כמעט דרס כמה אנשים.

ונגמר בזה שהוא נכנס בפיאט דוקאטו חונה ושבר את הברך ועוד כמה חלקים בגוף.

שלא נדבר שהוא השבית את האופנוע HONDA CBR 500

בבקשה בבקשה תשמרו על עצמכם ואל תעשו שטויות

אני עד עכשיו עם צמרמורות מהמקרה הזה כי כל העצם שלו הייתה מחוץ לרגל פשוט שבורה ומרוסקת !!!

Renault Clio RSi 1995 :evil:

פורסם

עד שהיה קצת אקשן במפגש, הייתי באונ'... אוףף...

סתם, בכל מקרה, היה צפוי שמשהו כזה יקרה, אני תמיד תיעבתי את כל השטותניקים שבאים לשם ומשחקים אותה, מגיע לו שזה קרה לו, אני מקווה שזה לא משהו רציני ושיחזור בריא, אבל יתפכח ויפסיק לסכן אחרים ואת עצמו, שיתבגרו כבר...

פורסם

חבל חבל על הנאשים, עושים את כל השטיות האלו בישביל מבטים של חבורת ילדים מפגרים בני 17 שמתלהבים מהשטיות ובישביל פוזה.

אני בטוח שלא כיף להתחיל שנה חדשה על כסא גלגלים... נקווה שאולי עכשיו אנשים סוף סוף יתחילו לקלוט מה שקורה בגלל השטויות האלו. (למרות שאני בספק)

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

חיות - מה שמעצבן תנשמה עכשיו זה בטח שבשבוע הבא משטרה תעשה של ואחט פשיטה עם 100 ניידות, 1000 שוטרים, 300 גוררים. יופי, הנה מטומטם הרס למאות אנשים את הכיף שגם ככה יש אותו רק פעם בשבוע!!!

אאוווח!!!

פורסם

אני מקווה שהוא ישאר עם כיסא גלגלים תקופה ארוכה, שכולם יבינו מה הם עושים כשהם משתוללים במפגשים האלה. בגלל זה אני כבר לא מגיע!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש לי תוספת ל-205cti הנה משפט שמתאים בול למיקרה הנ"ל : "כשארש דפוק כל הגוף סובל".

תודו שזה משפט טוב!!! :wink:

צביקה

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם

חברה היום זה יום שחור חבל על הזמן יש קללה שמסתובבת האיזור של הקניון

אחרי התאונה הזאת חזרתי הבייתה עם חבר ובדיוק בכניסה לקניון הייתה תאונה רצחנית הונדה ועוד איזה אוטו לא שמתי לב איזה עשה פנייה במהירות גבוה יחסית עף על אוטו בנתיב הנגדי ועפו שתיהם על גדר ההפרדה...

כמה עצוב שאנשים שלא יודעים לשלוט באוטו ולנסוע עושים כל מני שטויות ודברים מסוכנים...

חבל לפתתוח ככה את השנה...

מה שנשאר זה לאחל להם שיהיה להם החלמה מהירה ושילמדו סוף סוף לקח ויבינו שהכביש זה לא משחק ילדים

שנה אזרחית טובה לכולם ונקווה שיהיה טוב...

לירן

פורסם

זה אותו אופנוען שתמיד בא לשם, מרים גלגל קדמי, ומשאיר חצי צמיג אחורי על הכביש? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ראיתי את התאונה, זה לא הזיז לי את הביצה (אקסיוז מיי פראנצ'). עם כל השהידים המפגרים שמסתובבים שם, אני ממש מתפלא שרק עכשיו התחילו להיפצע שם אנשים.

אני מקווה שהילד האידיוט על האופנוע (CB-500 למי שמתעניין) יסבול הרבה בשביל כל האנשים שהוא סיכן שם והיה יכול לפצוע חוץ ממנו. ממש נס שהוא פגע רק בעצמו. אם הוא היה פוגע בפרייבט, ולא במסחרית, מי יודע מה היה קורה. (אני יודע - הוא היה נכנס לאוטו דרך השמשה הקדמית)

טוב, עכשיו אפשר לשכוח מהמפגש לחודש-חודשיים. לא נורא, אח"כ הכל יחזור לקדמותו ותיהיה אפשרות לעוד רבים ומפגרים להיפגע.

שנה אזרחית טובה !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...