Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב חסכוני עד 30k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני מחפש רכב עד 30 אלף שקל חשוב לי מאוד שיהיה חסכוני (נסיעות של 70 קילומטר כל יום בפקקים)

ועוד משהו שחשוב לי זה בקרת שיוט.

מישהו יכול להמליץ על משהו?

פורסם

בקרת שיוט בד"כ באה בדגמים מאובזרים, ולא בתור סטנדרט. ציין איזה גיר אתה מחפש וכמה אנשים נוסעים באוטו כדי שיוכלו לעזור לך יותר.

תוכל לבדוק את הדייהטסו סיריון, פיאט גרנדה פונטו/פונטו איבו למשל.

פורסם
בקרת שיוט בד"כ באה בדגמים מאובזרים, ולא בתור סטנדרט. ציין איזה גיר אתה מחפש וכמה אנשים נוסעים באוטו כדי שיוכלו לעזור לך יותר.

תוכל לבדוק את הדייהטסו סיריון, פיאט גרנדה פונטו/פונטו איבו למשל.

בדרך כלל אני נוסע לבד מקסימום נוסף עוד בן אדם אחד.

פיאט גרנדה פונטו זה אופצייה מעולה.רק שאין לה בקרת שיוט וזה משהו שמאוד חשוב לי

השאלה אם יש לה אופצייה להוספה של בקרת שיוט

(ראיתי שפורסמו כאן פוסטים על התקנה של בקרת שיוט בקורולה ובמאזדה 3)אם כן זה מעולה!

פורסם

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

לבדוק אם יש אפשרות להוספת בקרת שיוט תצטרך לחפור במפרט של הדגם בארץ או בחול .

הדגם הכי נפוץ בתקציב שלך שבא עם זה מובנה ביד 2 זו סיטרואן C4.

בפורום היו גם כמה פרויקטים של קיה יותר חדשות ממה שנכנסות בתקציב שלך, שווה לבדוק.

פורסם (נערך)

בתקציב שלו זו בנזין אוטומטית, ואין הרבה אופציות עם בקרת שיוט מהמפעל גם ככה.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

ההורים שלי גרים במרחק שעה וחצי נסיעה ואני נוהג לסוע אליהם ימי שבת בבוקר לכן בקרת שיוט זה משהו שאני לא רוצה לוותר עליו .. מזגן טוב ורדיו תמצא כמעט בכל רכב. .

ואין העדפה לידני או אוטומט,רק שאני לא מכיר רכב ידני חוץ ממגאן 14 עם בקרת שיוט

• תוכן חדש...