Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה, אני רוצה לפנק את האיביזה שלי בצמיגים חדשים והכיוון שלי הוא T1R או F1...

אפשר המלצות מי שעשה ומה עדיף, אולי צמיגים אחרים עדיפים דנלופ וכאלה, תמליצו לי ...

הT1R עולה 550 שקל לצמיג

והF1 עולה כ790 שקל לצמיג

פורסם (נערך)

הצמיגים שציינתי קיימים במידה המדוברת ועדיפים על אלו שציינת (אגב, ה-F1 אינו מופיע כלל באתר יד2).

בין אם הם מיובאים לארץ באופן סדיר או לא, זה סיפור אחר, ולכן אמרתי לך לחפש תמחור שלהם.

לצורך הענין הם מופיעים כצמיגים שניתן לייבא במיוחד באתר www.hazamig.co.il

ושווה לבדוק גם מול נציג טיירקלאב בפורום, אם יש להם כוונת ייבוא להנקוק במידה הזו.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

היו לי שניהם.

שניהם היו מצויינים.

T1R החזיק מעמד חצי לעומת F1 ולקראת הסוף הייתה ירידה מורגשת מאוד באחיזה.

ב-PS3 במחירים שהוא עולה בארץ לא הייתי נוגע במקל.

אם אתה נוסע מאוד חזק כם T1R יכולים להחזיק 15-20 אלף.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

קרוק, שים לב שבמידה המדוברת מדובר בגודייר F1-GSD3 ולא האסימטריק 2 (שמקבל ביקורות יותר חיוביות).

לגבי המישלין, באתר שצירפתי הם מציעים לרכוש אותו תמורת 777 ש"ח, שזה פחות מהמחיר שננקב עבור ה-F1 ע"י פותה"ש.

פורסם

בוקר טוב,

את ה-T1R של Toyo תוכל למצוא גם באתר טייר-קלאב בעלות של 571 ש"ח לצמיג הכוללים הכל.

בנוסף, על כל זוג צמיגים תקבל גם Dream Card בשווי 100 ש"ח מתנה. (200 ש"ח על רביעיית צמיגים).

המחירים והמבצע תקפים כמובן, רק להזמנה דרך האתר או דרך המוקד הטלפוני.

נשמח לעמוד לרשותך.

פורסם
לייבא במיוחד באתר www.hazamig.co.il

ושווה לבדוק גם מול נציג טיירקלאב בפורום, אם יש להם כוונת ייבוא להנקוק במידה הזו.

לא מובן ההמלצה שלך לבדוק האתר " הצמיג".זה אתר של פנצ'רייה בירושלים ,בחייאת יש מיליון יבואנים סדירים שהם נציגים רשמיים שהם יכולים לעשות בדיוק את אותו הדבר.

ייבוא מקביל זה שוק אפור שממש אבל ממש לא חוסך כסף לצרכן

פות"ש- גודייר אפישינטגריפ ב 713 ש"ח כולל התקנה ומעמ.

פורסם

נכון, יש יבואנים סדירים. וכמו בתחומים אחרים ישנם גם יבואנים מקבילים שלהם יתרונות אחרים (בדר"כ עלות מופחתת).

שים לב שההצעה לבדוק ייבוא מקביל באה אחרי המלצה לבדוק תמחור בשטח של הצמיגים הללו, עם או בלי קשר לייבוא סדיר.

K107 לא מופיע באתרי השוואת המחירים וגם הצעתי לבדוק מול היבואן הסדיר (שגם באתרם הוא לא מופיע).

המישלין PS3 גם לא מופיע באתרי השוואת מחירים וכשהוא כן, הרבה פעמים יש תמחור מוגזם.

במקרה של גודייר, ציינתי כי דגם ה-F1 הוא שונה מזה שמומלץ לרוב (האסימטריק 2) ושום דבר מעבר, מאחר והאפישנטגריפ אכן זמין דרך ייבוא סדיר אבל אינו מוצב בדיוק באותו רף כמו השאר (לא שמדובר בצמיג רע כמובן).

פורסם

הבאתי בשנה שעברה ביבוא מקביל 4 צמיגי מישלין

PS3. קיבלתי אותם אחרי חודש . טריות בני 4 חודשים, מחיר כ650 שקל לצמיג (היום צריך להיות פחות, שער האירו). את הF1 צריך לקנות תוצרת גרמניה!!! , אחרת זה צמיג זבל תוצרת המזרח שרק נראה כמו הF1 .ומתנהג כמו צמיג סיני.

פורסם

אל תשכח שצמיגים זה קודם כל בטיחות ואחר כך למטרות ספורטיביות, אז "סתם לזרוק כסף" זה לא. צמיג אוחז יותר זה צמיג בטיחותי יותר.

אם היה לי כסף הייתי רוכש גם PSS, אבל בסוף רוכשים את הכי טוב שהתקציב מאפשר. אני אישית תמיד משתדל להתגמש כמה שיותר בתקציב כשמדובר בצמיגים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו, כמובן שצמיג זה קודם כל לבטיחות.

אבל בחיית, בלי פופוליזם, הרי ברור לך שצמיג ב-400 שקל, דגם מוכר של חברה מוכרת יהיה בטיחותי בדיוק באותה מידה כמו ה-PS3.

צמיג כמו המישלין המדובר זה למטרות ספורטיביות נטו ולא לבטיחות.

פורסם
אבל בחיית, בלי פופוליזם, הרי ברור לך שצמיג ב-400 שקל, דגם מוכר של חברה מוכרת יהיה בטיחותי בדיוק באותה מידה כמו ה-PS3.

אני חולק על דעתך ידידי. בלי פופוליזם ובלי כלום. אתה נוסע באיילון ורכב לפניך בולם בשיא העצמה: PS3 ידע לעצור יותר טוב מצמיג ב-400 שקל, ולכן יהיה יותר בטיחותי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...