Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 2 החדשה , איזה צבע ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער אם השאלה מטופשת...

אני קונה מזדה 2 חדשה , השאלה היא באיזה צבע :

1. צבע לבן פנינה , גירסת pure white (שבו המושבים ופנים הרכב גם בלבן).

2. צבע שחור , גירסת sport (פנים הרכב והמושבים בצבע שחור).

*ההפרש במחיר לא עניין פה.

השאלה מה יפה יותר ? ולמי שיודע , עד כמה זה בעייתי ריפוד לבן ?

תודה מראש !

פורסם

לדעתי השחור,לבן יתלכך בצורה בולטת יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
פנים רכב בהיר זה מתכון לכתמים שלא יורדים. לדעתי לא כדאי.

תלוי.

אם זה עור אפשר לנקות, אבל אם זה ריפודים רגילים זה קטסטרופה, לכן שאלתי.

פורסם

אני חושב שיש רכבים שמתאים להם צבע לבן חיצוני ויש כאלו שמתאים להם צבע כהה.

במאזדות צבעים כהים תמיד יפים, אבל עמם החסרונות המוכרים.

אני יודע שבמשמרת לי מושבים בהירים אי אפשר לשמור עליהם כמו שצריך אז הייתי לוקח מושבים כהים.

אני עם טויוטה קורולה ישנה שהגיעה מהמפעל עם ריפוד בהיר, שלא נדע איך הוא מתלכלך... אז ברכב חדש זה סתם מרגיז ומעיק לשים לב לזה כל הזמן.

מצד שני, מושבים בהירים ביחד עם צבע יפה חיצוני נותן תחושה מאוד יוקרתית.

בהצלחה:-D

פורסם

בהחלט עדיף צבע כהה למושבים עם ריפוד רגיל,אם זה היה עור מלא אז ברור שבהיר יפה מאד אבל גם אז צריך לשמור ממש טוב,עדיף ללכת על הצבע הכהה תאמין לי זה הרבה יותר פרקטי ולא תתרגז על כל נקודה חדשה שתראה בריפוד בהיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...